How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haftada bir kavga edip yazmazsam olmaz

hayır bi de adam git diyor, blöf yapıp gidiyorum diyorsun, gitmiyorsun
annene laf ediyor, altında kalıyorsun
daha bu adam sana saygı duyup, burası senin evin der mi?

di mi ama?
Hayatım biraz açıklama yaptım onlara da bak ben çok detay yazmamıştım olayın heyecanıyla biraz daha detay verdim. Yine düşüncelerini yaz bana. Belki kafa karışıklığıyla yanlış yaptım düzeltirim eğer bir hata olduysa. Ama işte kişi kendinde pek hata görmez ya o moddayım

Çocuk yok çok şükür. Şuan aynı dediğini yapıyorum ailemle arkadaşlarımla sürekli irtibat halindeyim. İlk cümlelerinde oldukça haklısın ben bu açıdan düşünmemiştim doğrusu.
Karısını evden gönderen adamdan hayır gelmez sen Allah’ın emanetine kapıyı gösteriyorsan biri gösteren ikiyi üçüde gösterir çocuk yokken bence çok uğraşma şimdi çok duygusal bi zamandasın ama bu devirde sana en iyi gelen ailendir. Üstelik yazık anneciğine bi araba laf söylemiş üzmüş kadını o kadının suçu ne? Sen kocana dönersen geri annen size geldiğinde bu adam bana laf söyledi ben yine geldim diye mahcup olacak kadın kendi kendini yiyecek. Kendi ailesine laf söyletmeyen senin ailene ne hakla laf söyler?

Valla ben olsam demem
Git diyorum gitmiyor, gideceğim diye ailesini ayaklandırıyor ama yine gitmiyor, annesini dayısını kendisini azarlayabiliyorum bişey diyen yok.
Yani ben bile soruna odaklanamıyorum adam zaten ciddiye almıyor.
İnsan sonucu kötü bile olacak olsa dik duruş görmek ister karşısında.
Açıklamalarıma bakarmısın. O gidince ben gitme gereği duymadım

Karısını evden gönderen adamdan hayır gelmez sen Allah’ın emanetine kapıyı gösteriyorsan biri gösteren ikiyi üçüde gösterir çocuk yokken bence çok uğraşma şimdi çok duygusal bi zamandasın ama bu devirde sana en iyi gelen ailendir. Üstelik yazık anneciğine bi araba laf söylemiş üzmüş kadını o kadının suçu ne? Sen kocana dönersen geri annen size geldiğinde bu adam bana laf söyledi ben yine geldim diye mahcup olacak kadın kendi kendini yiyecek. Kendi ailesine laf söyletmeyen senin ailene ne hakla laf söyler?
Haklısın canım. Yok dönüş yok İnan ki kararım kesin. Umarım bir hata daha yapmam. Bu kadıncı git demeleri hep sabır dedim ama bi yere kadar. Nasıp belki de benm kide bu kadarmış. Zaten onun ailesi ve kendisi çok kıymetli benimkiler hiç

Ben sunu anlamiyorum
Ya esine ya sana demisler...ne fark eder ki?
Ciddi ciddi soruyorum
Sahsen ben bundan gocunmam neticede ortak ev...ha dersen ki esim bana danismadan kabul etti o ayri...o zaman suclu esin...

Ama yok eltim beni aramadi yok kv kp beni aramadi haber verilmedi,esimi aradilar demek...biraz nasil desem...

Esine sor baska sehire benimle gelirmisin? yeni bir baslangic yaparmiyiz diye. olur derse deneyin. olmaz derse de bi sure uzulursun buda gecer.
Suda var şehir değişicem adam değişmicem ki . orada düzeleceğini bilmiyorum aslında krndimemi itiraf edemiyorum anlamadım değişmeyeceğini biliyorum. Belki bu teklifi hiç yapmamalıyım ne dersin

Ben sunu anlamiyorum
Ciddi ciddi soruyorum
Sahsen ben bundan gocunmam neticede ortak ev...ha dersen ki esim bana danismadan kabul etti o ayri...o zaman suclu esin...

Ama yok eltim beni aramadi yok kv kp beni aramadi haber verilmedi,esimi aradilar demek...biraz nasil desem...
Aslında şöyle diyim birikti. Bak inanki ailesi ailemdir dedim hep ama örnekler vereyim. Bi gün faranjit oldum serumla duruyorum KV eve dünya milleti topluyor bide sınav haftamdı. Kalkıp bi çaya bile yardım yok elimde damar yolu ben hizmet ediyorum uyumuş kalmışım zaten milletin yanında ateşten. Kp gelir günlerce evden çıkmadan benle oturur ya duş alıcam ağda yapıcam yok gitmez anlamaz. Bir kere kızlarla toplandık kp gelecek yine dedim ki kızlarla sabahlıcaz baba sen daha sonra gel dedim adam sanane dedi yine kızlarla oturdu mutfakta BN sinirden patladım tabi. Gelme diyorum adam sanane diyo. Bu kadar takılmamazlık olur mu. Birde buraya da hayrından gelmiyor adam karıyla kızla konusuyo o yüzden geliyor EE evde eşi var çocuklar var konuşamıyor kullanıyordu burayı yani. Simdi sen olsan rahatsız olmazmısın

Düşüncesiz insanlara denk gelmişsin sende benim gibi. Memleketten evime gelecekleri tarihi bile söylemezler bilet keserler sürpriz derler bi önceki gün haberimiz olur müsait miyiz uygun muyuz hiç düşünülmez. Daha az önce bi post açtım bende. Evliliğimi zindana dönüştürdüler. Allah hakkımızı bırakmasın diyorum başka ne diyebilirim bilemiyorum.
Ben valla bıktım ınankı yoruldum ya daha bi buçuk senelik evliyim ama olmadı. En iyi boşanmak başka çarem yok bu yazdıklarım son bi haftada olanlar ya diğerleri anlatsam inanamazsınız. Akıl sağlıgım için bu kararı almak zorundaydım

Saygısızlık had safhada hem babasını istemeyebilirsin bu hakkın tavırları çok çirkin arkandaaailen varken git

Kalabilecegin başka bir yer varsa o evde kalma bi yurt yada arkadaşinin yanında kalabilirsin
Bu arada boşanma kararın çok doğru en azından çocuğun yok. Bu adamla başka bi şehre hatta kutuplara gitsen gene olmaz bence

Bi tek benmiyim esimin cenazesi vardi kisminda ici cizz eden sonra da ah olmemis meger diye duzelir belki diye sevinen
Olum zor olum var hayatta zor olum cok zor..
Ona gore adimlar atin..

Devrim kapandı ne ya ? Sizin sözde devriniz hiç açılmış mıydı acaba? Adamın ailesi,sizin eve koloni kurmuş. Utanmadan da biri, “oğlumun evi,sen karışamazsın” diğeri de “abimin evi istediğim zaman gelirim” demiş. O görümceyi saçından tutup atarım dışarı valla. Abisi yalnız yaşıyor sanki. Ayrıca size sormadan , kendi kafalarına göre plan yapmışlar siz hala başımın üstünde yeri var diyorsunuz. İyi misiniz ? Böyle yaparak kocişiniz daha çok değer verecek sanmışsınız sanırım ama yanılmışsınız. Adam sizi zerre umursamıyor siz hala seviyorum diyorsunuz ve boşanmamak için bahane uyduruyorsunuz. Eğer bir gün boşanırsanız, bu adamla anlaşmalı falan da boşanmayın. Evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını görsün ve bundan sonra başkasının hayatını karartmasın süt çocuğu.

Devrim kapandı ne ya ? Sizin sözde devriniz hiç açılmış mıydı acaba? Adamın ailesi,sizin eve koloni kurmuş. Utanmadan da biri, “oğlumun evi,sen karışamazsın” diğeri de “abimin evi istediğim zaman gelirim” demiş. O görümceyi saçından tutup atarım dışarı valla. Abisi yalnız yaşıyor sanki. Ayrıca size sormadan , kendi kafalarına göre plan yapmışlar siz hala başımın üstünde yeri var diyorsunuz. İyi misiniz ? Böyle yaparak kocişiniz daha çok değer verecek sanmışsınız sanırım ama yanılmışsınız. Adam sizi zerre umursamıyor siz hala seviyorum diyorsunuz ve boşanmamak için bahane uyduruyorsunuz. Eğer bir gün boşanırsanız, bu adamla anlaşmalı falan da boşanmayın. Evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını görsün ve bundan sonra başkasının hayatını karartmasın süt çocuğu.
Daha fazla değer görmek için değil böyle yetiştim çünkü ailesine kıymet verdim burada ailem yok uzakta onların yerine koydum ama yanlış yapmışım

Kalabilecegin başka bir yer varsa o evde kalma bi yurt yada arkadaşinin yanında kalabilirsin
Bu arada boşanma kararın çok doğru en azından çocuğun yok. Bu adamla başka bi şehre hatta kutuplara gitsen gene olmaz bence
Eski konulara bakanı kıyı musunuz ben bi başkasında bakamıyorum
Bi tek benmiyim esimin cenazesi vardi kisminda ici cizz eden sonra da ah olmemis meger diye duzelir belki diye sevinen
Olum zor olum var hayatta zor olum cok zor..
Ona gore adimlar atin..
Ölüm zor eyvallahta ölmedende mezara girmeyelim dimi

Ben sunu anlamiyorum
Ciddi ciddi soruyorum

Kapris kapris kaprislisin sevgilim :ıslık::ıslık:

Annene bağırdı sende gel kahve yapıyım içelimmi dedin.
Afiyet olsun. :ukala:

Kapris kapris kaprislisin sevgilim :ıslık::ıslık:

Annene bağırdı sende gel kahve yapıyım içelimmi dedin.
Afiyet olsun. :ukala:
Evet ne olursa olsun yıkıp dökmeden güzel bi boşanma açıklaması yaptım iyikide olay çıkarmamışım paşa paşa uzadı gitti

Ne diye blöf yaptın ki. Adam kovuyorum gitmiyor istediğim gibi davranırım der.

Back