Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Fiyto ne kadar acaba? Bide zeytinyagi saf olmasa olurmu yemeklere konulanlardan olsa mesela bidr olculerini soylermisiniz

ben de aktar tavsiyesiyle aldım kızlar fiytoyu. sarımsaklı olsun ama kokmasın istedim bunu önerdi, alan hep bi daha geldi yine aldı dedi. bu hafta kullanmaya başlarım ama içine yağ koymayı düşünmüyorum. zten badem, sinameki bemix yapıp da bunu kullancam. zeytinyağı da katsam sanki yağlı kalcak gbi gelio

cnm ben 17e aldım fiytoyu.
Pahali geldi yahu on yedide neymis
bencede yaga gerek yok bende yarin alcam basliycam sampuani da duunuyum.. insallah saclarimiz uzar kizalrrr.. yanliz benim sorunum sari oldugum icin galiba alnim cok acik sac cikartirmiki bu sampuan

kızlar 500 ml 15 lira. diğerlerinden daha ucuz bence... çünkü diğerlerinin gramajı daha az ve serumu yok yanında. cnm ben de yapıyorum sinemaki kürünü fark etmiyor saçında yağ falan da kalmıyor sarımsaklı şampuan kesinlikle bitkisel yağlarla desteklenmelidir. kuaför kzı ablama öyle demiş ve ablamın incecik kaşları ne kadar kalınlaşmıştı şaşırmıştım saçta tabi hemen fark etmez ama 15 günde kaşlarnı fark ettim :)

Pahali geldi yahu on yedide neymis
bencede yaga gerek yok bende yarin alcam basliycam sampuani da duunuyum.. insallah saclarimiz uzar kizalrrr.. yanliz benim sorunum sari oldugum icin galiba alnim cok acik sac cikartirmiki bu sampuan

oraları iyice kızart bildiğin vur sonra sarımsağı açık olan yerlere sür. hücreler yara var zannedip gelsin orda yenilensin pişman olmazsın cnm yap bak ben bir de turplu su yapıyorum bir topik var sinemaki küründen daha çok memnun insan gördüm ikisini birlikte yapanlar vardı ben de yapıyorum artık:))

Fiyto ne kadar acaba? Bide zeytinyagi saf olmasa olurmu yemeklere konulanlardan olsa mesela bidr olculerini soylermisiniz

cnm aktarlardan alıver 5 lirayı geçmez riske atma benım saçlarda boya olduğu için balda ekledim kızlar burada okumuştum onu da. saçlarımın artık boyaya ihtiyacı kalmadı rengini baya canlandırdı ve güzelleştirdi çünkü :)

arkadaşlar internette sarımsak kokusunu gidermek için bişi yazıyor acaba doğru mu? ikiye bölüyormuşuz ortasında yeşil cücüğü çıkartıyormuşuz koku falan kalmıyormuş. şampuanına katmak isteyenler varsa bu şekilde denesin belki kokusunu azaltır.

topiği fiytoyla katletmişizz.
bende alcammm benim aktar 15 lira dedi derya biz başka topic açalım en iyisi fiyto diye bende alimm bi yararını görürsem söylerim elimdekini bitirim ama önce..

topiği fiytoyla katletmişizz.
bende alcammm benim aktar 15 lira dedi derya biz başka topic açalım en iyisi fiyto diye bende alimm bi yararını görürsem söylerim elimdekini bitirim ama önce..

hehehehe :) cnm mesaj attım geldi mi bilmiyorum. ama aktardakiler de hep o ürünü satıyormuş herkes memnun kalıyor hem kokusu da yok serumuyla bir dene üstünde %80 saç dökülmesine engel diyor bir de içinde birden fazla bitkisel yağ var çok uzun alıp okursun sonra :) ne kdr güvenli bilmiyorum ama sağlık bakanlığından da onaylı yazıyordu

Aktardan almıştım ben de biogreen markalı bir şampuan, kokusu alınmış sarımsaklı. Ama yine de biraz kokuyor. Dökülmeye iyi geliyor bilginize, Fiyatı 16 tl idi. Hatta bitirip 2. kutusunu da almıştık.

benim aktar 2 lira kazık atmış 17e aldım şuaan ilkk sinameki karışımını sürdümm beklemedeyimm bikaç saate yıkarım

bu formülü bende denedim yazın gerçekten işe yarıyor şimdi yine başladım içerisine başka yağlardanda koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…