- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Baksana gecen hadi sen kalk ben yaptim 1000oldu hadi kalk sende yap öyle yatalim gece olmus kac, biz uyurken onlar yuruyolarmisBencede gece yürüyorlar. Sadece gündüz bu yürüyüşü yapmaları mümkün değil çünkü
Baksana gecen hadi sen kalk ben yaptim 1000oldu hadi kalk sende yap öyle yatalim gece olmus kac, biz uyurken onlar yuruyolarmis
Heheeee tabiAyıp çok ayıp ögun öyle şey ettik sadece
Yok gercek ben dışarda bitiriyorum çoğu yuruyusumu ama nevresten şüpheliyimHeheeee tabi
Ben artik size inanmiyorumYok gercek ben dışarda bitiriyorum çoğu yuruyusumu ama nevresten şüpheliyim
Siz gecelerin kadinisiniz yarasalarla birlikte yürüyüş yapiyosunuz covidi kimin getirdigi belli oldu
Tövbeler olsun komserim biz sucsuzuzSiz gecelerin kadinisiniz yarasalarla birlikte yürüyüş yapiyosunuz covidi kimin getirdigi belli oldu
1 haftaliklar sayilcak canim sizde başlayıp yürümüş oldunuz diğer haftayakine katılmış oldunuz. Ama amaç hem yarışmak hem yürümeyi hareketi sağlamakGünaydın kızlar, bugün 1 hafta oldu sanırım siz başlayalı. Ben Cumartesi katılmıştım. Nasıl olacak şimdi haftanın birincisi mi açıklanacak?
Kaptanım gaz veriyormuş
Yoo 5 binleri yeni başlayanlar yapınca Güzel gözüktü gözümeKaptanım gaz veriyormuş
KüstümYoo 5 binleri yeni başlayanlar yapınca Güzel gözüktü gözümehele 10 binleri
Sen niye küstünKüstüm
Ben 10 binden sonra 5 bine füştüm millet ileri ben geriSen niye küstün
Totonami vuraydim yürü diye ondanmi küstünBen 10 binden sonra 5 bine füştüm millet ileri ben geri