- 28 Haziran 2011
- 61.291
- 154.125
- 898
Çevir kazı yanmasınAllahimyaa deynoya yaso diyom
Lima canooo devreler gidiyor yine
Nefarkeder ikinizde canomsunuz
Bak nasıl da kıvıriyo perise bak sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevir kazı yanmasınAllahimyaa deynoya yaso diyom
Lima canooo devreler gidiyor yine
Nefarkeder ikinizde canomsunuz
Valla akraba yarattım burda kendime yakında teyze hala dayıya doğru giderim benBanada anne
Karın hareketleri yapıyorum. Düzenli yapsam belki biraz toparlar. Sezeryan ile dogum yaptım. Dokular 2 kez bıçak yedi. Hala uyuşuk gibiKuzu karın egzersizleri falan varya onlarla falan sıkı bir çalışma ile olabilitesi yokmu
Ondan rahat fırçalıyorum.Hem severim hem döverimValla akraba yarattım burda kendime yakında teyze hala dayıya doğru giderim ben
Ama sen öylesin şimdi orda bı dur
O geçmiyorKarın hareketleri yapıyorum. Düzenli yapsam belki biraz toparlar. Sezeryan ile dogum yaptım. Dokular 2 kez bıçak yedi. Hala uyuşuk gibi
Aynen ya arada sızlıyor meselaO geçmiyor
Ağır kaldırınca,fazla yürüyünce,adet dönemlerindeAynen ya arada sızlıyor mesela
Bilmiyorum bakarımAblam telefonunda adım sayar var mı
Gece 12 olmadan ekran görüntüsü alıp atıyoruz
Yaa bana o 4 kilocugu aldığım zamanlarda diyorlardı heryerin bir alıyor senin diye farkediyordu millet öyle olursam yine sıkıntı olmazKötü olmazsın ama en çok nereden önce kilo alıyorsan oradan pırtlıyor
Tamam ablamBilmiyorum bakarım
Aşk olsun yaaaÇevir kazı yanmasın
Bak nasıl da kıvıriyo perise bak sen
O zaman gayet iyiYaa bana o 4 kilocugu aldığım zamanlarda diyorlardı heryerin bir alıyor senin diye farkediyordu millet öyle olursam yine sıkıntı olmaz
Aynen öyleAğır kaldırınca,fazla yürüyünce,adet dönemlerinde
Evet abla o doğru bak ben önceden karateye gittim uzunca bir müddet ve inan şuanki halimden daha sıkı idi vücudum spor gerçekten çok iyi geliyor .O zaman gayet iyi
Spor yapman lazım kilo alırkenO zaman sıkı olursun
Kilo almaya çalışma yaş ilerleyince vermek güçleşebiliyor.Metabolizma eskisi gibi çalışmıyor.Evet abla o doğru bak ben önceden karateye gittim uzunca bir müddet ve inan şuanki halimden daha sıkı idi vücudum spor gerçekten çok iyi geliyor .
Hergun yürüNmeli
Yaaa çoğu öyle diyor canom sezeryan olanlarinKarın hareketleri yapıyorum. Düzenli yapsam belki biraz toparlar. Sezeryan ile dogum yaptım. Dokular 2 kez bıçak yedi. Hala uyuşuk gibi
Biter sen döv ablaOndan rahat fırçalıyorum.Hem severim hem döverim
Çok doğru söylüyorsun abla valla öyle benimki azcik tembellik işte ,kendime alışkanlık yapmalıyım tıkıldım kaldım kızda olmasa cikasim bile gelmiyor dışarıya.Kilo almaya çalışma yaş ilerleyince vermek güçleşebiliyor.Metabolizma eskisi gibi çalışmıyor.
Zayıfım yürümeme gerek yok diye düşünmeAksine dah enerjik olursun,sıkı bir vücudun olur
Aşk olsun tabi perişAşk olsun yaaa
Tel uygun değil diyor malesefAblam telefonunda adım sayar var mı
Gece 12 olmadan ekran görüntüsü alıp atıyoruz