Hairjen tuy azaltici kullanan ve etkisini goren var mi arkadaslar???

mervetaubenfeld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yer
İstanbul
Hairjen almayi dusunuyorum ama cekimserim yine para tuzagi diye düşünmüyor değilim sizce bayanlar? Kullanan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende almayı düşündüm ama kararsız kaldım kullananlar yazarsa eğer memnun kalmislarsa hemen alırım

Hairjen almayi dusunuyorum ama cekimserim yine para tuzagi diye düşünmüyor değilim sizce bayanlar? Kullanan varmi?

Canım , ben aldım hemde 4 kutu kargo parası vermemek için . once kollarımı makineyle aldım . Sonra 5 gun boyunca sabah aksam kullandım . Ufak tefek cıkmıs tuyler . Heralde alırken kırdım dıye dusunuyrum . sısee kucuk ıcınde kı sıvıda az . Ben bu ısten bırsey anlamadım :)

Evet icinde cok az oldugunu soyluyolar :/ ay insallah olumlu sonuc alirsin canim ya belki kirilmistir tüyler... bende hamamotu yagini surdugumde hemen cikmisti tuyler ama hadi hayirlisi insallah hairjen sayesinde kurtuluruz su tuylerden :)

Evet icinde cok az oldugunu soyluyolar :/ ay insallah olumlu sonuc alirsin canim ya belki kirilmistir tüyler... bende hamamotu yagini surdugumde hemen cikmisti tuyler ama hadi hayirlisi insallah hairjen sayesinde kurtuluruz su tuylerden :)

Dun tekrar makınayle tuylerın ustunden gectım . Sonra dus falan aldım , tekrar surdum . Bugun bakıyorum ufak ufak tuyler yıne var . Sorun bende mı bılemedım :1: Uzasında agdayla aldıktan sonra denıcem bakalım :) BIrde bıyık bolgemde denıcem . her hatfa cıkan tuyler bakalım o zaman nasıl olcak . Ama denemem ıcın bıyık sart :D olumlu olumsuz yazarım yıne :)

Canim istersen yüzüne once vucudunda kullandiktan sonra dene daha saglikli olur bence... ay umarim etkiaini gorursun bu arada ya bende almayi dusunuyorum bakalim nolucak cok heyecanlıyım :D

Canim istersen yüzüne once vucudunda kullandiktan sonra dene daha saglikli olur bence... ay umarim etkiaini gorursun bu arada ya bende almayi dusunuyorum bakalim nolucak cok heyecanlıyım :D

Ya sedece bıyık bolgem . Bı kac gundur suruyorum . Az da olsa faydası var gıbı :) koltuk altı ve kollarımdada denedım . Çok sabırsızım cunku , baslayınca tam olsun dedım :) Ufak tefek tuyler cıkması dısında ıyı gıdıyoo gıbıı :) Ağdadan sonra kesın sonucu gorucez gıbı :) Mesele ben gecen sene karınca yagı kremı kullanıyodum . Tatıldeydım bırde . Hergun makıneyle alıyodum . ustune krem suruyodum . sabah bı bakıyodum . yıne tuyy . Kremı kaldırdım attım . Tamam bundada oyle cıkıyo tuy ama karınca kremıne gore bu daha ıyı :) Dur canım acalee etmee . 1 ay daha sık dısını . Ben parayı verdım . sende bosuna vermıs olma . 1 ay sonra kesın sonucu goruruz . Ondan sonra alırsın :) Su an 2. haftanın ıcındeyım :)

Tamam tatlim bakalim nasil olucak merak ediyorum insallah guzel sonuc alirsin tamam bekliyorum bir aya kadar bi fikir edinmis oluruz umarim :)

Kızlaaar haırjen kollarımda henuz pek fark edılmese bıle koltuk altımda az da olsaa faydasını gordum . 3. haftam toplasan 10 tane ty anca vardr . makıneyle almıstım . bakalım agda ıle alnca ne olucak . gelısmelerı zaman zaman yazarım .)

Bende dusunuyorim kizlar var mi kullanan etkisini goren

Kızlaaar haırjen kollarımda henuz pek fark edılmese bıle koltuk altımda az da olsaa faydasını gordum . 3. haftam toplasan 10 tane ty anca vardr . makıneyle almıstım . bakalım agda ıle alnca ne olucak . gelısmelerı zaman zaman yazarım .)

Ay canim insallah guzel sonuc alirsiiin :) ya peki nasil uyguluyosun tuyleri kokunden alip suruyosun ama kac gun aralikla suruyosun canim? Ve bence 3 haftada dedigin kadar tuyse bayagi az cikmis cok iyi :)

Canım hergun surdum . Bı kac gundur surmuyorum ama aklıma geldıkce suruyorum . bırde uyguladıgın bolgelerde farklı sonuclar alabılıyomussun . kolumda etkısı henuz olmasada , koltum altım ıdeal makıne ıle almıstım . sonra cıkan o 5 - 10 taneyıde eldıvenle aldım . Problem yok . Bı kutu alıp sende dene ıstersen . Ama makıneyle falan ugrasma , dırek agda yap . Tuylerın kırılmasın kı , sonucu fark etmen kolay olsun :-*

alıp almamakda tereddüt ettim kullanan arkadaşlarda son durum ne acaba :26:

Tamam canim bende alip deneyeyim de ben agda yaptirirkwnde kiriliyo benim tuylerim mesela kollarimi agda yaptigimda bi hafta içinde ciktilar dusun :/

Ben de kullanıyorum 4 şişe getirdim ama yarısı dolu olunca bacaklarıma yetsin diye gece sürüyorum sadece ve jiletle aldım ..zaten 6-7 seans lazere gittim ama sarıları görmüyor o yüzden aldım ... Bitirince yazarım 4. Kutuyu şimdi 2. Kutudayım ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün reklamını gördüm. Ben vücudumun geneline lazer epilasyon yaptırdım zaten. Kollarım ve üst bacağıma da yaptırmak istiyorum ama bu hairjen çok etkiliyse alırım. Lazer epilasyon kadar etkili değildir mutlaka ama azalma varsa işe yarar bence.

Sitesinde 3 hafta diyor. Gerçekten çok büyük fark gören var mı?

Düzeltme;
İnternette 10 dakika araştırdım ve sahtekârlık olduğuna kanaat getirdim arkadaşlar. Sorumun cevabını almış oldum :1:
Kesinlikle almam.

Son düzenleme:
Back