Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de size teşkür ederim kuşumm,beni ciddiye alıp denediğiniz içina.s.allah razı olsun senden kontes valla saclarımızı kurtarıyosun bızı guzellesıtıyosun sekerımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
yalnız kızlar benim dikkatimi çeken bi şey oldu.o tarif tüm saça sürmek için,ben sadece uçlarına sürüyorum.o yüzden ordakinin miktarı sadece uçlar için fazla oluyor.onu göz ardı etmeyinbilmiyorumkismileayyyyyyy tamamdır canım yesıl pakette kuru maya :))) yapayım ınsallah bugun ya da yarın sınamekılı yapacagım hafta ıcınde de persembe falan bu zeytınyagını yapayım barı :))
ben de size teşkür ederim kuşumm,beni ciddiye alıp denediğiniz içina.s.hatun dediğin saçlı olur kaydirigubbakcemile3 o yüzden önce saaçç,sonra kilooo,sonra makyaj aklinialirimsmile
ayyyyyyy tamamdır canım yesıl pakette kuru maya :))) yapayım ınsallah bugun ya da yarın sınamekılı yapacagım hafta ıcınde de persembe falan bu zeytınyagını yapayım barı :))
canlar evde yas maya var ama mavı bı ambalajı var
bı de kuru maya var ama su hanı kabartma tozu karbonat falan koyulan posetler var ya onlardan
anlamadım hangıısı ya da hıcbırı mı ?
yalnız kızlar benim dikkatimi çeken bi şey oldu.o tarif tüm saça sürmek için,ben sadece uçlarına sürüyorum.o yüzden ordakinin miktarı sadece uçlar için fazla oluyor.onu göz ardı etmeyinbilmiyorumkismile
eed yawrum sadece uçlara.kırıklar için bu.1-2 saat yeterli zemuszemusanaaaam şimdide maya mı çıktı ayy kızlar hızınıza yetişemiyorum vallahi
hadii bide bunu deneyelim
sadece uçlara sürüyoruz degilmi?nekadar bekletçes kontesimm?
aramıza hg canıma.s.Kızlar ben de şimdi gidip hepsini aldım ve bugün başlıyorum gelişmeleri size yazarım.Bir de şampuan olarak elidordan yeni çıkan Turuncudan aldım onarıcı bakım die.Umarım işe yarar.:)
kızmadım ki :kedi:
maya da var diye bi tarif bulmuştum ben ama ben de maya koymadım.sadece zeytinyağı ısıtıp sürüyom![]()
hee yolladıktan sonra ben de farkettim kaydirigubbakcemile3ay bu cümleye öldüm bittim bastım kahkahayı ilahi konteskaydirigubbakcemile3
eheh buyrunuz bakınız :roflol:cümlem de akıllara zarar olmuş hee kafamçokkarıştı
maya sadece uçlara sürülüyor canım.o yüzden yapabilirsinBu maya olayı da güzelmiş,daha öncede sordum ama cevaplayan olmadı?
Şimdi saçımda sinemaki var,yarın da bunu yapsam çok mu yıpratmış olurum acep?
Kökten gitmesin benim saçlarım![]()