Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Hemen uzamıyor derken önceki sayfalarda
1.kürden sonra uzamıyor diyenler için söyledim:)

ohhh şifalı sinamekimiiizz hepimizii rapunzeel ediyooo :KK61: buda bugüündenn bi futuuuraaafff :KK61: kesince bunalıma girmiştiim ama düzleştirincee hala uzun oldugunu görünce kendime geldiimm :KK9: önceki halini bilmeyenler için ilk halimide ekledim arada yaklaşık bin kerede kestim saçlarımı :KK9:

Eki Görüntüle 360212 Eki Görüntüle 360211

Minnaksultanım ne güzel uzamışlar bende senin futurafını bekliyordum artık . Ben bıraktım havalar çok soğuk die ama uzadılar yinede azcık ama minik bir kesim yapıp tekrar başlıcam birkaç haftaya, inşallah yakın zamanda seninkisi kadar uzar benim saçlarımda:KK31:
Hepimiz rapunzel oluruz inşallah:KK16:

Minnaksultanım ne güzel uzamışlar bende senin futurafını bekliyordum artık . Ben bıraktım havalar çok soğuk die ama uzadılar yinede azcık ama minik bir kesim yapıp tekrar başlıcam birkaç haftaya, inşallah yakın zamanda seninkisi kadar uzar benim saçlarımda:KK31:

ne kadar sürede bu hale geldi? çok iyi ya :)

niye 10 tane mesaj oldu ya:) ayrıca yanlış kişiye yazmışım mesajı özürr:)

Son düzenleme:

darısı basııınaaa tatlllııımmm :KK61: bende bayadır yapamadım pixiiim ya, taşınma falan derken 2-3 yaptım arada ama duzenli değil hiiç en kısa surede tekrardan başlıcaam inş :KK61: bende senden beklıyoruum rapunzel futurafflarınıııı :KK54:

niye 10 tane mesaj oldu ya:) ayrıca yanlış kişiye yazmışım mesajı özürr:)

alıntıyı Piximmden yapmıssın tatlım :KK9: ocaktan kasıma kadar geldi bu boya, sonra uzadıkca kestım hunharca :KK9: hem daha bakımlı hem daha tok olduu cok sukuuur :KK61:

darısı basııınaaa tatlllııımmm :KK61: bende bayadır yapamadım pixiiim ya, taşınma falan derken 2-3 yaptım arada ama duzenli değil hiiç en kısa surede tekrardan başlıcaam inş :KK61: bende senden beklıyoruum rapunzel futurafflarınıııı :KK54:

alıntıyı Piximmden yapmıssın tatlım :KK9: ocaktan kasıma kadar geldi bu boya, sonra uzadıkca kestım hunharca :KK9: hem daha bakımlı hem daha tok olduu cok sukuuur :KK61:

aynen bende canım baya ara vermiş oldum iyice dinlendi saçlar, sinamekiyi güzel güzel çekmeli artık saç kökleri:KK1:
ilk tarihle başlasam mı diye düşünmüyor değilim aslında ama önce kuaföre gidip kestirsem mi bilemiyorum, şu v kesimden kurtulmalıyım hazirana da az kaldı uzatmamda lazım kararsızım baya bakalım, 1 tur daha bitirip öyle kestirebilirim. Kafam çok karışmış sanırım:KK37:
ama senin futuraf sayesinde gaza geldim:KK54:

e iyide ocaktan kasıma kadar 11 ay var zaten uzaması gerektiği kadar uzamış bence . kontesinki gibi 2 ayda 20 cm atmamışki

Sarımsaklı şampuanla yıkıyorum ikinci seferim oldu . Umarım bu kokuyu çekmeme değer . Bir etkisi olurmu acaba

Sarımsaklı şampuanla yıkıyorum ikinci seferim oldu . Umarım bu kokuyu çekmeme değer . Bir etkisi olurmu acaba

Ben sadece sinamekeyi kullanıyorum 15 gnde 4cm yakın uzadı:) baya cok uzadı hemde bende şaşırdım:)
sarımsaklı sampuanı hiç denemedim kokusundan dolayı hayatta deneyemem sanırım

:KK61:

kestiklerimii katmazsan haklısın ama yaklasık 10 15 cm saçım kesildi canm
hıı ozaman farklı minnaksultancım :)) dua edin banada uzasın çekip atsammı bende size napsam boyunu :KK70::KK70:

Ben sadece sinamekeyi kullanıyorum 15 gnde 4cm yakın uzadı:) baya cok uzadı hemde bende şaşırdım:)
sarımsaklı sampuanı hiç denemedim kokusundan dolayı hayatta deneyemem sanırım

Ya bende başta korkuyordum ama bu ikinci yıkayışım iki kez sarımsaklıyla yıkadım 2 kezde sarımsaksızla . Krem sürdüm sprey sıktım yatıp kaktıgımda kesınlıkle koku yoktu . İlk yıkadıgımda hafıf hafıf oluyor .

4 ayda gayet güzel uzamış . sendemi sinemaki uyguladın

evet canım uyguladım.8hafta uyguladım ama 2 hafta yerine üşengeçlikten 4hafta ara verdim :KK1:
şuan yine başladım.son fotoğrafta saçımda maşa da var,yani düz hali biraz daha uzun sanırım.

bende başladım uygulamaya bu kürü 2. sini dün yaptım şimdilik uzama var mı diye bakmıyorum çok erken 1 ay sonra resim çekip kıyaslarım ben birde yağ kürü yapıyorum yanında uzarmı bilmem ama hayatımda olmadığı kadar parlak yumuşak saçlarım oldu toka tutmuyor resmen ama inş çok kısa zamanda belime kadar olur saçlarım

evet canım uyguladım.8hafta uyguladım ama 2 hafta yerine üşengeçlikten 4hafta ara verdim :KK1:
şuan yine başladım.son fotoğrafta saçımda maşa da var,yani düz hali biraz daha uzun sanırım.

maşallah ben bir ay sonra başlıycam inşallah şimdilik sarımsaklı şampuana devam :)

İlk kürümü şuan saçımda.Bugünden itibaren her ay resim çekip sizlerlede paylaşırım arkadaşlar.Bu arada bemiksin kokusu o kadarda kötü değilmiş :KK1:

$SAM_0661.JPG $SAM_0661.JPG
Saçlarım şimdi bu boyda ve bu beni çok üzüyor :KK43:(

İlk kürümü şuan saçımda.Bugünden itibaren her ay resim çekip sizlerlede paylaşırım arkadaşlar.Bu arada bemiksin kokusu o kadarda kötü değilmiş :KK1:

bendeki felaketti ama ben turkıyede degılım ondan kaynaklımı bilmiyorum kafamdan çıkmamıştı şu sarımsağın bile saçım kuruyunca geçiyor kokusu o bemiks her duşa girdiimde su degdıgı an yayılırdı .

nacizane bir öneri ben ilk yaptığımda eşim çok rahatsız oldu hatta 1 günde yapmayı düşünüyordum kürü ama dün içine birkaç damla menekşe yağı damlattım mis gibi koktu hemde menekşe yağıda saç faydalıymış

nacizane bir öneri ben ilk yaptığımda eşim çok rahatsız oldu hatta 1 günde yapmayı düşünüyordum kürü ama dün içine birkaç damla menekşe yağı damlattım mis gibi koktu hemde menekşe yağıda saç faydalıymış

:):) Evlenmeden saçları bele indirmekte fayda var ben bekarken halledeyim en iyisi :)))

X