Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

selam arkadaşlar,

8 hafta sinameki kürünü yapıp 2 hafta ara verdim...aradan sonra yine haftada 1 gün mü uygulamaya devam ediyoruz? yani tekrar 8 hafta devam ve 2 hafta ara?

bu arada saçlarımı koyu kahveye boyamıştım küre başlamadan önce, şu anda yani 10. haftamda saçlarım açık kahverengi oldu :)) sıkıntı yok, yeter ki uzasın..bilerek boyamıyorum ama abartı bir uzama göremedim hala...beklemedeyim sabredicem ve 3 ay devam edicem...

Aycangulun bir yazisinda okumustum. 2-3 ay devam edip 15 gun ara verebilirsiniz diyordu.
Sabirla devam et baslamisken yarida birakma derim. Sonuclari bazi arkadaslar hemen aliyor bazilari ise gec. 3 aydan sonra bakmak lazim asil sonucuna. Ben 8. kurden sonra sonuc almaya basladim bilmiyorum hangisinin ise yaradigini yaptigim bir suru bakim var benim ama bunyeden bunyeye degisiyor sen devam et bence.

Çok ciddi uzama oldu bi ara 15 gün ara verdim sanki o ara uzamadı gibi geldi tekrar başladım:)
Herhafta yapıyorum bıkmadan usanmadan
Kokusunu gidermek için argan yağı sürebilrsiniz yada kokulu yağlardan
Saçlarım çok kuru olduğu için bu kür benim için çok iyi oldu
Bu kürden sonra kırık denilen bişi kalmadı bende kızlarr
kuaförde çok şaşırdı

3. haftadaki kürümü de bitirdim dün! :KK3:
Ay çok heyecanlıyım. :KK49:
1 ay olsa da saçımın uzunluğuna baksam bir... :KK53:
Kızlar bu kür benim saçımı çok sertleştirdi.
Sizde böyle bir durum var mı? :26:

Arkadasim, bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim :) ben bir süredir turp suyu kürünü deniyorum ama oda cok ugrastirici.. Ben almanyada yasiyorum, bemiks ampülü burda bulamam :KK43: sinamekili kürü zeytinyagi ile yapsam hedefe ulasabilir miyim? Yani saclarimin cabuk uzamasina :) Badem yagida burda heryerde satilmiyor..
bilemiyorum canım, o şekilde kullanmadım.tarifin bozulmamasından yanayım:KK19:
Tesekkür ederim, devamini okumamistim kusura bakma :)

üşendin di miii çok uzun olunca:KK5:

kızlarrrrrr;

dun aksam dustan cıktıktan sonra saclarımı tarayıp uzunluguna bı baktım kı :KK52: :KK53::KK53::KK53:
en az 6 santım vardır uzama.
ben salı gunu yedıncı kurumu yaptım ama bazen bı hafta hıc yapmadıgım da oldu, yanı aralarda mecburı aralıklar da verdım.
şok oldum resmen yaa...:KK16::KK16:
kkontess çok çok çok teşekkür ederim sana topic i açtıgın ve (gec de olsa) bızımde bılgı sahıbı olmamızı sagladıgın ıcın :KK3::KK3:

resim eklemeyı cok ıstıyordum sızle de paylaşmak ıcın ama benım sevımlı kocacım makınadakı tum resımlerı hata ıle (nası basardıysa artık) silmiş. gitti o kadar foto:KK25::KK25:

Son düzenleme:
bu konula ilgili olmasa da ben bir blog açtım kızlar, blog alemi ile ilgiliyseniz, özelden linkimi vereyim, buyrun gelin oraya, beraber ele alalım filmleri kitapları ve ojeleri :)

kızlarrrrrr;

dun aksam dustan cıktıktan sonra saclarımı tarayıp uzunluguna bı baktım kı :KK52: :KK53::KK53::KK53:
en az 6 santım vardır uzama.
ben salı gunu yedıncı kurumu yaptım ama bazen bı hafta hıc yapmadıgım da oldu, yanı aralarda mecburı aralıklar da verdım.
şok oldum resmen yaa...:KK16::KK16:
kkontess çok çok çok teşekkür ederim sana topic i açtıgın ve (gec de olsa) bızımde bılgı sahıbı olmamızı sagladıgın ıcın :KK3::KK3:

resim eklemeyı cok ıstıyordum sızle de paylaşmak ıcın ama benım sevımlı kocacım makınadakı tum resımlerı hata ıle (nası basardıysa artık) silmiş. gitti o kadar foto:KK25::KK25:

hay maşallah Allah devamını getirsin :nazar:
de fotolara bende üzüldüm :KK43:((

kızlar bu kürü ben akşamdan sabaha kadar bekletsem olur mu ki
ben yağlı bakımlarımı hep akşamdan sabaha bekletirdim daha yumuşak oluyor die
ama bunda bemiks falan var bekletebilir mii bilemedim sizce ????

kızlar 2. kürümü yapmış bulunmaktayım saçıma kirpiğime bulduğum her yere sürdüm :KK60:
güzel kokuyo muyum ...........:KK50:hayır
ama değer mi ..................:KK52::KK52::KK52:eveeettt
:KK60:

kızlarrr ben dabur amla yağını aradım bulamadım o yüzden bu küre yöneldim:KK19:
Sinameki otunu daha önce almıştım ama düzenli kullanmamıştım bir kenarda duruyordu öyle 10 gün önce sadece sinamekiyi kaynar suyla demleyip fısfıslı şişeyle aklıma geldikçe sıktım saçlarıma :KK14:
Bir kaç gün sonra da ılık zeytin yağını saçlarıma yedirip beklettim sonra banyoya girdim 2 defa bunu yaptım sinamekiyle beraber :KK76:
Şimdi de yine fısfıs şişeme sinameki+papatya+zeytinyağı+vitamin ampülü koydum demleyerek saçlarıma sıktım ama yıkamadan bekleyeceğim yarında aynı şekilde sıkacağım :KK9: yıkayana kadar devam sıkmaya :KK52: yıkamadan önce de zeytinyağı + bal karışımını uçlarına yedireceğim güzelce
Saçlarım göğüs hizamda şu an 4-5 parmak uzasa 1 ay içinde yetecek sizce olur mu bu şekilde uygulamayla :KK52:

haa bir de saçlarım boyadan kadayıf moduna girmek üzere onu düzeltmeye de işe yarar umarım.

Son düzenleme:
kızlarrr ben dabur amla yağını aradım bulamadım o yüzden bu küre yöneldim:KK19:
Sinameki otunu daha önce almıştım ama düzenli kullanmamıştım bir kenarda duruyordu öyle 10 gün önce sadece sinamekiyi kaynar suyla demleyip fısfıslı şişeyle aklıma geldikçe sıktım saçlarıma :KK14:
Bir kaç gün sonra da ılık zeytin yağını saçlarıma yedirip beklettim sonra banyoya girdim 2 defa bunu yaptım sinamekiyle beraber :KK76:
Şimdi de yine fısfıs şişeme sinameki+papatya+zeytinyağı+vitamin ampülü koydum demleyerek saçlarıma sıktım ama yıkamadan bekleyeceğim yarında aynı şekilde sıkacağım :KK9: yıkayana kadar devam sıkmaya :KK52: yıkamadan önce de zeytinyağı + bal karışımını uçlarına yedireceğim güzelce
Saçlarım göğüs hizamda şu an 4-5 parmak uzasa 1 ay içinde yetecek sizce olur mu bu şekilde uygulamayla :KK52:

haa bir de saçlarım boyadan kadayıf moduna girmek üzere onu düzeltmeye de işe yarar umarım.

Eee sürekli sıkmak o saçlarla dolaşmak günlük yaşantını etkilemiyor mu?

tekrar sinamekiye başladım.artık kesmeden düzenli yapıcam.söz verdm kendime valla.sarımsaklı şampuanda hazır.hadi hayırlısı :KK55:

Eee sürekli sıkmak o saçlarla dolaşmak günlük yaşantını etkilemiyor mu?

yoo bütün gün evdeyim çalışmıyorum okulumda tatill sıkıntı yok :KK53: ablamın beni her yerden kovalaması hariç tabii :KK52: mecbur yıkadım şimdi ama değişim büyük :KK53::KK76:

hay maşallah Allah devamını getirsin :nazar:
de fotolara bende üzüldüm :KK43:((

kızlar bu kürü ben akşamdan sabaha kadar bekletsem olur mu ki
ben yağlı bakımlarımı hep akşamdan sabaha bekletirdim daha yumuşak oluyor die
ama bunda bemiks falan var bekletebilir mii bilemedim sizce ????

sağol canım,
hepimize inşallah:KK53:

ben bazen yorgunluktan kuru yapıp yattıgımı da bılıyorum bir saat sonra mecburen yıkadıgımı da.. anladıgım kadarıyla ılk bı saat ıcınde yanı derı kuru tamamen emıp kuruyana kadar tutsak yetıyor. yanılıyorsam kkontess benı duzeltsın. sürekli yapmadıgın surece bı zararı olacagını sanmıyorum :KK42:

bu konula ilgili olmasa da ben bir blog açtım kızlar, blog alemi ile ilgiliyseniz, özelden linkimi vereyim, buyrun gelin oraya, beraber ele alalım filmleri kitapları ve ojeleri :)

yolla bacım bakak görek...
bu aralar işyerinde işsizlik kafama vurdu nette kurcalamadıgım delık kalmadı zaar, sayende bu ıse de el atak :KK53::KK53:

teşekkürler kkontess 100 mesajım dolmadıgı ıcın ozelden yazamadım k.bakma:KK1:

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum.
3. kürümü bitirdim geçen hafta, 1-2 güne kadar 4. kürümü yapacağım.
Saçlarımı sertleştirdi bu kür.
Sizde böyle sonuç alan var mı?

sağol canım,
hepimize inşallah:KK53:

ben bazen yorgunluktan kuru yapıp yattıgımı da bılıyorum bir saat sonra mecburen yıkadıgımı da.. anladıgım kadarıyla ılk bı saat ıcınde yanı derı kuru tamamen emıp kuruyana kadar tutsak yetıyor. yanılıyorsam kkontess benı duzeltsın. sürekli yapmadıgın surece bı zararı olacagını sanmıyorum :KK42:

saol canım teşekkür ettim bir gece beklettim bende mecbur kaldım ama deri tamamen emip kuruyunca yetiyor demişsin ama benim saçlarım saatlerce ıslak kalıyor 5 saat de geçse hiç kurumuyor ki :26:

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum.
3. kürümü bitirdim geçen hafta, 1-2 güne kadar 4. kürümü yapacağım.
Saçlarımı sertleştirdi bu kür.
Sizde böyle sonuç alan var mı?

canım benim 2. kürüm ama sertleşme istemiyorsan ben glissin spreylerini kullanıyorum kürden sonra hem yumuşak oluyor hem de bemiksin kokusunu gideriyor tavsiye ederim

Son düzenleme:
saol canım teşekkür ettim bir gece beklettim bende mecbur kaldım ama deri tamamen emip kuruyunca yetiyor demişsin ama benim saçlarım saatlerce ıslak kalıyor 5 saat de geçse hiç kurumuyor ki :26:

aaa benim kafa derisinin emiş gücü yüksek sanırım :44::44:
ama ben tum kafa derıme kuru surdukten sonra bıkac dakıka parmak uclarımla derıye yedırıyorum karısımı belkı ondan dolayıdır.
bılemedim şincik bak :44::44:

X