- 28 Haziran 2011
- 61.292
- 154.129
- 898
Anlamadım nevoş valla ,kemikleri dışarıda insanlar geldi aklimaAynen boyuna göre 40 kilo ise zayıf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım nevoş valla ,kemikleri dışarıda insanlar geldi aklimaAynen boyuna göre 40 kilo ise zayıf
Sende zayıfsın ama yürüyüş toparlıyor.Yaşınız genç salmamak lazımBen 63 de kaldım ya bi ara 61 olmuştum nerden geldi ise gelmiş 2 kg
Seni gezintiye çıkardım ciceemNere bura
Yok değil benceAnlamadım nevoş valla ,kemikleri dışarıda insanlar geldi aklima
49 muYok gi nettiN49
Aynen nevoşumSende zayıfsın ama yürüyüş toparlıyor.Yaşınız genç salmamak lazım
Yürür yaaa valla bende sayılırsa hergun kızla parktayim bir ora bir bura Toto yere koymadanZayıflar yürümez miBen spor salonuna bile gidiyordum
Çok çok farklı şeyler olsa güzel olurdu zaten herkes diyette, yapıp yerlerdiTarif bulunur mu canımDaha önce yaptık ama çokta farklı olmadı.
Sen kilo alYok gi nettiN49
Kuzu boyun kaç seninnnBen 63 de kaldım ya bi ara 61 olmuştum nerden geldi ise gelmiş 2 kg
Aynen iyi olur.Ama çok kalmamış yazın verirsinAynen nevoşum
59 olsam yeter bana
İşte onu bulmak zorÇok çok farklı şeyler olsa güzel olurdu zaten herkes diyette, yapıp yerlerdi
1.68 belki 170 bile olabilirKuzu boyun kaç seninnn
Taşınma telaşesinde baya veririz karı koca gibime geliyor şimdiden il il şehirlere semtlere evlere bakıyoruzAynen iyi olur.Ama çok kalmamış yazın verirsin
Dün diyet topigine gittim ya orada okudum, wasanin kraker gibi bisküvisi var ya onun susamlısi varmış. Üstüne krem peynir çok yakışıyormuş nasıl özendim anlatamam nevoşİşte onu bulmak zor
Ne guzelyaa çok heyecanlı bir başlangıç canomTaşınma telaşesinde baya veririz karı koca gibime geliyor şimdiden il il şehirlere semtlere evlere bakıyoruz
Heyecanlı da gözümüz de çok büyüyorNe guzelyaa çok heyecanlı bir başlangıç canom
Seneye isteyeceksiniz değil miTaşınma telaşesinde baya veririz karı koca gibime geliyor şimdiden il il şehirlere semtlere evlere bakıyoruz
3 bin adım olabilir ablamBir adımda olsa olur degilmi kızlar