How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haftada bir kavga edip yazmazsam olmaz

Her zaman ki gibi git demiş, blöf yapılmış, adam yememiş, kadında geri adım atmış.

Ne olacak 4 ay konuşmayacaksını, diplomanı alıncada boşanacak mısın? Çok komik. Kendine dürüst ol önce. Madem gidemeyeceksin rest çekip küçük düşme. Şimdi herkesi daha da cesaretlendirdin. Orası gerçekten de abisinin evi oldu.

Viyh? Sen kimsin? Bu ne demek? Evlenmis adam ama farkinda degil. Yazik boyle kisiye. O anayla o babayla isin zor canim. Allh yardmcn olsun

Her zaman ki gibi git demiş, blöf yapılmış, adam yememiş, kadında geri adım atmış.

Ne olacak 4 ay konuşmayacaksını, diplomanı alıncada boşanacak mısın? Çok komik. Kendine dürüst ol önce. Madem gidemeyeceksin rest çekip küçük düşme. Şimdi herkesi daha da cesaretlendirdin. Orası gerçekten de abisinin evi oldu.
4ay sonra değil bu şehirden 4 ay sonra gidiyorum. Boşanma davası en kısa zamanda açılıyor. Herkes kendi eşyaları ile kaldı giden gitti.biten bitti. Şuan buldum hatta bir avukat görüşücez en kısa zamanda da açılacak dava blöf yapmak ne alaka

4ay sonra değil bu şehirden 4 ay sonra gidiyorum. Boşanma davası en kısa zamanda açılıyor. Herkes kendi eşyaları ile kaldı giden gitti.biten bitti. Şuan buldum hatta bir avukat görüşücez en kısa zamanda da açılacak dava blöf yapmak ne alaka
Şuan okulum var hazirana kadar bu evdeyım ama diplomamı alınca gideceğimi söyledim.
Hazirana kadar bu evdeyim demişsin bak, bu şehirdeyim dememişsin. Dava açıp aynı evde mi kalacaksın?

Hazirana kadar bu evdeyim demişsin bak, bu şehirdeyim dememişsin. Dava açıp aynı evde mi kalacaksın?
O eşyalarını aldı şuan sadece benim eşyalarım var yine ayrılsam bu evden buralardan ev bulucam nasılsa ev bende kirasını öderim çıkmam diye düşündüm. Bilmiyorum yanlış bi fikir mi sizce bide tasınsam nakliye falan ödeyecek durumda değilim aslında

Aslinda bosanilacak bir durum degil boyle sorunlari cogu yasiyor yani geline danisilmadan ogullarina soyleyip geliyolar
fakat cozumu karsilikli kavga ederek inatlasarak degil oturup guzel bir şekilde konusmak.

O eşyalarını aldı şuan sadece benim eşyalarım var yine ayrılsam bu evden buralardan ev bulucam nasılsa ev bende kirasını öderim çıkmam diye düşündüm. Bilmiyorum yanlış bi fikir mi sizce bide tasınsam nakliye falan ödeyecek durumda değilim aslında
Eşiniz gittiyse kalın tabiki evinizde. Zaten il değiştireceksiniz. İki iki taşınma telaşı çıkmaz.

Aslinda bosanilacak bir durum degil boyle sorunlari cogu yasiyor yani geline danisilmadan ogullarina soyleyip geliyolar
fakat cozumu karsilikli kavga ederek inatlasarak degil oturup guzel bir şekilde konusmak.
Eski konularıma bakabilirsen bak canım daha detay var orda

ben olsam durmazdım o evde. yani şayet gururumu ayaklar altına alıp gitmeyeceksem hiç rest çekip gidiyorum demye gerek yok.
adam git istemiyorum falan gibi konuştuktan sonra gitmeliydiniz.
ha bu adam başka şehre değil başka ilçeye bile gitmez belli

Başka şehir de çözüm değil gibi. Başka şehirde de olsanız, sık sık yatıya gelebilecek potansiyel var şahıslarda.

Sorun büsbütün eşiniz. Onunla tekrar sakince ve doğru bir şekilde konuşmak ister misiniz? Bu konuşmanın son konuşma olduğunu, anlaşamadığınız takdirde işlemleri başlatacağınızı ciddi bir dille ifade eden bir konuşma gerekli diye düşünüyorum.

Bu konuşmanın sonunda hala size dikleniyorsa, o pek sevdigi anası ve babasıyla bir ömür koyun koyuna kalabilir artık.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya onlar gibi çirkef olup kimse benim onayım olmadan evimde kalamaz diyeceksin ha gelseler bile burunlarından getireceksin hatta delirmiş gelin moduna gireceksin korkutacaksın.
Ya da laga luga yapmadan lafı uzatmadan evden gideceksin.

Aslında şöyle diyim birikti. Bak inanki ailesi ailemdir dedim hep ama örnekler vereyim. Bi gün faranjit oldum serumla duruyorum KV eve dünya milleti topluyor bide sınav haftamdı. Kalkıp bi çaya bile yardım yok elimde damar yolu ben hizmet ediyorum uyumuş kalmışım zaten milletin yanında ateşten. Kp gelir günlerce evden çıkmadan benle oturur ya duş alıcam ağda yapıcam yok gitmez anlamaz. Bir kere kızlarla toplandık kp gelecek yine dedim ki kızlarla sabahlıcaz baba sen daha sonra gel dedim adam sanane dedi yine kızlarla oturdu mutfakta BN sinirden patladım tabi. Gelme diyorum adam sanane diyo. Bu kadar takılmamazlık olur mu. Birde buraya da hayrından gelmiyor adam karıyla kızla konusuyo o yüzden geliyor EE evde eşi var çocuklar var konuşamıyor kullanıyordu burayı yani. Simdi sen olsan rahatsız olmazmısın
Ne iğrenç bir aile. Ne demek evli bir adam, gelinin evinde karıyla kızla konuşuyor. Onu geçtim, o yaşda bir adam çocuğu yaşında onca kızın yanında saatlerce oturmaya utanmıyor, çekinmiyor. Eşin de bişey demiyorsa tüm bunlara, o da çok anormal karşılamıyor demek. Üzülme, hepsinden kurtulacağın iyi olacak.

Sen kimsin lafına da sinir oldum. Madem senin evin değil, anasının bacısının, babasını hizmetini de eşin yapsaydı. Onlar varken hiç bişeye ellemeseydin.

Suda var şehir değişicem adam değişmicem ki . orada düzeleceğini bilmiyorum aslında krndimemi itiraf edemiyorum anlamadım değişmeyeceğini 1aâ0biliyorum. Belki bu teklifi hiç yapmamalıyım ne dersin[/QUOTE

Ailesinden etkilendigine inaniyorsan teklif et. benim esim bile degisti zamanla.biz sehir degistirmedik ama. gelirse yeni bi sayfa gelmezse yapcak birsey yok.

Kızlar hep kavgamı yazdım şimdi ise kararımı verdim eski konularına bakarsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz evliliğin hakkında. Geleyim şimdi bana bu kararı aldıran olaya. Eşimin cenazesi vardı ve BN o günde görümceyle kavga ettim bana dıyoki abimin evi senin evinde istediğimi yaparım orası bnm evinde diyorum bni evimde tavrınla bakışınla rahatsız edemezsin diye anlatıyorum yok herkes dıyoki orası abımın oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. Kp böbrekten ameliyat olacak bizde kalacakmış adam zaten benden çıkmıyor bu konuda aşırı derece rahatsızım zaten bunlar bana sormadan karar vermişler adam bende kalacak. Tamam kal başım üstüne ama bi sor bi danışın. Eşime dedim ki 'bak ailenin başımın üstünde yeri var ama bana niye sorulmuyor hiç hep evliliğimiz adına gelip gitme kalma meselesinde bana neden hiç demiyorlar ben bu evin sahıbıyım dedim' eşim ne dedi ' sen kimsin ailem istediği gibi gelir kalır ' sen kimsin ne demek ya ben eşinim ne demek kimsin. Her kavgada olduğu gibi bana yine git dedi bende annemi aradım ve biletini al anne geliyorum dedim. Sonra eşim anneni ver bana dedi. Beni şikayet ediyor kızın babamı istemiyor diye. Annemde oğlum annen kardeşlerin var niye bu kıza haber dahi edilmiyor zorunda mı bu kız dedi. Ve eşim annemi sert bi çıkış yaptı o hanımefendiye söyle ne demek o laf diye çıldırdı. Annemde yaşanan bazı şeyleri ve bu son olayı dayıma anlatmış dayım dıyorki isterse alayım kızı. Olayı büyütmek istemiyorum ama ailesi ve eşi tarafından eğer yok sayılıyorsam demekki buradaki tek fazlalık benim. Şuan okulum var hazirana kadar bu evdeyım ama diplomamı alınca gideceğimi söyledim. Benimde devrim kapanıyor. Ama üzülüyosun ya ne biliyim garip bi duygu. Emekler hayaller uçtu gitti. Bir buçuk yılda her şeyi tükettik tükettirdiler bana. Seviyomuşum eşimide bu kararı alınca canımın ne kadar yandığını görünce anladım sevmiyorum artık derdim hep meğer fark etmemişim. Ne yapmalıyım bu konuda çok bilmiyorum yaşıyorum işte boş boş. Tek bir şey soracagım ona bu şehirden gidersek bu evliliğe sans vericem dicem ama gelmezse bitecek kesinlikle. Sonsuz bi acı çekmek mi yoksa bi süre ayrılık acısımı? Bir süre üzülmek hep üzülmekten daha iyi. Belki daha kötü şeyler olur bitince bilmiyorum ya nasip dedim çıktım yola. Şimdide yine sizlerle dertleşmek istedim. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum
Diplomanı almadan iş güç sahibi olmadan niye evlendin diyeceğim hatanın büyüğünü en başta yapmışsın. Sonraki her adım zaten hatanı büyütmüş de büyütmüş.
Boşver bunlardan bir halt olmaz, başka şehre birle gitsen koca kişisi beş para etmez seni eşi değil evin hizmetçisi olarak görüyor sende hiZmetçi olmayı seviyorsan buyur

Başka şehir de çözüm değil gibi. Başka şehirde de olsanız, sık sık yatıya gelebilecek potansiyel var şahıslarda.

Sorun büsbütün eşiniz. Onunla tekrar sakince ve doğru bir şekilde konuşmak ister misiniz? Bu konuşmanın son konuşma olduğunu, anlaşamadığınız takdirde işlemleri başlatacağınızı ciddi bir dille ifade eden bir konuşma gerekli diye düşünüyorum.

Bu konuşmanın sonunda hala size dikleniyorsa, o pek sevdigi anası ve babasıyla bir ömür koyun koyuna kalabilir artık.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Konuşmak isterim ama bu yine bir adım gibi olur inadımı kırmak istemiyorum yine o geldi ayağıma desin istemiyorum aslında karma karışığım konussamda değişmeyecek biliyorum. Çok yorgunum bildiğim tek şey bu üzülüyorum hak etmediğini düşünüyorum tek amacım su diplomayı almak. Çok umutsuz ve mutsuzum ama bi yandanda çok sonunda dur dedim bireylere ve bi yola çıktım bunun içinde Aferin diyorum iyi yaptın. Çok yıprandık yüzgöz olduk konussakta dönüş çok zor

Diplomanı almadan iş güç sahibi olmadan niye evlendin diyeceğim hatanın büyüğünü en başta yapmışsın. Sonraki her adım zaten hatanı büyütmüş de büyütmüş.
Boşver bunlardan bir halt olmaz, başka şehre birle gitsen koca kişisi beş para etmez seni eşi değil evin hizmetçisi olarak görüyor sende hiZmetçi olmayı seviyorsan buyur
Çok kızıyorum kendime süslü laflara inandım kandırıldım hiç mi saygı duymadım kendime de bunlara izin verdim diyorum. Ama yinede toparlandım okulunu bitirmek üzereyim son 4 dersim kaldı. Evet hata hatayı taviz tavızı doğurdu. Yapmamalıydım ama işlerin bu noktaya geleceğini hayal dahi edemezdim. Çok şey yaşandı çok. Bu sadece bu hafta olan. Hatanın neresinden dönersem kardır hesabı çıktım yola

Sen niye gidiyorsun dava aç o gitsin. Seni hiç yerine koyuyorlar. O evi başlarına yık. Dingonun ahırı mı? Abimin evi, oğlumun evi. Gıcık oldum ya bu insanların bu gelin evi merakı nedir?
O görümcene de söyle evlenince, onu da hiç yerine koyarlar. Gerizekalılar. Bitir bu evliliği ne halleri varsa görsünler. Burunlarından getire getire bitir.

Ne iğrenç bir aile. Ne demek evli bir adam, gelinin evinde karıyla kızla konuşuyor. Onu geçtim, o yaşda bir adam çocuğu yaşında onca kızın yanında saatlerce oturmaya utanmıyor, çekinmiyor. Eşin de bişey demiyorsa tüm bunlara, o da çok anormal karşılamıyor demek. Üzülme, hepsinden kurtulacağın iyi olacak.

Sen kimsin lafına da sinir oldum. Madem senin evin değil, anasının bacısının, babasını hizmetini de eşin yapsaydı. Onlar varken hiç bişeye ellemeseydin.
Adam utanmıyor utanmazda geniş adam hemde ne genişlik. Kimsin demesini hala hazmedemiyorum. İnsanım herşeyden önce. Karınım. Yemeğini ütünü yaparken evini temizlerken kimsin değilim ama hakkımı savununca kimsin. O görür mahkemede ben kimim

Back