cnm ben de fiyto kullanıyorum arkadaş bir yıldır kullanıyormuş o tavsiye etti çok da güzel kokuyor hem hacimlendiriyor hem de dökmesini engelliyor sana tavsiyem içine zeytinyağı badem yağı çam terabandini de koy ilk yıkamada sonuçlarını görüeceksin harika bir ürün
Fiyto ne kadar acaba? Bide zeytinyagi saf olmasa olurmu yemeklere konulanlardan olsa mesela bidr olculerini soylermisiniz
Pahali geldi yahu on yedide neymiscnm ben 17e aldım fiytoyu.
Pahali geldi yahu on yedide neymis
bencede yaga gerek yok bende yarin alcam basliycam sampuani da duunuyum.. insallah saclarimiz uzar kizalrrr.. yanliz benim sorunum sari oldugum icin galiba alnim cok acik sac cikartirmiki bu sampuan
Bu fiyto ne mali arkadaslar yazabilirmisiniz?
Fiyto ne kadar acaba? Bide zeytinyagi saf olmasa olurmu yemeklere konulanlardan olsa mesela bidr olculerini soylermisiniz
Bu fiyto ne mali arkadaslar yazabilirmisiniz?
sarımsaklı şampuan cnm bir iki sayfa geriye gidip okursan görürsün ne olduğunu :)
Bence arkadaş hangi ülkenin malı demek istemiş. :)
Bence arkadaş hangi ülkenin malı demek istemiş. :)
Evet aynen onu demek istedim aslinda internette arastirdim cinli kizlar vardi reklaminda acaba dedim tesekkur ederim.
topiği fiytoyla katletmişizz.
bende alcammm benim aktar 15 lira dedi derya biz başka topic açalım en iyisi fiyto diye bende alimm bi yararını görürsem söylerim elimdekini bitirim ama önce..
kusra bakma cnm :)