Hairjen tuy azaltici kullanan ve etkisini goren var mi arkadaslar???

SENEM , canim sen deniyodun ne oldu gelisme var mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işe giitiiğim ıcın 10 gune yakındır kullanma fırsatı bulamıyorum . kendımle ılgılenemıyorum . cok fazla faydası yok , ama azda olsa ıse yarıyoo dıyebılırım . agda sonrası degılde , makıneden dolayıda faydasını gorememıs olabılrım :) 2 hafta sonra falan agdaya gıdıem . bır de oyle denemk lazım :) Yıne yazarım :)

Kesin sonuc alan ve memnun kalan var mi

Ben bunun da para tuzagi oldugunu dusunuyorum artik ya. Hemen dokucegini vaad ediyo cunku :/ yine lazer epilasyona kaldik bence kizlar

bende az önce siparişimi verdim kökten alımların ardından kullanılması gerek dediler tam anlamıyla bitmesede azaltma oranı yüksek dediler.ilk hafta hergün kullanılacak ikinci hafta 2 günde bir dediler.sizler nasıl kullanıyosunuz bayanlar

Bugün reklamını gördüm. Ben vücudumun geneline lazer epilasyon yaptırdım zaten. Kollarım ve üst bacağıma da yaptırmak istiyorum ama bu hairjen çok etkiliyse alırım. Lazer epilasyon kadar etkili değildir mutlaka ama azalma varsa işe yarar bence.

Sitesinde 3 hafta diyor. Gerçekten çok büyük fark gören var mı?

Düzeltme;
İnternette 10 dakika araştırdım ve sahtekârlık olduğuna kanaat getirdim arkadaşlar. Sorumun cevabını almış oldum :1:
Kesinlikle almam.

Az önce reklamlarını gördüm ve kk da muhakkak kullanan vardır diye bakayım dedim; 3. dk daydım bu arada :9: :9: :9:
Senin yorumu görünce boşuna bi 7 dk daha harcamayım diye konuyla alakalı tüm sekmeleri kapatıyorum. :1: :1: :1:

Kızlar bu ürünün kullanımı nasıl? tüyleri aldıktan sonra sürülüp masaj mı yapılıyor yoksa tüyler varken mi tüylerin üzerine sürülüyor?

Back