- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
LimsinnnnnnnnnnnnAşk olsun tabi periş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LimsinnnnnnnnnnnnAşk olsun tabi periş
Haziran yarışmasını bekliyorumBiter sen döv abla
Ama az döv genelde sev
Tamam ablamTel uygun değil diyor malesef
Bahane olur,etkinlik olurÇok doğru söylüyorsun abla valla öyle benimki azcik tembellik işte ,kendime alışkanlık yapmalıyım tıkıldım kaldım kızda olmasa cikasim bile gelmiyor dışarıya.
Şu hazirani bende bekliyorum vallahi korkuyorum da hadi hayırlısı bakalım bizi neler bekliyorHaziran yarışmasını bekliyorum
perişimsuuLimsinnnnnnnnnnnn
Sunum olmazsa sopa geliyorŞu hazirani bende bekliyorum vallahi korkuyorum da hadi hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor
Napcan kirbaclicanmi ablaona göre ocağa yemek koycam kaçacak biyerim biseyim olsun
Hee nevoş bide hazırladım kategoriyi dedi ya bende daha çok merak uyandı perişŞu hazirani bende bekliyorum vallahi korkuyorum da hadi hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor
Napcan kirbaclicanmi ablaona göre ocağa yemek koycam kaçacak biyerim biseyim olsun
Sunum olmazsa sopa geliyor
Birinci belliSunum olmazsa sopa geliyor
Labnemi geldi acaba yine diyede bir düşündüm benHee nevoş bide hazırladım kategoriyi dedi ya bende daha çok merak uyandı periş
SondanBirinci belli
Yok koca koca kk yarışıyoruz bu seferLabnemi geldi acaba yine diyede bir düşündüm ben
Birde bugün sarma sofra biseyler oldu o ara acabami dedim
Teesuf ederim perişSondan
Hayır o kendinden emin 1.yim diyorSondan
Hadi yeter evinize gidinTeesuf ederim periş
Bir saniye ben sondan diye kendimden bahsediyorum sen 1. Ci diye kendinden mi bahsediyordun yoksaTeesuf ederim periş
Bende benden bahsediyor sandım ondan sondan dedimHayır o kendinden emin 1.yim diyor
Burası güzelmiş nevosummHadi yeter evinize gidin
Hee yaa perişimBir saniye ben sondan diye kendimden bahsediyorum sen 1. Ci diye kendinden mi bahsediyordun yoksa