bayanlar saçınızın uzaması için ne yapıyorsunuz,
bana kısaca anlatabilir misiniz ve sonuç gerçekten olumlumu??
tatlım çok sağolll.............canım 1 cay bardagına yakın zeytınyagını ısıttım
ıcıne toz maya koydım baya karıstrdım ama erımedı maya dıbe coktu bende surdum ıste hepsını dıptekıyle beraber
2saat bekletıp yıkadım
ilk sayfadaki ilk mesajda var bebişim opuyorumnanaktanbayanlar saçınızın uzaması için ne yapıyorsunuz,
bana kısaca anlatabilir misiniz ve sonuç gerçekten olumlumu??
inşallah kuşummm :Saruboceq:kontes bebısım zeytınyagı+maya karısımını da yaptım beklıo suan sacımda allahım ınsallah cok guzel olur saclarımmm :Saruboceq:
bende fotolarını görmek isterim arkadaşlık teklifimi kabul edersen çok sevinirim opuyorumnanaktan
valla 2.kurude yaptım saclarımda yumusama var konu komsuyada haber saldım kaydirigubbakcemile3 artık emınonu esnafıyla kanka olduk valla :1rolleyes: cevremdekı herkes yapıyor.. sarımsaklı sampunlada haftada bır yıkıyorum.. ama esimde sac derısınde kuruma yaptı sarımsak onunda sacları dokuluyor acaba erkeklere yaramıyormu yahu bilmiyorumkismile bakım ıyı geldı yumusatıyo sacı opuyorumnanaktan dokulme ıcın bıldıgnız baska bısey varmı kızlar esım ıcın?? sac cıkarmak ıcın eyvahedigeldismile
tatlım çok sağolll.............
kızlar bu sinamekili formulü haftada 2 kere yapsak bi problem olur mu acaba saçımızda???
saol bebikkk hg aramızaa.s.alkisalkisalkis saçımın rengi dore altın kahve kuşum.3renk karıştırarak elde etmiş kuaförüm,öyle söyledikaydirigubbakcemile2Canım saçların gerçekten mükemmel uzamış bu arada rengi de pek hoş
Ben bi ara bu sinamekili karışımı kullanmaya başlamıştım nedense sonradan bıraktım... Sarımsaklı şampuanı bilmiyordum ohaoldumsmile
Bu hafta kesinlikle başlıyorum,sonuç mükemmel gözüküyor opuyorumnanaktan
Bu arada saçlarının tam olarak rengi ne?
ohhhhhhhhhhh hihoyyytnormalde pazar günü 12.uygulamamı yapcektim
ama yoldan geldiğim için üşendim:sinifsinif:
bende dün gece kendimi cezalandırdım lülülülülülü
10 gibi yaptım uygulamayı bu sabah 11 de yıkadım
ohhhh:lepi: