• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Kuzu karın egzersizleri falan varya onlarla falan sıkı bir çalışma ile olabilitesi yokmu
Karın hareketleri yapıyorum. Düzenli yapsam belki biraz toparlar. Sezeryan ile dogum yaptım. Dokular 2 kez bıçak yedi. Hala uyuşuk gibi 🤷‍♀️

Kötü olmazsın ama en çok nereden önce kilo alıyorsan oradan pırtlıyor🤭
Yaa bana o 4 kilocugu aldığım zamanlarda diyorlardı heryerin bir alıyor senin diye farkediyordu millet öyle olursam yine sıkıntı olmaz

Yaa bana o 4 kilocugu aldığım zamanlarda diyorlardı heryerin bir alıyor senin diye farkediyordu millet öyle olursam yine sıkıntı olmaz
O zaman gayet iyi🤗😍
Spor yapman lazım kilo alırken🤭O zaman sıkı olursun🤗

O zaman gayet iyi🤗😍
Spor yapman lazım kilo alırken🤭O zaman sıkı olursun🤗
Evet abla o doğru bak ben önceden karateye gittim uzunca bir müddet ve inan şuanki halimden daha sıkı idi vücudum spor gerçekten çok iyi geliyor .
Hergun yürüNmeli 🚶

Evet abla o doğru bak ben önceden karateye gittim uzunca bir müddet ve inan şuanki halimden daha sıkı idi vücudum spor gerçekten çok iyi geliyor .
Hergun yürüNmeli 🚶
Kilo almaya çalışma yaş ilerleyince vermek güçleşebiliyor.Metabolizma eskisi gibi çalışmıyor.
Zayıfım yürümeme gerek yok diye düşünme🤗Aksine dah enerjik olursun,sıkı bir vücudun olur🤭🤗

Karın hareketleri yapıyorum. Düzenli yapsam belki biraz toparlar. Sezeryan ile dogum yaptım. Dokular 2 kez bıçak yedi. Hala uyuşuk gibi 🤷‍♀️
Yaaa çoğu öyle diyor canom sezeryan olanlarin☹️

Kilo almaya çalışma yaş ilerleyince vermek güçleşebiliyor.Metabolizma eskisi gibi çalışmıyor.
Zayıfım yürümeme gerek yok diye düşünme🤗Aksine dah enerjik olursun,sıkı bir vücudun olur🤭🤗
Çok doğru söylüyorsun abla valla öyle benimki azcik tembellik işte ,kendime alışkanlık yapmalıyım tıkıldım kaldım kızda olmasa cikasim bile gelmiyor dışarıya.

Back