Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bende 7 eylülde başladım senden 10 gün önceymiş demek benim saclarımda böle kıvırcık aynı

allahıma şükürler olsunki hem uzuyor sacım hemde daha canlı tek bır sorunum var oda sacımın rengının cıkolata kahveden sarımsı bır hal alması 6. kürümü 21 ekim sac bakım gununde uygulamayı duusnuyorumm ..3 ay gectıkten sonra ılk ısım saclarımı boyatmak olucak. gıcık oluyorum bu rengıne

yok kız, 2 bitecekti zaten de bu ay fazladan yapayım diyordum etkili günler diye. ama akşam, sabah üşümekten korktuğumdan yapamadım, araaya başlayım bari dedim.
2.tur 7 kürle sonlandı böylece. kasım başında 3.tur, aralık sonu wuhuu inş inş inş kasım başı futuraf göndertirim belkimmm
walla sen araalıkta 4 tur bitirmiş olacaksın,bende 3.. bakalım neler olacak

bir tutam sinameki derken ne kadar koyuyoruz ben yarım çay bardağı suya yarım çay bardağı sinameki koydum çok oldu gibi sanki? ölçü olarak çorba kaşığı veya tatlı kaşığı şu kadar şeklinde ölçü bilen var mı? bir de bu sinameki kaynayınca süzüp suyuna mı katıcam diğerlerini yoksa süzmeden otla mı katıp saça süreyim? şu an kaynattığım için okuyan varsa acil yazabilirse çok sevinirim çok tşkler şimdiden

tabiki de süzeceksin canım

çok sağol canım ya benim su buharlaşıp uçtuğu için sadece yaprak kaldı o sebeple endişe ettim acaba süzmeden mi diye :) çok kaynatmışım sanırım tekrar yapıyorum şimdi.ben de bugün yeni başlıyorum umarım işe yarar,paylaşımın için çok tşkler

canım günlerimiz aynı seninle benmde öyleydi ben tekrar boyadım ama benimki bal köpüğüydü yesilimsi sarımsı oldu voilanın kumralına boyadım cikolata kahve cıktı. o iğrenc sarılıklar gitti vallla

Ben aranıza yeni katıldım. Ben bu sinameke kürünü bu senenin başında internette araştırma yaparken bulmuştum başka bi yerde. Saçlarımı 4 sene hiç kestirmedim ve hiç uzamadı son 2 sene saçlarım hep omuz hizzamda kalmıştı hiç uzamıyordu. Bu kürü keşfettim uyguladım saçlarım uzamaya başladı uzadı da bayaa belime gelmeye başlamıştı ki çok kırık var diye kestirdim çok kısaldı yine omuzlarımda. Hayatımda saçımı hiç omuzlarımdan daha fazla da uzatmamıştım. Bu sitedeki resimleri uzun güzel saçları görünce acayip motive oldum yeniden ve başladım küre. Hadi bakalım inşallah uzar tekrardan çabucak hepimizin saçları.

en azından sarılıklar gitmiş canım ben boyarsam kolestonun çikolata kahvesıne boyuyacagımm:) o da ıyı kapatıyor yada resmın varsa görmek ıstıyorum sacının rengını merak edıyorum..

en azından sarılıklar gitmiş canım ben boyarsam kolestonun çikolata kahvesıne boyuyacagımm:) o da ıyı kapatıyor yada resmın varsa görmek ıstıyorum sacının rengını merak edıyorum..

ben su renk ıstıyorum:)ama ne renk bılemıyorum. cıkolata gıbı ama tam olarak emın degılım bılen varsa yazabılırmıEki Görüntüle 276095

ben su renk ıstıyorum:)ama ne renk bılemıyorum. cıkolata gıbı ama tam olarak emın degılım bılen varsa yazabılırmıEki Görüntüle 276095

palette deluxe altın parıltılı çikolata yada altın parıltılı kahve .bunları deneyebilirsin çikolata bu tonlarda oluyor.ben hep bunlarla boyuyorum saçımı ve çok memnunum .herkes sorar saç rengimi beğenilir saç rengim :78:

Ben 2. kürümü dün yaptım, haftada 2 yapıyorum bir cumartesi bir çarşamba günleri. 1,5 - 2 cm uzama oldu çok mutluyumm ^^ 8 ekim günü belime gelen saçlarımı asimetrik küt kestirdim şimdi ise kesimi sevmeme rağmen alışamadım kısa saçı kullanmaya. Şöyle Bahara kadar göğüs altıma gelse saçlarım uhuuuuuu.

Yalnız bir şey soracağım, hem bu kürü uygulayıp hem de saç şekillendiricisi kullanan saçını makina ile kurutan var mı? Ben saçımı etkilemesin diye kendi kendine kurutuyorum ve hiç saç şekillendirici kullanmıyorum.

2. kürden 2 cm uzama süper gerçekten, kürden önce saçların 1 ayda ne kadar uzuyodu canım hep mi böyle hızlı uzardı? Ben saçlarımı makina ile kurutuyorum yoksa baş ağrısından ölüyorum

ben 6. kürümü uygulayaccagım yaklasık 17 eylulde basladım ve ben haftada bır uyguluyorum.. haftada ıkı kere uygulamnın cok daha fazla etkılı oldugu kanısında degılım ama sende basaarılı olmus . uzama daha ıyı masallah dıyorum. bende hıcbır elektrıklı alet kullanmadım ne masa ne duzlestırıcı daha 2 ayda kullanmayı dusunmuyorum su sıralar sacımın boyasının akmasından baska ıkıncı sorunum var sacımda kepek oldu o kadar onun ıcınde sırkelı su uygulayacagım ...

aldım bugün malzemelerimi birazdan uygulucam daha önce sonuçlar aldığım bir kürdü bu kez istikrarlı bir şekilde yaza kadar yapmayı hedefleliyorum sonuçları paylaşıcam arkadaşlar

kızlar sarımsaklı şampuanımı hazırladım ben .şampuanımın içine 6 diş sarımsak rendeledim. bu şampuanla yıkadım saçlarımı ama bariz sarımsaklar saçlarıma yapıştı resmen.yıkadım bol su ile duştan çıktığımda saçlarımı taradım resmen sarımsaklar taradıkça saçlarımdan döküldü.sizde de böylemi oluyor bilemedim :95:

Kullanmadan önce şampuanı çalkaladığım zaman benimde elime geliyo sarımsaklar. Burada çalkalayarak kullanın denmiş sanırım. Bence çalkalama ozaman eline sarımsak gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…