- 27 Ekim 2014
- 269
- 93
- 98
- 32
Kızlar hep kavgamı yazdım şimdi ise kararımı verdim eski konularına bakarsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz evliliğin hakkında. Geleyim şimdi bana bu kararı aldıran olaya. Eşimin cenazesi vardı ve BN o günde görümceyle kavga ettim bana dıyoki abimin evi senin evinde istediğimi yaparım orası bnm evinde diyorum bni evimde tavrınla bakışınla rahatsız edemezsin diye anlatıyorum yok herkes dıyoki orası abımın oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. Kp böbrekten ameliyat olacak bizde kalacakmış adam zaten benden çıkmıyor bu konuda aşırı derece rahatsızım zaten bunlar bana sormadan karar vermişler adam bende kalacak. Tamam kal başım üstüne ama bi sor bi danışın. Eşime dedim ki 'bak ailenin başımın üstünde yeri var ama bana niye sorulmuyor hiç hep evliliğimiz adına gelip gitme kalma meselesinde bana neden hiç demiyorlar ben bu evin sahıbıyım dedim' eşim ne dedi ' sen kimsin ailem istediği gibi gelir kalır ' sen kimsin ne demek ya ben eşinim ne demek kimsin. Her kavgada olduğu gibi bana yine git dedi bende annemi aradım ve biletini al anne geliyorum dedim. Sonra eşim anneni ver bana dedi. Beni şikayet ediyor kızın babamı istemiyor diye. Annemde oğlum annen kardeşlerin var niye bu kıza haber dahi edilmiyor zorunda mı bu kız dedi. Ve eşim annemi sert bi çıkış yaptı o hanımefendiye söyle ne demek o laf diye çıldırdı. Annemde yaşanan bazı şeyleri ve bu son olayı dayıma anlatmış dayım dıyorki isterse alayım kızı. Olayı büyütmek istemiyorum ama ailesi ve eşi tarafından eğer yok sayılıyorsam demekki buradaki tek fazlalık benim. Şuan okulum var hazirana kadar bu evdeyım ama diplomamı alınca gideceğimi söyledim. Benimde devrim kapanıyor. Ama üzülüyosun ya ne biliyim garip bi duygu. Emekler hayaller uçtu gitti. Bir buçuk yılda her şeyi tükettik tükettirdiler bana. Seviyomuşum eşimide bu kararı alınca canımın ne kadar yandığını görünce anladım sevmiyorum artık derdim hep meğer fark etmemişim. Ne yapmalıyım bu konuda çok bilmiyorum yaşıyorum işte boş boş. Tek bir şey soracagım ona bu şehirden gidersek bu evliliğe sans vericem dicem ama gelmezse bitecek kesinlikle. Sonsuz bi acı çekmek mi yoksa bi süre ayrılık acısımı? Bir süre üzülmek hep üzülmekten daha iyi. Belki daha kötü şeyler olur bitince bilmiyorum ya nasip dedim çıktım yola. Şimdide yine sizlerle dertleşmek istedim. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum