• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben de konu var zannetım de bulamadım canım benım yaaaaaa sadece sıcak zeytınyagı ıle ılgılı bı suru konu buldum :)) ama maya bulamadım :)

tatlım ben 1 cay bardagı zeytınyagını ısıtıp ıcıne 1 corba kasıgı kuru may aekledım marketlerde satılanlar varya yesıl pakette onlardan
cıdden cok guzel yapıyo sacı hemen yap bencede ınan sac kremı kullanmana bıle gerek kalmıcak hıc dolasmadı benım bın turlu kremle acılmayan saclarım!!! bayanssulusmile karısımı yapalı da 4 gun oldu hala yumusacık

allah razı olsun senden kontes valla saclarımızı kurtarıyosun bızı guzellesıtıyosun sekerımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

allah razı olsun senden kontes valla saclarımızı kurtarıyosun bızı guzellesıtıyosun sekerımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ben de size teşkür ederim kuşumm,beni ciddiye alıp denediğiniz içina.s.:nazar: hatun dediğin saçlı olur kaydirigubbakcemile3 o yüzden önce saaçç,sonra kilooo,sonra makyaj aklinialirimsmile

ayyyyyyy tamamdır canım yesıl pakette kuru maya :))) yapayım ınsallah bugun ya da yarın sınamekılı yapacagım hafta ıcınde de persembe falan bu zeytınyagını yapayım barı :))

canlar evde yas maya var ama mavı bı ambalajı var

bı de kuru maya var ama su hanı kabartma tozu karbonat falan koyulan posetler var ya onlardan

anlamadım hangıısı ya da hıcbırı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyyyyy tamamdır canım yesıl pakette kuru maya :))) yapayım ınsallah bugun ya da yarın sınamekılı yapacagım hafta ıcınde de persembe falan bu zeytınyagını yapayım barı :))
yalnız kızlar benim dikkatimi çeken bi şey oldu.o tarif tüm saça sürmek için,ben sadece uçlarına sürüyorum.o yüzden ordakinin miktarı sadece uçlar için fazla oluyor.onu göz ardı etmeyinbilmiyorumkismile

canlar evde yas maya var ama mavı bı ambalajı var

bı de kuru maya var ama su hanı kabartma tozu karbonat falan koyulan posetler var ya onlardan

anlamadım hangıısı ya da hıcbırı mı ?

tatlım o kabartma tozuna konan ıste

yalnız kızlar benim dikkatimi çeken bi şey oldu.o tarif tüm saça sürmek için,ben sadece uçlarına sürüyorum.o yüzden ordakinin miktarı sadece uçlar için fazla oluyor.onu göz ardı etmeyinbilmiyorumkismile

evet evet bende uclara surdum sadece ama cok oldu ya yedıre yedıre bı hal oldum sempatiksalakcinni
yarım cay bardagı yeter bence

anaaaam şimdide maya mı çıktı ayy kızlar hızınıza yetişemiyorum vallahi
hadii bide bunu deneyelim
sadece uçlara sürüyoruz degilmi?nekadar bekletçes kontesimm?

Kızlar ben de şimdi gidip hepsini aldım ve bugün başlıyorum gelişmeleri size yazarım.Bir de şampuan olarak elidordan yeni çıkan Turuncudan aldım onarıcı bakım die.Umarım işe yarar.:)

Bu maya olayı da güzelmiş,daha öncede sordum ama cevaplayan olmadı?
Şimdi saçımda sinemaki var,yarın da bunu yapsam çok mu yıpratmış olurum acep?
Kökten gitmesin benim saçlarım:D

Back
X