Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bayanlar saçınızın uzaması için ne yapıyorsunuz,
bana kısaca anlatabilir misiniz ve sonuç gerçekten olumlumu??

once sampuanımızın ıcıne sampuanın mılıgramına gore 5-6 dıs sarımsak koyuyoruz
ornegın 750 ml sampuana 7 dıs gıbı
sacımızı rutın yıkamamızda bu sampuanla yıkıyoruz ustune de koku olmasın dıye normal sampuanla 1 defa yıkıyoruz
haftada 1 defa da yarım cay bardagı sınamekıyı kaynatıyoruz.ıcıne bıraz soguduktan sonra 1 ampul bemix kırıyoruz ve 1 corba kasıgı badem yagı eklıyoruz ve henuz ılıkken sac dıplerımıze masaj yapıp bekletıyoruz 3-4 saat
sonuc olumlu cogu kullanan kısı de
ben de gecen hafta kullanmaya basladım sonuclarımı paylascam
umarım yardımcı olabılmısımdır yerimseniben

valla 2.kurude yaptım saclarımda yumusama var konu komsuyada haber saldım kaydirigubbakcemile3 artık emınonu esnafıyla kanka olduk valla :1rolleyes: cevremdekı herkes yapıyor.. sarımsaklı sampunlada haftada bır yıkıyorum.. ama esimde sac derısınde kuruma yaptı sarımsak onunda sacları dokuluyor acaba erkeklere yaramıyormu yahu bilmiyorumkismile bakım ıyı geldı yumusatıyo sacı opuyorumnanaktan dokulme ıcın bıldıgnız baska bısey varmı kızlar esım ıcın?? sac cıkarmak ıcın eyvahedigeldismile

bende maya-zeytinyağı kurunu yaptım ınanılmaz yumusacık oldu saclarımın ucları
her banyodan cıkarken taramak o kadar zor oluyodukı gliss in spreyine ragmen zor taranıyodu bugun sarımsaklı sampuanı yaptım ılk sacımdan yagı cıkarmak ıcın
ay kızlar resmen kayıyodu sacım oyle guzel olmustukııııı
arkasından normal sampuanımı yaptım krem kullanmadım bıle o kadar yumusacıktı
banyodan cıkıncada tarakla nasıl kolay tarandı sacım gliss e gerek kalmadı cok guzel yaptı sacımı saol kontesim yine imdadıma yetıstın valla benden ole cok dua alıyosunkı kesın cennetlıksın kaydirigubbakcemile3

zeytinyağı - maya kürünü yazabilir misin tatlım baktım ama bulamadım fazla da vaktim yok

canım 1 cay bardagına yakın zeytınyagını ısıttım
ıcıne toz maya koydım baya karıstrdım ama erımedı maya dıbe coktu bende surdum ıste hepsını dıptekıyle beraber
2saat bekletıp yıkadım

tatlım çok sağolll.............

kızlar bu sinamekili formulü haftada 2 kere yapsak bi problem olur mu acaba saçımızda???

rca ederim canım ya bılmıyorum onu bende dusundum ama 1gun onu bıgun zeytınyagını yapmak daha mantıklı geldı 1gun dıplere bakım bıgun uclara

kontes bebısım zeytınyagı+maya karısımını da yaptım beklıo suan sacımda allahım ınsallah cok guzel olur saclarımmm :Saruboceq:
inşallah kuşummm :Saruboceq:

bende fotolarını görmek isterim arkadaşlık teklifimi kabul edersen çok sevinirim opuyorumnanaktan

kabul ettim bebikkk hga.s.

canım kadın erkek ayrımı yok,onda da işe yaraması lazımdı ama bilemedimbilmiyorumkismile yılan yağı var bi de ama onu kullanmadım hakkında bilgi sahibi değilim:kedi:

tatlım çok sağolll.............

kızlar bu sinamekili formulü haftada 2 kere yapsak bi problem olur mu acaba saçımızda???

vitaminin fazlası zararlı canım.haftada 1 yeticektiropuyorumnanaktan

Canım saçların gerçekten mükemmel uzamış bu arada rengi de pek hoş

Ben bi ara bu sinamekili karışımı kullanmaya başlamıştım nedense sonradan bıraktım... Sarımsaklı şampuanı bilmiyordum ohaoldumsmile

Bu hafta kesinlikle başlıyorum,sonuç mükemmel gözüküyor opuyorumnanaktan

Bu arada saçlarının tam olarak rengi ne?

saol bebikkk hg aramızaa.s.alkisalkisalkis saçımın rengi dore altın kahve kuşum.3renk karıştırarak elde etmiş kuaförüm,öyle söyledikaydirigubbakcemile2

normalde pazar günü 12.uygulamamı yapcektim
ama yoldan geldiğim için üşendim:sinifsinif:
bende dün gece kendimi cezalandırdım lülülülülülü
10 gibi yaptım uygulamayı bu sabah 11 de yıkadım
ohhhh:lepi:

Son düzenleme:
kontesss hocam söyledi, kızı saçlarını lavanta suyuyla tarıyomuş ve beline kadar saçları varmış. dökülmesini falanda durduruyomuş. bende günde bikere lavanta suyu dökmeyi düşünüyorum kafamdan aşşaa

sence sinamekili küre bi yan etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…