Haftasonu plani

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
27
Bana sacma gozuken ama sevgilime gayet normal gelen biseyi bide size sormak istiyorum. Haftasonu farkli biseyler yapalim diye konustuk havuza gidelim hava guzel olursa dedi bende bakariz bakalim dedim oda bisey soyle ona gore arkadasima soylucem sende kiz arkadasini al 4 kisi gideriz hem eglence olur hos sohbet dedi arkadasima sordum gelemicegini soyledi bende bunu sevgilime soyledim arkadasim gelemicek dedim o zaman 3umuz gideriz dedi bende sacma bence dedim ama ona bu cok normal geliyo sizce bu normal bisey mi

Bazı etkinlikler başbaşa olmaktansa grup seklinde bir çok kişiyle daha eğlenceli oluyor.
Eger sizin de arkadaşınız gelse guzel olurdu. Fakat üçünüz bana da saçma geldi. Benim nişanlım olsa bu durumda arkadaşını istemezdi başbaşa giderdik.
Şimdi arkadaşına söyledi diye lafindan dönmek istemiyordur belki? Iptal ettik desin siz başbaşa gidin.
Başka bir zaman kalabalik gidersiniz.

Bende neyi anormal gordugunuzu anlamadim? 3 5 7 havuz ve tatil isi kalabalik guZeldir

Sevgiliniz sorun olmayacağını düşünüyor olabilir.
Rahat edemeyeceğinizi söyleyin sadece ikiniz gidin

Bencede ters. Ya sen ya o sap gibi kalacak ortada. Çiftlerle plan yapılsa daha guzel ve eglenceli olur...

madem başbaşa istiyordu, neden arkadaslarına sorsunlar ki?

benim arkadasım 'gelemiyorsa' seninki de 'gelmekten vazgecsin' tribi...

Ben de o kismi anlamadim, madem basbasa gidilecekti bastan kimse cagirilmamaliydi, simdi davet edildikten sonra diger cocuga gelme demek de olmaz. Zaten arkadasin neden istenmedigini de aciklamamis konu sahibi...

Ben de o kismi anlamadim, madem basbasa gidilecekti bastan kimse cagirilmamaliydi, simdi davet edildikten sonra diger cocuga gelme demek de olmaz. Zaten arkadasin neden istenmedigini de aciklamamis konu sahibi...

cinsiyet farkından ötürü rahatsız olacagını düsündü desem... yine olmuyor.
madem öyle ilk durumda kabul ederken degisen sey neydi? ayse gelince ali de peruk mu takacaktı?

Demek ki sevgilin çok kıskanç biri değil. Ona göre normal geliyordur. Bizim ailenin erkekleri de böyle ama eşim kıskanç. Ben rahat edebilirim ama kız kardeşim edemez mesela. Yapı meselesi bu. Kimine göre normal, kimine göre değildir. Rahat edemeyeceksen sevgiline söyle, birlikte gidin...

Sizin arkadasınız gelmicem dedikten sonra. Kıx gelmiomus sende gelme diemez ki arkadasına. Anormal değil bence. Bastan 3 kişilik plan yapılsa anormaldi

Bbana da saçma geldi açıkcası ama arkadaşına mı söyledi de şimdi geri çekmek istemiyor olabilir?

Bana çok da garip gelmedi bu durum,böyle bir durumda sakınılacak bir durum olsa eminim erkek arkadaşınız zaten çağırmazdı bile, hem artık arkadaşına gel Demiş şimdi Kalkıp olmaz gelme denmez çok ayıp olur

Bu bir erkeğe normal gelmemeli ya,hoş kadına da.bu geri kafalilik falan değil.hoş geriler zaten böyle şeylerle doluydu

ben böyle bir erkekle olmak istemezdim açıkçası dünya görüşü ile alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…