- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
az olarak başladım en azından motivasyon olur bana utanarak yükseltirim.Haklısın ama 5 bin yapmak günde 1 saat bence hiçbirsey değil yine yaparsın sende o ışığı görüyorum
Imm şey şimdi ben yine 1. oldum dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az olarak başladım en azından motivasyon olur bana utanarak yükseltirim.Haklısın ama 5 bin yapmak günde 1 saat bence hiçbirsey değil yine yaparsın sende o ışığı görüyorum
Yok senden az yapan vardı dünaz olarak başladım en azından motivasyon olur bana utanarak yükseltirim.
Imm şey şimdi ben yine 1. oldum dimi
Günaydın
Siz gece uyumuyonuz sabahta kalkmiyonuz gecedemi yürüyonuzGünaydın
Dün gitmiş 26 bin yapmış nerdeyse yaaa
Ben dün nasıl uyumuşum saatinde kurdum halbuki uyanamamisim yine 1nci oldu zalımmm
Yok ya ben uyuyorum dün 8 demi ne uyudum uyus o uyuş sora kalktım bidaha uyudumSiz gece uyumuyonuz sabahta kalkmiyonuz gecedemi yürüyonuz
Biz ona sondan 1birnci diyoruz öyle deme tatil gununmu bugünBugun sonuncu ben olabilirim
Vurun dedik öldürdünüz resmen ondan bunlarYok yok 10 bin yapacağım bugun kendime gelemiyorum resmen niye böyle oldumki ya
Tatil gunu degil ama yogun bir gunBiz ona sondan 1birnci diyoruz öyle deme tatil gununmu bugün
Bende tatil yapayim diyorum bugün 5 bin yapsam rekor kırarmiyim
Ben beni geçtim de bu zalıımmm hatun da nasi enerji var bı diyin bana :FVurun dedik öldürdünüz resmen ondan bunlar
Motive olamaz insan yürürken haklısın yine 5 bin yaparsın ama.ya bence kaptanTatil gunu degil ama yogun bir gun
Takimda tarti bildirimleri var.
Diger takımları kontrol etme derken
Yazarken cok adim atamıyorum
Bakalim canim keyfim de olursa yine 10 bin yaparimMotive olamaz insan yürürken haklısın yine 5 bin yaparsın ama.ya bence kaptan
Sen onla .... yarisabilirmisinBen beni geçtim de bu zalıımmm hatun da nasi enerji var bı diyin bana :F
Haftaya nasılsa yan gelip yaticakSen onla .... yarisabilirmisin
Benimde sıfıra sıfırBakalim canim keyfim de olursa yine 10 bin yaparim
0 adimim var daha
onu kimselere kaptırmamBugun sonuncu ben olabilirim
Bencede gece yürüyorlar. Sadece gündüz bu yürüyüşü yapmaları mümkün değil çünküSiz gece uyumuyonuz sabahta kalkmiyonuz gecedemi yürüyonuz