Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh şifalı sinamekimiiizz hepimizii rapunzeel ediyooo buda bugüündenn bi futuuuraaafff kesince bunalıma girmiştiim ama düzleştirincee hala uzun oldugunu görünce kendime geldiimm önceki halini bilmeyenler için ilk halimide ekledim arada yaklaşık bin kerede kestim saçlarımı
Eki Görüntüle 360212 Eki Görüntüle 360211
Minnaksultanım ne güzel uzamışlar bende senin futurafını bekliyordum artık . Ben bıraktım havalar çok soğuk die ama uzadılar yinede azcık ama minik bir kesim yapıp tekrar başlıcam birkaç haftaya, inşallah yakın zamanda seninkisi kadar uzar benim saçlarımda
Hepimiz rapunzel oluruz inşallah
Minnaksultanım ne güzel uzamışlar bende senin futurafını bekliyordum artık . Ben bıraktım havalar çok soğuk die ama uzadılar yinede azcık ama minik bir kesim yapıp tekrar başlıcam birkaç haftaya, inşallah yakın zamanda seninkisi kadar uzar benim saçlarımda
niye 10 tane mesaj oldu ya:) ayrıca yanlış kişiye yazmışım mesajı özürr:)
darısı basııınaaa tatlllııımmm bende bayadır yapamadım pixiiim ya, taşınma falan derken 2-3 yaptım arada ama duzenli değil hiiç en kısa surede tekrardan başlıcaam inş bende senden beklıyoruum rapunzel futurafflarınıııı
alıntıyı Piximmden yapmıssın tatlım ocaktan kasıma kadar geldi bu boya, sonra uzadıkca kestım hunharca hem daha bakımlı hem daha tok olduu cok sukuuur
e iyide ocaktan kasıma kadar 11 ay var zaten uzaması gerektiği kadar uzamış bence . kontesinki gibi 2 ayda 20 cm atmamışki
Sarımsaklı şampuanla yıkıyorum ikinci seferim oldu . Umarım bu kokuyu çekmeme değer . Bir etkisi olurmu acaba
hıı ozaman farklı minnaksultancım :)) dua edin banada uzasın çekip atsammı bende size napsam boyunu
kestiklerimii katmazsan haklısın ama yaklasık 10 15 cm saçım kesildi canm
Ben sadece sinamekeyi kullanıyorum 15 gnde 4cm yakın uzadı:) baya cok uzadı hemde bende şaşırdım:)
sarımsaklı sampuanı hiç denemedim kokusundan dolayı hayatta deneyemem sanırım
4 ayda gayet güzel uzamış . sendemi sinemaki uyguladın
evet canım uyguladım.8hafta uyguladım ama 2 hafta yerine üşengeçlikten 4hafta ara verdim
şuan yine başladım.son fotoğrafta saçımda maşa da var,yani düz hali biraz daha uzun sanırım.
İlk kürümü şuan saçımda.Bugünden itibaren her ay resim çekip sizlerlede paylaşırım arkadaşlar.Bu arada bemiksin kokusu o kadarda kötü değilmiş
nacizane bir öneri ben ilk yaptığımda eşim çok rahatsız oldu hatta 1 günde yapmayı düşünüyordum kürü ama dün içine birkaç damla menekşe yağı damlattım mis gibi koktu hemde menekşe yağıda saç faydalıymış