- 28 Haziran 2011
- 61.291
- 154.128
- 898
Allah yardım eder canom, yol açılınca gerisi gelirHeyecanlı da gözümüz de çok büyüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardım eder canom, yol açılınca gerisi gelirHeyecanlı da gözümüz de çok büyüyor
Okadarda değil beeeAnlamadım nevoş valla ,kemikleri dışarıda insanlar geldi aklima
Ben söylerim kendime sen yorma ağzını cano nalettt
Bencede yaa valla bikac kilocuk alsam yeterSen kilo al
Boyunda iyiymiş aslında gostermiyosundur kiloyu sen kuzu. Ama tabi versen iyi.1.68 belki 170 bile olabilir
Sen biraz toparlan takıma girDün diyet topigine gittim ya orada okudum, wasanin kraker gibi bisküvisi var ya onun susamlısi varmış. Üstüne krem peynir çok yakışıyormuş nasıl özendim anlatamam nevoş
1 mii sadece 1 miBir adımda olsa olur degilmi kızlar
Bence alma böyle iyisin.Okadarda değil beee
Bencede yaa valla bikac kilocuk alsam yeter
Boyunda iyiymiş aslında gostermiyosundur kiloyu sen kuzu. Ama tabi versen iyi.
Evet canım son senemiz son yazımızSeneye isteyeceksiniz değil mi
Ben her yıl bakardım.
Gidip makarna yap kıymalı şuan, otur iki tabak ye bak kilo alirsinOkadarda değil beee
Öyle canım hayırlısı olsun herkes içinAllah yardım eder canom, yol açılınca gerisi gelir
Evet1 mii sadece 1 mi
Evet nevoş yaa kafam rahat olsaydı girmeyi düşündüm ama şuan o modda değilim, verim sağlayamamSen biraz toparlan takıma gir
Gittiğin yere alışıyorsun canımAllah gönlünüze göre versinİyi insanlarla karşılaştırsınEvet canım son senemiz son yazımız
Bi yanımda üzülüyor. Alışmışım
Zaten alamıyorum ki abla ama ben evlendigimde 45 tim 7 senede 4 kilo almışım.heral bir 7 seneyi daha devirirsem 53 u anca görürümBence alma böyle iyisin.
Neyse sonra olsunEvet nevoş yaa kafam rahat olsaydı girmeyi düşündüm ama şuan o modda değilim, verim sağlayamam
Üzdün beni çiçeem, evde odayı dolaşsan 100 olur
Aminn canom ınşÖyle canım hayırlısı olsun herkes için
❤❤Üzdün beni çiçeem, evde odayı dolaşsan 100 olur
Yok almazsında böyle kalırsın.Ama 1-2 kilo bile fazla olabilir.Kardeşimden biliyorum hemen farkediyorZaten alamıyorum ki abla ama ben evlendigimde 45 tim 7 senede 4 kilo almışım.heral bir 7 seneyi daha devirirsem 53 u anca görürüm
49 kilo ne olakiOkadarda değil beee
Inş nevoşumNeyse sonra olsun