Gel dombili dombili adım atarız birlikteVay be birileri adım atma topiği açmış ama dombili olduğum halde beni ne etiketlemiş ne de çağırmış
Pro değiliz ya adım da atamayız şimdiVay be birileri adım atma topiği açmış ama dombili olduğum halde beni ne etiketlemiş ne de çağırmış
İstemiyorum artık çok kırıldımGel dombili dombili adım atarız birlikte
Allahım ya bizde yeni olduk heraldePro değiliz ya adım da atamayız şimdi
Ne oldu yineİstemiyorum artık çok kırıldım
Ya kızım bi dur hemencecik devirme gözleri.Ne oldu yine
He tamam az daha sürün o zamanYa kızım bi dur hemencecik devirme gözleri.H M gelsinde az pohpohlasın diye blöf yapıyorum
Ne olduuuuuİstemiyorum artık çok kırıldım
Ayy ben uyuya kaldım iyimi
Yok vallaVay be birileri adım atma topiği açmış ama dombili olduğum halde beni ne etiketlemiş ne de çağırmış
Sen bi ayıl kendine gel kelimeler yetersiz kalıyorYok valla
Yeni haftaya başlayacağız yarından sora hadi katil bize ama tembellik yokSen bi ayıl kendine gel kelimeler yetersiz kalıyor
Olsun olsun benceBen bugün yürümedimaslında çok hareketli bir gündü 8 buçukta uyandım ve akşam 10 a kadar aktiftim ama bileklik kolumda değildi. 600 küsur adım oldu sadece o yüzden.
Bugün benim tatil günüm olsun muH M
Olsun olsun
Tamam ama öyle limit vs yok demi. ? Ben hergün bildiririm ama çok adım atamam bacaklar dombiliyi çekemiyorYeni haftaya başlayacağız yarından sora hadi katil bize ama tembellik yok
Yani en az 5 bin az Güzel olur hiç olmassaTamam ama öyle limit vs yok demi. ? Ben hergün bildiririm ama çok adım atamam bacaklar dombiliyi çekemiyor