Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

çok güzel uzamış saçların nekadar sürede bu hale geldi :81:

canım gecen sene ocakta baslamıstım sınamekıye ama uzuun zamandır yapamıyoruumm düzenli olarak aradada baya bi kestim saçlarımı

Maşallah canım ya :nazar:
Bi benimki uzamıyor herhalde :KK5:
Kaç kür sonrası bu cnm.. Kesimler dahil tabiki..

canım uzun zamandan beri yapmıyorum sinamekii aslında sacım uzun zamandır bu boylarda cunku sureklı kesıyorum aynı boy olsunlar diye son kesimde biraz fazladan gitti bunalımlara girmiştim sacım dalgalı oldugu ıcın yukarı çekiyo kendınıı hemen :KK43: 3 tur duzenlı bı sekılde yaptım sınamekıyıı kasımdan berıde bu boylarda sacım

canım gecen sene ocakta baslamıstım sınamekıye ama uzuun zamandır yapamıyoruumm düzenli olarak aradada baya bi kestim saçlarımı

canım uzun zamandan beri yapmıyorum sinamekii aslında sacım uzun zamandır bu boylarda cunku sureklı kesıyorum aynı boy olsunlar diye son kesimde biraz fazladan gitti bunalımlara girmiştim sacım dalgalı oldugu ıcın yukarı çekiyo kendınıı hemen :KK43: 3 tur duzenlı bı sekılde yaptım sınamekıyıı kasımdan berıde bu boylarda sacım
[/QUne kadar sürede kestrdn cnm saçlarını çok güzel uzamışlar.bende kullanıyorum ama uzamıyo gibi sanki kırık olduğu içinmi acaba??

[/QUne kadar sürede kestrdn cnm saçlarını çok güzel uzamışlar.bende kullanıyorum ama uzamıyo gibi sanki kırık olduğu içinmi acaba??

benımde cok kırıgım yanıgım vardı canımmm , dıpten uzamasını etkılemıyo tabıkı ama kırıldıgında uclarda kopmalar oluyoo buda uzamasını bellı etmıyoo. ben devamlı olarak mınık mınık kestım bırden cesaret edemedım cunkuu:KK61: simdi tek istegim sacımın onleriyle arkaları komple aynı boy olsuuun
[/B]

Son düzenleme:

benımde cok kırıgım yanıgım vardı canımmm , dıpten uzamasını etkılemıyo tabıkı ama kırıldıgında uclarda kopmalar oluyoo buda uzamasını bellı etmıyoo. ben devamlı olarak mınık mınık kestım bırden cesaret edemedım cunkuu:KK61: simdi tek istegim sacımın onleriyle arkaları komple aynı boy olsuuun

bende kestiricem bakalım bide öyle deniyeliim:) uzuuunn uzuunn saçlarımızz olsuunn hepimizinn inşş:)

Kontes sen şampuanına sarımsak rendeledin mi
evet canım,dove marka şampumun içinde var
çok güzel uzamış saçların çok beğendim bende böyle olsun istiyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:
teşekkürlerr
Eki Görüntüle 360180 Eki Görüntüle 360179

İnanılır gibi değil 15 günde ciddi değişiklik varrrr
wuhuuuu :KK19:
ohhh şifalı sinamekimiiizz hepimizii rapunzeel ediyooo :KK61: buda bugüündenn bi futuuuraaafff :KK61: kesince bunalıma girmiştiim ama düzleştirincee hala uzun oldugunu görünce kendime geldiimm :KK9: önceki halini bilmeyenler için ilk halimide ekledim arada yaklaşık bin kerede kestim saçlarımı :KK9:

Eki Görüntüle 360212 Eki Görüntüle 360211

oyyy maşallahhhh,sana bi sürü kupaaa:KK52::KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
Maşallah canım ya :nazar:
Bi benimki uzamıyor herhalde :KK5:
Kaç kür sonrası bu cnm.. Kesimler dahil tabiki..

ahh canım,yalnız değilsin.
benim de çok zor uzuyor.uzadığı farkediliyor ama istediğimden az..:KK24:
beslenmenin de çok etkisi var..ben çok fazla yemem.vitaminsizlik de uzamasını zorlaştırıyor..
ama şunu da belirteyim,kürü uyguladım tam bir ay ara verdim bugün yine başladım,perçemim kürü ilk uyguladığımda burnumdaydı şimdi çenemde:KK23:
ama genel olarak bööööylee belimin altına inemedi gitti.sabır artık.

ahh canım,yalnız değilsin.
benim de çok zor uzuyor.uzadığı farkediliyor ama istediğimden az..:KK24:
beslenmenin de çok etkisi var..ben çok fazla yemem.vitaminsizlik de uzamasını zorlaştırıyor..
ama şunu da belirteyim,kürü uyguladım tam bir ay ara verdim bugün yine başladım,perçemim kürü ilk uyguladığımda burnumdaydı şimdi çenemde:KK23:
ama genel olarak bööööylee belimin altına inemedi gitti.sabır artık.

off off bizedegörmek nasip olucakmı ki o beldeki saçları... :KK50:
1. turu tamamladım sinamekide..
yaza kadar ne olucak çok merak ediyorum :KK31:

umutsuz vakaa :KK5: 1 turluk bi zaman bu resimdekiler .. :KK25:
bu arada bu resimlerde sadece ışık farkı var renkle oynamadım hiç ..
tarihler bile isyan etmiş yer değiştirmişler.. resimler soldan sağa tarih sıralı..
en soldaki resim ocak ayı.. en sağdaki geçen hafta.

$saçç22.jpg

Son düzenleme:
off off bizedegörmek nasip olucakmı ki o beldeki saçları... :KK50:
1. turu tamamladım sinamekide..
yaza kadar ne olucak çok merak ediyorum :KK31:

ben de çok merak ediyorum.ama yeni bir strateji geliştirdim sana da tavsiye ederim.eğer ki ya uzasa diye kafana takmazsan daha çabuk uzuyorlar:KK1:
gerçekten bak.
ben boşverdiğimden beri arkadaşlarımın eli hep saçlarımda.nasıl bu kadar bakımlı oluyor saçların,nasıl uzattın diyorlar.:KK9:

ben de çok merak ediyorum.ama yeni bir strateji geliştirdim sana da tavsiye ederim.eğer ki ya uzasa diye kafana takmazsan daha çabuk uzuyorlar:KK1:
gerçekten bak.
ben boşverdiğimden beri arkadaşlarımın eli hep saçlarımda.nasıl bu kadar bakımlı oluyor saçların,nasıl uzattın diyorlar.:KK9:

valla falza kafaya taktığımı söylemeyem.. ama yinede bi işe yaramıyor tatlım.. bak resimlere.. o resimlerin en sonuncusu 10. hafta.. ilkide 3 yada 4 olmalı.. yok bi halt çıkmıcak bu saçlrdan herhalde..

umutsuz vakaa :KK5: 1 turluk bi zaman bu resimdekiler .. :KK25:
bu arada bu resimlerde sadece ışık farkı var renkle oynamadım hiç ..
tarihler bile isyan etmiş yer değiştirmişler

Eki Görüntüle 360348

saçlarımız tam olarak aynı boyda biliyor musun:KK23:
uzama var gerçekten.farkediliyor.
sabırla belimize kadar uzatacağız o saçları inşallah.:nazar:

valla falza kafaya taktığımı söylemeyem.. ama yinede bi işe yaramıyor tatlım.. bak resimlere.. o resimlerin en sonuncusu 10. hafta.. ilkide 3 yada 4 olmalı.. yok bi halt çıkmıcak bu saçlrdan herhalde..

ben bazen saçlarımın kısaldığını sanıyorum biliyor musun?öyle gibi geliyor.:KK1:
yaz bi gelsin şöyle haziran olsun bidaha paylaşalım o zaman.inşallah artık istediğimiz boyda olur..:KK12:

saçlarımız tam olarak aynı boyda biliyor musun:KK23:
uzama var gerçekten.farkediliyor.
sabırla belimize kadar uzatacağız o saçları inşallah.:nazar:

ben niye göremiyorum o uzamayı kuzum ya..
yok aynı yerinde sayıyor.. :KK50:
gittim canımmm saçlarımı üzerine bi ton para sayarak bi güzel yaktırdım.. hay kafamaa :KK57:

Kızlar moralinizi bozmayıb hemen uzamıyor zaten .
ilk önce saçlar kendini yeniliyip ondan sonra uzamayaa başlıyor 15 günde 4 cm yakın uzadı benim saçım
birden uzuyor kızlar anlamıyorsunuz bile
Bir sabah bir baktım saçlarımın dipleri çıkmış ve uzamış:)
Birde kış oldugu için saçları soğuktan etkileniyor onunda etkisi olabilir
Ama pesss etmekk yokkkkkk

X