• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalik hesabi

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba arkadaslar biseyi merak ediyorum calismayan ve evli olan bayanlar geciminizi nasil sagliyorsunuz yani esiniz size ne kadar para birakir mesela aylik esimle bu konuda baha zit dusmeye basladikta sizler nasil yapiyosunuz fikir almak istedim

Merhaba arkadaslar biseyi merak ediyorum calismayan ve evli olan bayanlar geciminizi nasil sagliyorsunuz yani esiniz size ne kadar para birakir mesela aylik esimle bu konuda baha zit dusmeye basladikta sizler nasil yapiyosunuz fikir almak istedim

ben çalışmıyor olsam ev için ayrı pazar parası falan isterdim
kendi ihtiyaçlarım için de eşimin bana ek kart çıkartmasını isterdim

zannediyorum ki kendim için ayda 250-300 tl harcama yapmak isterdim (

Şunu alıcam bunu alıcam diye sürekli açıklama yapmak istemezdim sanırım. Ay başında belli bir tutar verir 500 600 gibi. Hem kişisel ihtiyaçlar hemde ev içi birşey lazım olunca alırdım

Merhaba kizlar... Ben bi kaç ay once evlendim. Ve simdi ev hanimi oldum. Biz esimle bana iş bankasında 800 liralık kredi kart açtırdık. Ben çok memnunum. Ve her ay eşim ödüyor. Ev için birşey lazım olduğunda bu karttan ödüyorum...ama bizim ailemizde eşim haftalık alışveriş yapıyor

Ev için harcamalar ve kişisel harcamalarla beraber 500 tl gider en az.
Ama burada herkes bir miktar ve yöntem yazsa bile eşinizle para bırakma mevzusunda zıt görüşlerde olduğunuz için size faydalı olamayacak yorumlar.

Ayda 400-600 arasında gidiyor... Manikür,kuaför falan felan...bi de ben evde oturmamak için müzik kurslara gidiyorum.... Karttan ödüyorum

Çalışmasaydım eşimden aylık 2000 isterdim. Şimdi mutfak var, ev masrafları var, benim kuaförüm var,alışverişim var, kızlarla kahve içeceğiz daha. Aylık 300 lira da sigara param, sonra benzin param da var. E anca.
Mazot bu kadar.

400 tl mutfak ve temizlik maddesi ev icin ne gerekliyse iste onlari esimle beraber aliyoruz aylik tabi.. banada ayri co uklarla beraber 300 tl . Pazar parasida esimden 10 gunde bir nerdeyse 50 lira ama o 300 liradan arttiriyorum bile ben zaten extralar esimden

A size eşin ne kadar veriyor???sizin sorunuz ne .?

Bende birşey sormak istedim kızlar...dansa giden yada kurslara giden aramızda var mı acaba?eşiniz nasıl karşılaşyor bunu...bir şey diyor mu size?kıskanıyor mu?

Evde para hesabi bendedir para aldigi gibi bana getirir. Birsey ihtiyaci olunca gelir ister. :KK59:
Bizdede para belli biyerde olur benim aldigim 300 tamamen benim ozel harcamam istemezsem ev icin 1 lira bile harcamam yani o yuzden arta kalan para ihtiyac durumunda kime lazimsa kullanir

Bizdede para belli biyerde olur benim aldigim 300 tamamen benim ozel harcamam istemezsem ev icin 1 lira bile harcamam yani o yuzden arta kalan para ihtiyac durumunda kime lazimsa kullanir

En iyisi zaten esim bile olsa ben para istemeyi sevmem calismadigim icin ne bileyim :bicak:

En iyisi zaten esim bile olsa ben para istemeyi sevmem calismadigim icin ne bileyim :bicak:
Coxuklar extra bisey isterse babaniza soyleyin o alir diyorum oyuncak vs ozel istekler.. cokmu abartiyorum nee ama ben aldigim paradan biriktiriyorum esimde bunu bilir o yuzden karismaz

Back
X