- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 83.278
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Önceden haftada 1 ya da 2 haftada 1 çıkardı o zaman geç gelmesi sorun değildi. Ya da 1 başkasıyla çıkıyorsa 1 benle çıkardı ben de en azından kafa dağıtmış olurdum. Şimdi 3 bana da fazla geliyor.Haftada 3 çok
Evet diğerinde tamam dedim haklısın evde oturmanı beklemek sana da haksızlık olur. Ki bugün de doktora gittik bu aradaSen evde yokken canı sıkıldığı için çıkmış olabilir eyvallah da şu an annen gelmiş ve sıkıntı içindesiniz, sen de evdesin üstelik. Tek başına çıkması bana saçma geldi, sana destek olması gerekirken adam dışarıda keyif yapıyor yani.
Geçen sene de böyleydi. Ben kendi evimde eşimi göremiyordum öyle söyleyeyim. İş okul eve geliyor ders çalışıyor falan zaten o kadar yoğunlukta derdi ne anlamadım.Diger konunuzu da okuduğumu hatirliyorum.Haftada üç gercekten bana da çok geldi.Hem bunca yoğun bir hayat yaşarken yorucu değil mi ?
Genel olarak dışarıyı seven bi insan değilim. Bunalırım yani. Arada öyle kafa dağıtmaya beraber çıkıyorduk o yüzden.Bazen insan kendine açıklasa da annesine babasına açıklaması yoruyor. Belki de o sebepten bunaldınız.
Bazı süreçler vardır insan daha sık çıkar bazı süreçler vardır daha evinde durur.
Bir de 1 ay önce dışarı çıkmanız da bence genel bir sorun. Eşiniz olmasa dahi kendiniz çıkabilirsiniz.
Önceden dediğiniz gibiydi ve dediğim gibi 1 bensem 1 onlardı sıkıntı etmiyordum o yüzden. Bugün çıktığı arkadaşıyla da ilk defa çıktı, muhabbeti iyiymiş beraber de çıkalım bi ara dedi. Ama lafta işte bilmiyorum2 haftada bir 1-2 çıkıyorsa neyse de 3 çok.Seni de hiç birine davet etmemiş olması neden peki ? Ortak kimseler varsa neden seni de aktivitelerine eklemiyor ? Bende katılıyorum haftada 3 çok
Genel olarak dışarıyı seven bi insan değilim. Bunalırım yani. Arada öyle kafa dağıtmaya beraber çıkıyorduk o yüzden.
İlk dediğinize katılıyorum. Dün de bi tartışma yaşadık annem içeride duymuş. Sabaha kadar uyuyamamış. Noldu dedim zar zor laf aldım ağzından, baban da bana böyle bağırırdı aklıma eski hallerim geldi dedi. Bunu söylemesi çok canımı sıktı belki hala onun etkisindeyim
Yok ilişki açısından değil. Çok çekti ve bende kendini gördü demek oluyor bu. Yine bağrılan ama ses çıkarmayan biri işte, aksini hep ona söylememe rağmen. O üzüyor :)O onların ilişkisi bu sizin.
O yüzden sakın başkasının söyleminden etkilenmeyin.
Sizin dışarı çıkmayı sevmemeniz de etken olabilir. Bence her zaman böyle değilse çok gözünüze gelmesin. Ben ilişkilerde insanların birbirini bunaltöasını makul bulmuyorum sınırı aşmadıkları sürece.
Ona da söyledim. Ben çıkmadığım için sen bu kadar rahatsın, bilmiyorsun çünkü diğer tarafta olmanın nasıl düşündürdüğünü hissettirdiğini diyeBence abartmıyorsun. Ben eşlerin sık sık gece yalnız takılmasını sevmiyorum. Hani kırkta yılda bir bi kızlar gecesi yapalım veya o erkek erkeğe takılsın ok ama böyle sık sık olunca evliliğin dinamiği bozuluyor.
Bence sorun bu aralar beraber dışarı çıkamayışınız. Yoksa adamın davranışlarında bir sorun yok, özel olarak ayarlamamış ki üç geceyi,sadece denk gelmiş. Haftaya bir bakarsınız hep evde,sonraki hafta da hep evde olabilir yani. Sonra da beraber çıkarsınız. Kesinlikle yorgunluktan kafanızı takmışsınız gibi görünüyor.Sıklığının artması mı yoksa bizim dışarı çıkma sıklığımızın azalması mı sıkıyor canımı bilmiyorum.
Abartıyorsun, çıksın n'olacak deyin de rahatlayayım. Çok yorgunum belki onun etkisiyle mi abartıyorum bilmiyorum çünkü.
yani dönemsel öyle gelişmiş olabilir bazen insanlar daha sosyal olabiliyor. ama ufak bir “ birlikte de bişeyler yapalım artık sıklaştı dışarı yalnız çıkmaların ve geç gelmelerin “konuşması yapılabilir.Önceden dediğiniz gibiydi ve dediğim gibi 1 bensem 1 onlardı sıkıntı etmiyordum o yüzden. Bugün çıktığı arkadaşıyla da ilk defa çıktı, muhabbeti iyiymiş beraber de çıkalım bi ara dedi. Ama lafta işte bilmiyorum
O da aklıma geliyor evet, cidden kafam da çok yoğun o da yoğun bu da yoğun yorgunluktan a deseniz ağlayacak haldeyim. Etkiliyordur kesinBence sorun bu aralar beraber dışarı çıkamayışınız. Yoksa adamın davranışlarında bir sorun yok, özel olarak ayarlamamış ki üç geceyi,sadece denk gelmiş. Haftaya bir bakarsınız hep evde,sonraki hafta da hep evde olabilir yani. Sonra da beraber çıkarsınız. Kesinlikle yorgunluktan kafanızı takmışsınız gibi görünüyor.
Yemeğe mi gitsek hep beraber dedim ders çalışıcam dediyani dönemsel öyle gelişmiş olabilir bazen insanlar daha sosyal olabiliyor. ama ufak bir “ birlikte de bişeyler yapalım artık sıklaştı dışarı yalnız çıkmaların ve geç gelmelerin “konuşması yapılabilir.
O zaman belki de ona kendi acı ilacından tattırmalısınOna da söyledim. Ben çıkmadığım için sen bu kadar rahatsın, bilmiyorsun çünkü diğer tarafta olmanın nasıl düşündürdüğünü hissettirdiğini diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?