Çok geçmiş olsun:/Bence kendinizi yormayın.Kızlar eşim covid pozitif çıktı bugün. Benim de hafif belirtim var. Evde adım ya da dans zarar verir mi bana? Takatim var normalde
Sağol canım. Halbuki tam da sizi geçecektimÇok geçmiş olsun:/Bence kendinizi yormayın.
Hafif atlatırsınız inşaallah
Geçersin birgünSağol canım. Halbuki tam da sizi geçecektim
Uyuyordu
Cok gecmis olsunKızlar eşim covid pozitif çıktı bugün. Benim de hafif belirtim var. Evde adım ya da dans zarar verir mi bana? Takatim var normalde
Geçmiş olsun inşallah hafif atlstirsin canimKızlar eşim covid pozitif çıktı bugün. Benim de hafif belirtim var. Evde adım ya da dans zarar verir mi bana? Takatim var normalde
Cokk karanlık degilmiDuramadim yerimde. Derenin oraya gittim. Parkur gibi yerler yok burda.
Hava iyice kararmadan arabama ulasaydim
Isiklandirmada yok
Haklısınız. Şuan fiziksel iyiyim. Ama psikolojik olarak çok etkiliyor. Sizler de dikkat edin arkadaşlarCok gecmis olsun
Bence sizin onceliginiz dinlenmek olsun ki hemen toparlanin
Sonra boyle olduCokk karanlık degilmi
Çok geçmiş olsun. Bencede yormayın kendinizi.Kızlar eşim covid pozitif çıktı bugün. Benim de hafif belirtim var. Evde adım ya da dans zarar verir mi bana? Takatim var normalde
Gecmis olsun canim dikkat et kendineKızlar eşim covid pozitif çıktı bugün. Benim de hafif belirtim var. Evde adım ya da dans zarar verir mi bana? Takatim var normalde