- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
İnan saymiyim şimdi burda gece yediklerimi canomm bide hergun istisnasızGidip makarna yap kıymalı şuan, otur iki tabak ye bak kilo alirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan saymiyim şimdi burda gece yediklerimi canomm bide hergun istisnasızGidip makarna yap kıymalı şuan, otur iki tabak ye bak kilo alirsin
Amin canım Allah razı olsunGittiğin yere alışıyorsun canımAllah gönlünüze göre versinİyi insanlarla karşılaştırsın
Baştan böyle düşünürsen imkansız olur tabi49 kilo ne olaki
En son ne zaman 49 dum hatırlamıyorum
Boyum uzun evet de dogumdan sonra karnım gitti ya. Toparlanması da imkansız gibi
Canon kurban olsunİnan saymiyim şimdi burda gece yediklerimi canomm bide hergun istisnasız
Canom dedin banaİnan saymiyim şimdi burda gece yediklerimi canomm bide hergun istisnasız
Karın germe şartBaştan böyle düşünürsen imkansız olur tabi
Yürürüm evde yazarım kız
Seni seviyormuş canom gördün müCanon kurban olsun
Sende alt tireli cantanem yap sosyal _cantanem_ yada _canısı_Canom dedin bana
Çok özendim
Ablam telefonunda adım sayar var mıYürürüm evde yazarım kız
Herkeste biraz senCanon kurban olsun
Hadiyaa napim ben kalım ozaman böyle bide benim boy kısa 157 158 filanaslında düşününce kilo alsam ben baya kötü mü dururumYok almazsında böyle kalırsın.Ama 1-2 kilo bile fazla olabilir.Kardeşimden biliyorum hemen farkediyor
Gördüm gördüm hep beni anıyor. Nasıl bir iz bıraktıysamSeni seviyormuş canom gördün mü
Kötü olmazsın ama en çok nereden önce kilo alıyorsan oradan pırtlıyorHadiyaa napim ben kalım ozaman böyle bide benim boy kısa 157 158 filanaslında düşününce kilo alsam ben baya kötü mü dururum
Biz artık izini silemeyizGördüm gördüm hep beni anıyor. Nasıl bir iz bıraktıysam
Canon kurban olsun
Allahimyaa deynoya yaso diyomCanom dedin bana
Çok özendim
Banada anneAllahimyaa deynoya yaso diyom
Lima canooo devreler gidiyor yine
Nefarkeder ikinizde canomsunuz
Kuzu karın egzersizleri falan varya onlarla falan sıkı bir çalışma ile olabilitesi yokmuKarın germe şart
Biz artık izini silemeyiz