Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ah ah uzak durmam mükün olsa keşkee saçlarımmm öle bişeykii yani saç kremi bile zor açıyor düşün:)) sarmaşık özlüyü kullanıyorum yaklaşık bir aydır bir değişiklik yok henüz:) ama dediğin gibi kremide bioblastan alıyım ben :)

hımmm Doğru diyosun aslında bioblas veya çocuk şampuanına sarımsak eklemek daha iyi olur:) güzel fikir peki nasıl ekliceem suyunu nası çıkarabilirm onun :)

peki ßanyo sonrası nemli saçı tararken yada sabah kalktığımda kuru saçı tararken önerebilceğiniz birşey warmı kopuo kırılıor acıooo diyee taramadan çıkıyorum evden :)))

kızlar ben bu kürü 4 hafta düzenli uyguladım sonra da aklıma geldikce yaptım. 2-3 ay geçti ve gerçekten saçlarım çok güzel uzadı(ki normalde saçlarım çok yavaş uzar) başlarken saçlarım omuzlarımın tam bir karış altındaydı bugüne kadar saçlarımı hiç belimde görmemiştim artık neredeyse belimdeler :) bu arada ben bu kürü başlarda tam kurallarına göre yapıyordum o zamanlar daha güzel oluyordu saçlarım parlıyordu ve çok sağlıklı uzuyordu. son birbucuk ay ise sadece sinamekiyi kaynatıp saçıma sürdüm ve 2 saat kadar beklettim, yağ falan sürünce beklemek çok zor geliyordu bana. bu şekilde de etkisini gördüm kesinlikle, ama tabi kontessin verdiği tarif saçlarınızı çok daha mükemmel yapıyor :)

hımmm Doğru diyosun aslında bioblas veya çocuk şampuanına sarımsak eklemek daha iyi olur:) güzel fikir peki nasıl ekliceem suyunu nası çıkarabilirm onun :)
Ben sarımsak eziciler var ya onla ezip 3-4 diş sarımsağı şampuan kutusunun içine atmıştım. Sarımsak ezici dediğim de şunlar:

peki ßanyo sonrası nemli saçı tararken yada sabah kalktığımda kuru saçı tararken önerebilceğiniz birşey warmı kopuo kırılıor acıooo diyee taramadan çıkıyorum evden :)))

Benim saçım da öyle dalgalı olduğu için kremsiz şampuan kullanırsam inanılmaz dolaşıyor başa bela :)) Bir keresinde taramayı bıraktım kurutup topladım sürekli sonra ördüm uçlarını bir süre öyle idare ettim ama olacak gibi değil. Şimdi saçımı şampuanladıktan sonra ya azıcık uçlarna saç kremi sürüp duruluyorum yani köklere değdirmiyorum ya da bioblasın durulanmayan kremini sürüyorum yıkadıktan sonra o zaman açılıyor ama ikisini de çok az sür ki saçını yağlandırmasın çabuk kirleniyor fazla sürünce. Köklerine de değdrmiyorum. Bioblasın kremini köke de sürün diyor ama ben yine de pek sürmemeye çalışıyorum sürersem de parmak uçlarında az kalan bir şeyi sürüyorum. Maalesef başka çare bulamadım ona.

Kızlar kafa karışıkken bemiksi kırmayı unutmuşum iyi mi yağlı kafayla duruyorum şu an öyle :)

kızlarr haftada 2 kere yapacağımı söylemiştim 2. sinameki kürümü yaptım bekliyorumm
rapunzel olma yolunda ilerliyorummm

kızlar saçınız normalde çok kıvır kıvırsa zor taranıp açılıyosa ara makas attırın derim ama tabi sinamekiyi yapınca durum gene aynısı olacak :44: canım bu arada sen sarımsakları direk mi aıyosn sütle kaynatılıp sonra eklendiğini duymuştum da belkide sen sölemiştin kafam dumanlı oldu birden kim sölemişti yahu :26:

o ara makasının saçı çok yıprattığını uçları kırdığını duymuştum ben. <hiç yaptırmadım şimdiye kadar. Sütle kaynatan ben değilim kokusunu alsın diye öyle yapanlar var ama ben etkisi azalabilir diye onu hiç denemedim açıkçası.

evet aramakası önereceğim aklıma gelmezdi ama bnm kardeşimin saçları kıvır kıvırdır çok zorlanıyodk taramada saçını yapmada filan o yüzden götürüp ara makas attırmıştım birazda kat verdirmiştim şimdi düzeldi saçları ordan aklıma geldi :)) bende direk atayım sarımsağı bari hiç denemedim şüpedeyim :26: sağol canım

canım bunu bende okudum ve uyguladım ama japongülü arkadaşımız bunu yarım saat durdurcağımızı yazdı saçımızda sen fazla tutmuyomusun?fazlası zarar diye biliiyorum

:))) hımmm evet bak bu eziciler işe yarayabilir :) pekii saçta koku kalmazmı ? yani son şampuanı farklımı kullansaak pis pis kokmayalımda ::::) birde bu sarımsakla birlikte birer kpak hint yağı ve çamesansı katsam saçlarıma zararı olurmu? :) ve son sorummm :=) sarımsağı kaşlarımada sürmek istiyorum yalnız sabah sabunla yıkadağımda koku geçmez diye korkuorum bunun için ne yapmam lazm :)

ara makas nedir arkadaşlar?

canım saçları inceltmek için kullanılan bi kesim katlı kesim gibi bişi diyelim tarif edemedim şimdi

kızlar sarımsaklı şampuanla yıkadıktan sonra farklı bi şampuanla yıkayıp bitirebilirsiniz işlemi yada sarımsaklı şampuanınızın içine lavanta,menekşe vb yağlardan katarsanız kokusunu kıracaktır..

SArımsağı ikiye üçe kesin ,bir ataşım sütte kaynatın ılıdıktan sonra ufak boyuta getirip koyun koku kalmıyor..Tecrübe ile sabit..
Ha birde bir tiyo da benden olsun,Ben Şampuanın kapağını kaldırıp,bir kat sargı bezi koydum kesip ,süzgeç görevi görüyor,ufak sarımsak parçaları başıma gelmesin diye..

Birde kontesçim sana bir sorum olacak,ufak bir operasyon geçirdim..Sanıyorum ki bir iki hafta küre ara vermek zorunda kalacağım..Bu durumdan çok mutsuzum uzamayı olumsuz etkiler mi diye?
Biraz toparlayınca yine düzenli kullanacağım ama erken ara vermiş olmak üzüyor beni,senin fikrin ne bu konuda?

sarımsak kokusu için sarımsağı sütle pişiriyorlar benim bildiğiim ama hiç denemedim kaşıma da sürdüm sabunla yıkayınca koku kalmadı ama saçımdaki sarımsak kokusu 1 hafta 10 gün içinde anca geçiyor ama ben kokunca sanki hala kafamda duruyor ve daha etkili oluyor gibi psikolojik olarak iyi bir şeymiş gibi seviniyorum nedense :)) Ama ıslakken ve terleyince kokuyor sadece, saç kuru iken hiç ama hiç koku olmuyor. Diğer yağları ekleyince ne zararı olur ki bence olmaz sonuçta saç bakım yağlarını da karıştırıyorlar satıyorlar.

canım bunu bende okudum ve uyguladım ama japongülü arkadaşımız bunu yarım saat durdurcağımızı yazdı saçımızda sen fazla tutmuyomusun?fazlası zarar diye biliiyorum

niye zararlı olsun ki içinde vitamin ampulü ve saç bakım yağı var içinde, saç bakım yağlarını kafanda ne kadar uzun kalırsa o kadar faydalı diye biliyorum ben. Sinamekinin mi zararı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…