Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar biseyi merak ediyorum calismayan ve evli olan bayanlar geciminizi nasil sagliyorsunuz yani esiniz size ne kadar para birakir mesela aylik esimle bu konuda baha zit dusmeye basladikta sizler nasil yapiyosunuz fikir almak istedim
A size eşin ne kadar veriyor???sizin sorunuz ne .?Merhaba arkadaslar biseyi merak ediyorum calismayan ve evli olan bayanlar geciminizi nasil sagliyorsunuz yani esiniz size ne kadar para birakir mesela aylik esimle bu konuda baha zit dusmeye basladikta sizler nasil yapiyosunuz fikir almak istedim
Ahahah evleneceksen gelden bu ))))))Senin ayligin anca benim mazotuma yeter diyen kadin geldi aklima![]()
Bilmiyirum ben youtube de izlemistimAhahah evleneceksen gelden bu ))))))
Benimki hayatta izin vermez dansa ama digerlerine karismazBende birşey sormak istedim kızlar...dansa giden yada kurslara giden aramızda var mı acaba?eşiniz nasıl karşılaşyor bunu...bir şey diyor mu size?kıskanıyor mu?
Bizdede para belli biyerde olur benim aldigim 300 tamamen benim ozel harcamam istemezsem ev icin 1 lira bile harcamam yani o yuzden arta kalan para ihtiyac durumunda kime lazimsa kullanirEvde para hesabi bendedir para aldigi gibi bana getirir. Birsey ihtiyaci olunca gelir ister.![]()
Bizdede para belli biyerde olur benim aldigim 300 tamamen benim ozel harcamam istemezsem ev icin 1 lira bile harcamam yani o yuzden arta kalan para ihtiyac durumunda kime lazimsa kullanir
Vay be))))) nasıl yaptın bunu...Evde para hesabi bendedir para aldigi gibi bana getirir. Birsey ihtiyaci olunca gelir ister.![]()
Coxuklar extra bisey isterse babaniza soyleyin o alir diyorum oyuncak vs ozel istekler.. cokmu abartiyorum nee ama ben aldigim paradan biriktiriyorum esimde bunu bilir o yuzden karismazEn iyisi zaten esim bile olsa ben para istemeyi sevmem calismadigim icin ne bileyim![]()
ya ben dansa gitmek istiyorum...nasıl diyim bilmiyorum...Benimki hayatta izin vermez dansa ama digerlerine karismaz