Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Xayx ve kontess siz saç konularında profosyonelsiniz bence:) oyüzden size birşey sormak istiyorum.Saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum,şuan baya uzun belime yakın,ve kendi doğal koyu kahve renginde.Gerçekten çok yıpratır mı saçımı?Bir de bir kaç boyamadan sonra bile mi korumuyor saç kızıl boyayı?hep mi akıyor?
Bende saçlarımı uzatmak istiyorum,sitedeki yöntemlerin hemen hemen hepsini okudum ama iki yöntem arasında kararsız kaldım..birisi bu sinemakili olan diğeride sığır iliği:S bilemedim hangisini yapsam :/ birde hindistan cevizi yağına takmış durumdayım kesin alıcam organik katı olanından onuda sürsem mi acabaa saçlarımı onarması için.. ayy kafam karıştı (
saç uzaması ve parlaklığı birazda aldığımız besinlerle ilgili,dışardan müdahale sadece yumuşacık yapar saçları bence,demir çinko almalı ve kansızlık olmamalı,protein,biyonit,b2 ve b6 vitaminleri,çinko,c vitamini,a vitamini,antioksidanlar tüketilmeli
Hindistan cevizi yağı düşük zincirli yağ asitleri barındırdığı için saçın açılan pulcuklarını epey toparlıyor tatlım. Saç derisine de pek iyi geliyor aylardır kullanıyorum doğru yağa takmışsın.
Hindistan cevizi yağı ve hint yağını eşit karıştırıp uygulamanı öneririm
Süpermiş o zaman,mutlaka alacağım teşekkür ederim canım :Ç
Çok seveceğine eminim, benim saçlarım röfleli haftada en az 2 gün yapıyorum, sinameki kürümün içine de ekliyorum
Aldığın hindistan cevizi yağının katı olmasına dikkat et tatlım ve yağ hindistan cevizi gibi kokmaz aklında olsun.
Eğer sıvı ise ve hindistane cevizi kokusuna sahipse orjinal yağ değildir
Xayx ve kontess siz saç konularında profosyonelsiniz bence:) oyüzden size birşey sormak istiyorum.Saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum,şuan baya uzun belime yakın,ve kendi doğal koyu kahve renginde.Gerçekten çok yıpratır mı saçımı?Bir de bir kaç boyamadan sonra bile mi korumuyor saç kızıl boyayı?hep mi akıyor?
canım sığır iliği ve sarımsak saç çıkarma dolayısıylada uzatma özelliğine sahip ama sinamekinin faydasız geldiği kimseyi daha görmedim açıkçası güzel bi parlaklık gürlük ve uzama sağlıyor bu arada ikisinide deneyebilirsin yada sinamekine ekstradan içinde sarımsak beklettiğin zeytinyağını ekleyebilirsin o da etkili olacaktır hindistanc.yağı çok övülüyor bende alıp başlıcam ama en çok saç uçlarım için düşünüyorum çok umutluyum..Bende saçlarımı uzatmak istiyorum,sitedeki yöntemlerin hemen hemen hepsini okudum ama iki yöntem arasında kararsız kaldım..birisi bu sinemakili olan diğeride sığır iliği:S bilemedim hangisini yapsam :/ birde hindistan cevizi yağına takmış durumdayım kesin alıcam organik katı olanından onuda sürsem mi acabaa saçlarımı onarması için.. ayy kafam karıştı (
ayın 14 üne kadar yag bakım gunu benım dınlenmem 16ısında doluyor sizce 14ünde gününde yapmalımıyım ?
Aktar'a sordum canım,katı organik olanı var mı dedim haftaya gelecek dedi.. fiyatıda 50 tl idi. sanırım o kilosu badem yağınında öyle katı olanı varmış..badem yağınıda alıcam katı olanından..hint yağı ve tabiki hindistan cevizi yağııı en çok ondan alıcam hatta 1 kilo bile alabilirim hepsini karıştırır sürerimmm...söylediklerinide dikkate alırım..ayy uzasınnnn saçlarım ve sağlıklı olsun ( platin yapıcam diye belimdeki siyah saçlarımı minicik ettim (
canım sığır iliği ve sarımsak saç çıkarma dolayısıylada uzatma özelliğine sahip ama sinamekinin faydasız geldiği kimseyi daha görmedim açıkçası güzel bi parlaklık gürlük ve uzama sağlıyor bu arada ikisinide deneyebilirsin yada sinamekine ekstradan içinde sarımsak beklettiğin zeytinyağını ekleyebilirsin o da etkili olacaktır hindistanc.yağı çok övülüyor bende alıp başlıcam ama en çok saç uçlarım için düşünüyorum çok umutluyum..
sıkıntı yok canım yap bence ben dinlenme döneminde bile bişiler sürdüm yani saçıma çok abartmadan 1-2sefer seninde zaten 2 günün kalmış ama 14ünde yapmanı tavsiye ederim..
Yok artık dalga mı geçiyormuş bu ne yahu
Sakın o paraya alma tatlım 50ml hindistan cevizi yağını 7,5tl ye alıyorum
İşleri güçleri bizden fazla para almak hepsinin artık aktarlara da güvenim kalmadı
canımm öncelikle bu güzel sözlerin için sana çook teşekkür ederim
yalnız kızıl boyanın her ne şekilde olursa olsun aktığını söylemeden edemicem..
ayrıca asıl saçlarının kahve tonlarında olması sana daha da zorluk çıkarır şahit olduğum bişiyi anlatayım benim sevgili görümceminde saçları seninki gibiydi hatta saçında bi iki kat boya vardı yine kahve tonlarında ve ısrarla kızıla boyamıştı 2boya sonucunda anca tutmasına rağmen sadece ışıkta belli oluyordu tabi o saçında hangisinin nasıl tutacağını hesaplamadan sadece beğendiği kızıl tonunu aldı ve yanlışa düştü oysa çok uçuk bi kızıl alması gerekiyodu ki yinede tutmazdı hele koyu saçta kızıl zaten sanki saç onu kabul etmiyomuş gibi kısa bi süre kalır görünmez ve akar gider..neyse bigün benim işim vardı kuaföre gittik orda sordu ve şu yanıtı aldı saçlarını açmam gerekiyor ve sonra anca kızıl yapabilirim sonunda kuaförden duydu da bana inandı bu açma olayı boyadan ötürü değil yani boya akıtması da illa olucaktı ama onu demiyodu kuaför kendi saç rengini açmaktan bahsediyodu..senin saçların belindeyse hiç risk alma derim açıyla filan yinede çok istiyosan iyi bi kuaföre git parana kıy saçını bozmadan hoş bi ton yaptır derim ama öteki türlü 4 5boyaya düşersin farketmeden ve saçlarına yazık edersin hem artık kahvelerin de hafif kızıl olanları var onlardan dene zaten boya aktığında illa bi kızıl yada bakırlığı kalıyo inşallah yardımcı olabilmişimdir çok çetrefilli bi konuşma oldu farkındayım
teşekkür ederim cevabın için xayx.ben zaten saçımı açmadan kızıla boyatmayı asla düşünmedim.öyle olunca tabi tutmuyor ama kuaförde açıcı + istediğim kızıl tonu boyası diye düşündüm. açıcı çok mu yıpratır saçımı.şuan çok sağlıklı saçlarım var.
bi de organik açıcı mı öyle bişey var sanırım normal oreal kadar yıpratmayan?