Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım bende fısfıslı şişeyle kürü saç derisine masaj yaparak sürüyorum en son da kalanları uçlarına emdiriyorum
ama hiç kuruduğunu görmedim (( du 3. kürde daha da dikkat ediim teşekkürler

İşte aradığım cevap!
Teşekkürler canım...

rica ederim canım amaç yardımlaşmak

Son düzenleme:

bana da haber ver ama merak ettım şimdi.
bende dıplerden sonra kalanı tum sacıma yedırıyorum aynı senın gıbı cunku

bu arada günaydın kızlar

günaydın canım
olur tabiki haber veririm bakalım aycangül hanım hangi güne bakım günü yazcak bu hafta ona göre yaparım bende hemen
ama benim sorun şu tatile gitcem Allahın izniyle ve orda bemiksi nasıl kullancam teyzemler falan olcak yanımda kadıncağızı korkutmiim bu koku ne die
gerçi çilek yağı katıyorum bi nebze kokusu gidiyor ama galiba orda da akşam yatarken sürüp sabah yıkicam odamda bi başıma kokiim dimi

ben aslında ara vermeye cok nıyetlıydım ama aycangl un acıkladıgı tarıhlerı gordukce durma durma yap bı kur dıye seytan dürtüyo valla
bana bemiks kokusu kötü gelmiyor aslında. daha oncede bazen yapardım bemıkslı bı kur belkı ondandır. ilk cekıncem esım rahatsız olur mu kı dıyeydı ama onun da herhangı bır sorunu yok işyerinde de kımseden uyarı gelmedı ama ben ne olur ne olmaz dıye glıserınlı suyumun ıcıne bır kapak yasemın yagı kattım. sacları savurunca o kadar guzel kokuyor kı gerısını bastırıyor sanırım bırde yenıden baslayan dökülmeme care bulsam tam olacak. o zaman degmeyın keyfıme

benim bitkisel şampunanın içinde bemik evigen bepanten var birde aynı şampuana sarmısak katarsam olur mu

kontes saçların bir harika benimde azıcık omuzlarıma doğru uzasaydı ne iyi olucaktıo

ya aslında ben rahatsız olmuyorum çevrem rahatsız olur mu die çekiniyorum:18:
gliserinli suyunun tarifini yazar mısın bir de ne zaman sıkıyorsun
ben saçlarımı düzleştirdiğim için hergün sıkamam fönü bozuluo yıkadıktan sora bir kere sıksam yeterli mi

Bende hiç şaçta sertleşme olmadı aksine saçlarım çok yumusadı kızlar
ben bunların yanında hint yaağı ve arganda kullanıyorum hatta arganı düzenli olarak kullanıyorum
çok memnunum saçlarımda ciddi uzama var en yakın zamanda fotoyu koyucam zaten:)
kızlar arganıda tavsiye ederim saçlarım normalde dalgalı dalgalarını çok güzel belli ediyor
bide maşa yaparsanız harika duruyor :)
kürü yapmaya devam yazın saçlar çok yıpranıyor bu kür sayesnde canlı olucaklar.

canım pardon şimdi gordum mesajını.
glıserının tarıfı ılk sayfada kkontess yazmıs ama ben azıcık oynadım ıcerıkle
ufak bı fısfıslı kabım var ortalama 100 ml lık
yarısına kadar hazır su koyuyorum (musluk suyu normalde de kotu yapar benım sacımı o yuzden hazır su )
sonra ıcıne 20 ml lık glıserının yarısından bıraz fazlasını ekleyıp, bır kapak da yasemın yagı katıyorum.
sanırım dıger arkadaslar gunluk kullanıyor ama
benım saclarımda kırık vs olmadıgı ıcın hergun ugrasmıyorum zaten ben sacımı bır tek dus sonrası tarayabılıyorum (mecburen) bu karısımı da o zaman kullanıyorum.
arkasından saclarımı kendı halınde bı havluya sarılmıs sekılde tabı kurutmaya bırakıyorum dun gece yıne yaptım sabah saclarımda harıka dalgalar vardı. ama yıne dokulen saclardan heryerı mahvetmemek ıcın toplamak zorunda kaldım :26::26:
inşallah dokulmemı durduracak bır yontem bulursam masasız super dalgalarımla savuracagım saclarımı

benimde aynen dediğin gibi yıllardır aynılar ama uzamasını çok istiyorum sen neler yaptın

benimde aynen dediğin gibi yıllardır aynılar ama uzamasını çok istiyorum sen neler yaptın

ilk sayfada yazılan formullerden baska brsey yapmadım canım.
sınamekılı kuru aycangul nıcklı arkadasımızın belırttıgı ozel gnlerde yapmaya ıkkat ettım sadece.
bır de glıserınlı su yaptım ama ben ıcıne yasemın yagı da ekledım. daha guzel koksun dıye
sınamekılı formulu aynı sekılde uyguluyorum
glıserınlı suyuda her dustan sonra(yanı gunasırı) kullanıyorum.
sonra saclarımı havluya sarıp yatıyorum.
sabah harıka dalgaları olan ve sınamekıden cok hos gorunen saclara sahıp oluyorum.
ben 8 kurumu bıtırdım su an beklemedeyım 3 hafta ara vermeyı planlıyorum.
ondan sonrakı toplam uzamamı tekrar yazarım burdan

umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım çok pardon abone olmuştum konuya ama gözümden kaçmış tarih yaklaşınca aklıma geldi saç bakım günü die
açıklamalar için teşekkür ederim gliserinli bakımı kontesten okudum da sen değiştirdin sandım ondan sordum
ya bi de sıcak dedin ya bak olabilir aslında bende yağları karıştırıp ılıtiim o zaman bu süper fikir saç derisinin emmesi açısından

arkadaşlar ben 4 kez uygulayabildim sadece iş yoğunluğu artınca 2 aydır hiç yapamadım walla kokusunu bile özledim gerçi kuaförüm baya bi dalga geçti koku yüzünden bide hevesimi kırdı saç kremi sür yeter niye uğraşıyosun falan die konuştu:2: saçlarımda uzama çok farkedilir bi şekilde olmadı aslında ama yumuşacık ve daha parlaktı yani yine başlamak istiyorum

arkadaşlar ben 4 kez uygulayabildim sadece iş yoğunluğu artınca 2 aydır hiç yapamadım walla kokusunu bile özledim gerçi kuaförüm baya bi dalga geçti koku yüzünden bide hevesimi kırdı saç kremi sür yeter niye uğraşıyosun falan die konuştu:2: saçlarımda uzama çok farkedilir bi şekilde olmadı aslında ama yumuşacık ve daha parlaktı yani yine başlamak istiyorum

merhaba. saçlarım uzarken uçlarınında ilk kesilmiş gibi olmasını istiyorum yani saçım uzarken uçlarıda ince tüy gibi olurdu benim önceden.hiç bakım yapmazdım ondanmıdır bılmıyorum.yani sadece şampuanla yıkar ve rahat fön çekebilmek için serum sürerdim. ama artık uçlarıda sağlıklı bir şekilde uzasınlar istiyorum.ne önerirsiniz arkadaşlar bunun için? ??

ayyy kontescim çok sağol gerçekten
son birkaç haftadır saçlarım o kadar kuru ki ne yapayım diye düşünüyordum
gliserinli tarifi gördüm inş işe yarar
sinemareyi yapıyorum düzenli olarak ama havalardan olsa gerek
çok kuru oldu bu aralar
gliserinli tarifi hemen denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…