Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Açıkcası gölge ile röfle arasındaki farkı bilmiyorum ama eğer işine yarayacaksa şöyle bir şey söyleyebilirim.
İlk fotoda kendi saç rengim üzerine sadece oryal ile röfle yaptırmıştım. Ve o oryali ne yaparsam yapayım asla kapatamadım.
Sonrasında tüm saçı boyatsam da oryalli kısımlar hemen geri geldi.
Uzayıp kestirene kadar gitmiyorlar. Bilesin:26:

ben de saçıma oryal dokundurmak istemiyorum açıkçası.

merhaba,sinamekili kürü 4-5 haftadır uyguluyorum ama henüz pek bir yardımı olmadı uzamasına,saclarım sık dalgalı ve kabarık oldugu icin her gün düzleştirmek zorunda kalıyorum acaba bunun bi ilgisi var mıdır uzayamamasına?:KK43:

merhaba,sinamekili kürü 4-5 haftadır uyguluyorum ama henüz pek bir yardımı olmadı uzamasına,saclarım sık dalgalı ve kabarık oldugu icin her gün düzleştirmek zorunda kalıyorum acaba bunun bi ilgisi var mıdır uzayamamasına?:KK43:

kontess geldiğinde daha net bir cevap verir sana eminimde,sıcak uygulamak filan yıpratır tabi..
İlk 4 5 hafta için bilmiyorum ne kadar farkı görürsünde 3 ayın onunda net görürsün diyorlar,bende seninle aynı aşamadayım..
Azimle devam ediyorum..
Hem belki dalgalı diye fark edemiyorsundur? Çok mu iyimserim:)

Tabiki de ilgisi vardır.
Olmasa bile, kırılan & yanan uçları kestirmek zorunda kaldığında tüm uzatma emeklerin boşa gidecektir.
4-5 hafta o kadar da uzun bir süre değil.
Devam et derim. :KK16:

Bende istikrarlı devam ediyorum..Nisana kadar bırakmam :)
Sadece 8 hafta uygula 2 hafta ara ver metodu ile 4 5 ay devam etsem çok ağır olmaz di mi?
Ya da çok alışırda saç tepki vermez uzamazsa diye korkuyorum.Sen ne kadar süre uyguladın canım bu kürü..
Birde arada 3 4 kere on cmlik kestirdim demişsin.
Emin olmak için soruyorum, 3 4 kesimle 10 cm toplam mı yoksa 8 10 cm bi kerede kestirerek çarpı 3 dersek minimum 25 cmde kestirmiş mi oluyorsun?
Eğer öyle ise vallahi feci gaza geleceğim:)
Uzatmam lazım çünkü,istediğim gibi yapabilmek için saçlarımı..

Bende istikrarlı devam ediyorum..Nisana kadar bırakmam :)
Sadece 8 hafta uygula 2 hafta ara ver metodu ile 4 5 ay devam etsem çok ağır olmaz di mi?
Ya da çok alışırda saç tepki vermez uzamazsa diye korkuyorum.Sen ne kadar süre uyguladın canım bu kürü..
Birde arada 3 4 kere on cmlik kestirdim demişsin.
Emin olmak için soruyorum, 3 4 kesimle 10 cm toplam mı yoksa 8 10 cm bi kerede kestirerek çarpı 3 dersek minimum 25 cmde kestirmiş mi oluyorsun?
Eğer öyle ise vallahi feci gaza geleceğim:)
Uzatmam lazım çünkü,istediğim gibi yapabilmek için saçlarımı..

saç alışmasın diye 2 hafta ara veriyoruz zaten canım.
yok , her bir kesimde yaklaşık 10 cm.
daha az kesilince kesilmiş gibi olmuyor zaten, aynen duruyor kırıklar vs.
hatta buraya da eklemiştim kesim sonralarımı, baya baya kısalmış oluyorlardı kesimden sonra:KK16:

saç alışmasın diye 2 hafta ara veriyoruz zaten canım.
yok , her bir kesimde yaklaşık 10 cm.
daha az kesilince kesilmiş gibi olmuyor zaten, aynen duruyor kırıklar vs.
hatta buraya da eklemiştim kesim sonralarımı, baya baya kısalmış oluyorlardı kesimden sonra:KK16:

Şahene moral oldu şu an bana:)
O zaman 6 ayda 20 cmden fazla uzama almam muhtemel..
Gerçekten çok sevindim şu an, oyun bilmez bir kütük modeli olarak kalkıp salonda oynadım iki cakkıdı:)

Bu sinameki kürü gerçekten çok işe yarıyor.Saçlarım çok sağlıklı ve güzel oldu.Dördüncü kürümü yapmış bulunmaktayım dün itibariyle.Resim koycam aslında ama bir daha kaldırma imkanı olmadığı için çekiniyorum.Kısacası çok iyi bir kür tavsiye ederim düşünenlere. kontese çok teşekkür borçluyuz tabi.bir de iyice uzayınca kızıllı veya kahveli veya kumral renkte bir gölgeler vs düşünüyorum ne afilli olur:) sekizinci kürden sonra dinlenmeye alıyorduk saçı dimi kontes?

Demin canım çok sıkkındı öyle genel bi buhran..
İyi geldi seni görmek ,motive olmak:)Teşekkür ederim:)
Rica ederim canım, her zaman beklerizz :KK16:
Bu sinameki kürü gerçekten çok işe yarıyor.Saçlarım çok sağlıklı ve güzel oldu.Dördüncü kürümü yapmış bulunmaktayım dün itibariyle.Resim koycam aslında ama bir daha kaldırma imkanı olmadığı için çekiniyorum.Kısacası çok iyi bir kür tavsiye ederim düşünenlere. kontese çok teşekkür borçluyuz tabi.bir de iyice uzayınca kızıllı veya kahveli veya kumral renkte bir gölgeler vs düşünüyorum ne afilli olur:) sekizinci kürden sonra dinlenmeye alıyorduk saçı dimi kontes?

Rica ediyorum :KK16: Evet öyle yapıyoruz:21:
Gölgeyi boşver ombre moda bu ara, hepimiz öyle yaptıralım:KK52:

bu aradaaa, şu saç rengine hasta oluyorum kızlarrr:KK52: ama nasıl elde edilir bilen var mı ?
oryal mi sürer kuaför :26:

uçlardaki renk de harika, küllü gibi :KK53:

ombre nedir?sanırım duymuş olabilirim bir yerden ama nasıl bir boyama şekli olduğunu unuttum:) bu arada ben de şu saç rengine bayıldım...
$EsmeraldaMoya01.jpg

kontes benim saçım geçen senelerde falan hep böyleydi zaten. o zaman moda falan değildi,bana eserdi altını güneş kızılı gibi bir renge boyardım veya böyle sarıya dönük yanık renklere. bak şimdi moda olmuş:) ama ben sıkıldım bu tarz modellerden,moda geç kalmış bana:)

kontes benim saçım geçen senelerde falan hep böyleydi zaten. o zaman moda falan değildi,bana eserdi altını güneş kızılı gibi bir renge boyardım veya böyle sarıya dönük yanık renklere. bak şimdi moda olmuş:) ama ben sıkıldım bu tarz modellerden,moda geç kalmış bana:)

Yoksam sen mi çıkardın bu modayı kız :KK1:

X