Haha en uygun konu buydu

karadagnuran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
56
14
23
Selamlar kadınlarrr sizlere bir sorum var evin içinde saçımı açıp gezemiyorum kolay kolay yerlerde saç görmek sinirimi bozuyor aşırı takıntı halinde değil ama sizlerde de bu tarz şeyler oluyor mu umarım yalnız değilimdir not;(anne değilim korkmayın ) 🤣🤣

Ben tiksiniyorum, titizlikten değil ama yemekten falan çıkarsa ortalık yangın yeri olur benim için o yüzden örgü ya da topuz...

Selamlar kadınlarrr sizlere bir sorum var evin içinde saçımı açıp gezemiyorum kolay kolay yerlerde saç görmek sinirimi bozuyor aşırı takıntı halinde değil ama sizlerde de bu tarz şeyler oluyor mu umarım yalnız değilimdir not;(anne değilim korkmayın ) 🤣🤣
Banyoda en ufak boydan tüy ve en uzun saça kadar midem bulanıyor görünce evdekini robot hallediyor ama banyo hassas noktam. Mecazi anlamda değil gerçekten banyodan görünce kusasım geliyor.

Benim saç konusunda öyle bir takıntım yok. Temizlik konusunda kirli ayna, mutfakta su damlası izi olan dolapları ve yerde kırıntı görmeye dayanamıyorum. Hemen siler süpürür temizlerim. Dağınıklığa da hiç tahammülüm yok. Çocuklu misafir varsa durumu görmezden gelirim ama misafir gider gitmez hemen evi toparlarım.

🤣🤣hayır bir ben bir kocam zaten ama o gün oldu da açık saçla durduysam bile temizliğim boşa gitmiş gibi hissediyorum muhakkak süpürge açmam gerek o gün bu yüzden rahat olamıyorum süslenim saçımı yapim istiyorum düzleştirip hemen o yere bölgeye süpürge çekiyorum uyanır uyanmaz saçımı sıyırıp camdan atıyorum dkldfllclc

Ay ben fazla rahatmışım. Hepsini insanlık hali kabul eder, canım isterse hemen süpürürüm canım istemezse süpürmem. Saç benim ev benim. Evde de rahatça sacımızı savuramayacak mıyız yahu ?

Sadece mutfakta toplarım. Kalan her yer batabilir 🥳

Nefret ederim sac toplamaktan 14 aylık kızım var mecburen topluyorum onu uyutfugum da ilk yaptığım şey tokayi fırlatmak oluyo

Aynı ben. Saç dökülmesinden tiksiniyorum. Ki saçım normalde devamlı jilet topuz iş için. Ama evde yeni yıkadıktan sonra güzel fönlü missken dökülmüyor hiç ozaman biraz açık tutuyorum. Sonra heep toplu😂 2 gunde bır 1 saatçık😂

X