Tamam 5 bini bulurum umarımYani en az 5 bin az Güzel olur hiç olmassa
Belli limit yok tabiki
Yarindan başla inşallah yazdım listeyeTamam 5 bini bulurum umarımhangi gün sayı vereceğim ?
TamamdırYarindan başla inşallah yazdım listeye
Bulur bulur biraz az oturucaksin alt tarafı
Yaa Güzel ama çok karanlık yahuSonra boyle oldu
Neyseki araba 300 m ilerdeydi. Gelen giden bisiklet isiklari saolsun
Hareketsizlik yok birlikte yürüyeceğiz hergun mutlakaTamamdırO zaman
Hadi bende yatam bari bu vesileyle iyi geceler yavrumHareketsizlik yok birlikte yürüyeceğiz hergun mutlaka
Ben geri uyuyayım iyi geceler canim
Günaydın canim nasilsinn
Iyiyim canim sen nasilsin ❤Günaydın canim nasilsinn
Çok şükür hamdolsun iyim canimIyiyim canim sen nasilsin ❤
Günaydın.. dün ki adım sayın yoktu aynen nerde bakım.Günaydın ben geldim. attığım pardon süründüğümün resmini atayım mı ?
Delidana gibi 3000 yapacağım diye yürüdüm yine olmadı ya. Olsun bu da birilerleme çabalıyorum artıkGünaydın.. dün ki adım sayın yoktu aynen nerde bakım.
Hani kaçDelidana gibi 3000 yapacağım diye yürüdüm yine olmadı ya. Olsun bu da birilerleme çabalıyorum artık
Bak azıcik birşey kalmış
Dun aksam 22.50 de adimim 5800 dü,23.55 e kadar 11.000 e tamamladimDelidana gibi 3000 yapacağım diye yürüdüm yine olmadı ya. Olsun bu da birilerleme çabalıyorum artık
diyette iken yürüyordum sağlam. Çünkü motivasyonum vardi. Şimdi diyeti bıraktım oruç tutacağım diye. Aha böyle olduHani kaçdeli dana gibi yürüyünce mutlaka olur bı kere sen deli dananın enigi gibi yürüyorsun dur
Aaa nerden bildinBak azıcik birşey kalmışbugunki hedef 3500 dimi
Bahanem çok anlatmaya başlasam ohoooDun aksam 22.50 de adimim 5800 dü,23.55 e kadar 11.000 e tamamladim
Haklısın ama 5 bin yapmak günde 1 saat bence hiçbirsey değil yine yaparsın sende o ışığı görüyorumdiyette iken yürüyordum sağlam. Çünkü motivasyonum vardi. Şimdi diyeti bıraktım oruç tutacağım diye. Aha böyle oldu