• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalardır kızıyorum kendime

yudayuda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
32
-38
1
43
Öncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.

38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.

Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.

Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.

Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.

Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.

Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...

Davranışınız hatalı, hem eşinize hem kendinize karşı yanlış yapmışsınız. Bu yanlışın farkında olduğunuz açık, pişkinlik yapmak yerine üzüntü içindesiniz. Bu yaşananları telafi etmez elbette ama yaşananları olduğu gibi kabul edip hayatı daha doğru adımlarla ve dikkatle yaşamak için bir sebebiniz olduğunu gösterir. Hatalar insanlar içindir, 13 yıl uzun bir süre, bu kadar sürede bir anlık yanlışa düşmek bir nebze anlaşılabilir ama yanlışın farkında olup bunu devam ettirmemek önemli. Gereken muhasebeyi yapmalısınız. Kendinizi eşinizin yerine koyup hissedeceklerinizi düşünün.

Boşa dememisler alkol kötülüklerin anasıdır diye.
Gerçi hata en başta eşler olmadan gece yarısı gezisine çıkmak.. Eşini bu şekilde göndermek..
Kıskançlık sıfır bende ama eşimi göndermem öyle misal. Kiskandıgim için değil yakışık almaz diye..

Davranışınız hatalı, hem eşinize hem kendinize karşı yanlış yapmışsınız. Bu yanlışın farkında olduğunuz açık, pişkinlik yapmak yerine üzüntü içindesiniz. Bu yaşananları telafi etmez elbette ama yaşananları olduğu gibi kabul edip hayatı daha doğru adımlarla ve dikkatle yaşamak için bir sebebiniz olduğunu gösterir. Hatalar insanlar içindir, 13 yıl uzun bir süre, bu kadar sürede bir anlık yanlışa düşmek bir nebze anlaşılabilir ama yanlışın farkında olup bunu devam ettirmemek önemli. Gereken muhasebeyi yapmalısınız. Kendinizi eşinizin yerine koyup hissedeceklerinizi düşünün.
Evet farkındayım. Çok düşündüm kendimi eşimin yerine koyup. İşin içinden çıkamadım. Anlık gaflet. Tekrarı olacak bir şey değil.

Evet farkındayım. Çok düşündüm kendimi eşimin yerine koyup. İşin içinden çıkamadım. Anlık gaflet. Tekrarı olacak bir şey değil.
Durum daha da ileri gidebilirdi, çok daha fazla pişman olacağınız şeyler yaşayabilirdiniz. Eşinizin teşviki ile dahi olsa bir daha aşırı alkollüyken bu gibi riskleri alacağınız ortamlara girmemeye çalışın.

Back
X