- 4 Ağustos 2011
- 56
- 0
bende 7 eylülde başladım senden 10 gün önceymiş demekbenim saclarımda böle kıvırcık aynı
kız naaptın hergunmu yaptınminnak duymasınn hee gel burayaa geeeelll güzeliiiimmm sinirim geçti bende dün 5. kürümü yaptımmm işteeee son 3 kürüm kaldııı bensizz vuhuuw olmayaa koşanlaraaa duyurulur
bir tutam sinameki derken ne kadar koyuyoruz ben yarım çay bardağı suya yarım çay bardağı sinameki koydum çok oldu gibi sanki? ölçü olarak çorba kaşığı veya tatlı kaşığı şu kadar şeklinde ölçü bilen var mı? bir de bu sinameki kaynayınca süzüp suyuna mı katıcam diğerlerini yoksa süzmeden otla mı katıp saça süreyim? şu an kaynattığım için okuyan varsa acil yazabilirse çok sevinirim çok tşkler şimdiden
allahıma şükürler olsunki hem uzuyor sacım hemde daha canlı tek bır sorunum var oda sacımın rengının cıkolata kahveden sarımsı bır hal alması 6. kürümü 21 ekim sac bakım gununde uygulamayı duusnuyorumm ..3 ay gectıkten sonra ılk ısım saclarımı boyatmak olucak. gıcık oluyorum bu rengıne
canım günlerimiz aynı seninlebenmde öyleydi ben tekrar boyadım ama benimki bal köpüğüydü yesilimsi sarımsı oldu voilanın kumralına boyadım cikolata kahve cıktı. o iğrenc sarılıklar gitti vallla
en azından sarılıklar gitmiş canım ben boyarsam kolestonun çikolata kahvesıne boyuyacagımm:) o da ıyı kapatıyor yada resmın varsa görmek ıstıyorum sacının rengını merak edıyorum..
ben su renk ıstıyorum:)ama ne renk bılemıyorum. cıkolata gıbı ama tam olarak emın degılım bılen varsa yazabılırmıEki Görüntüle 276095
ben su renk ıstıyorum:)ama ne renk bılemıyorum. cıkolata gıbı ama tam olarak emın degılım bılen varsa yazabılırmıEki Görüntüle 276095
fotoyu at telefonuna
kuaföre git
bundan istiyorum de
boyasın :78:[/Q
taam kuşumm..sağol
Ben 2. kürümü dün yaptım, haftada 2 yapıyorum bir cumartesi bir çarşamba günleri. 1,5 - 2 cm uzama oldu çok mutluyumm ^^ 8 ekim günü belime gelen saçlarımı asimetrik küt kestirdim şimdi ise kesimi sevmeme rağmen alışamadım kısa saçı kullanmaya. Şöyle Bahara kadar göğüs altıma gelse saçlarım uhuuuuuu.
Yalnız bir şey soracağım, hem bu kürü uygulayıp hem de saç şekillendiricisi kullanan saçını makina ile kurutan var mı? Ben saçımı etkilemesin diye kendi kendine kurutuyorum ve hiç saç şekillendirici kullanmıyorum.
Ben 2. kürümü dün yaptım, haftada 2 yapıyorum bir cumartesi bir çarşamba günleri. 1,5 - 2 cm uzama oldu çok mutluyumm ^^ 8 ekim günü belime gelen saçlarımı asimetrik küt kestirdim şimdi ise kesimi sevmeme rağmen alışamadım kısa saçı kullanmaya. Şöyle Bahara kadar göğüs altıma gelse saçlarım uhuuuuuu.
Yalnız bir şey soracağım, hem bu kürü uygulayıp hem de saç şekillendiricisi kullanan saçını makina ile kurutan var mı? Ben saçımı etkilemesin diye kendi kendine kurutuyorum ve hiç saç şekillendirici kullanmıyorum.
fotoyu at telefonuna
kuaföre git
bundan istiyorum de
boyasın :78:
kızlar sarımsaklı şampuanımı hazırladım ben .şampuanımın içine 6 diş sarımsak rendeledim. bu şampuanla yıkadım saçlarımı ama bariz sarımsaklar saçlarıma yapıştı resmen.yıkadım bol su ile duştan çıktığımda saçlarımı taradım resmen sarımsaklar taradıkça saçlarımdan döküldü.sizde de böylemi oluyor bilemedim :95: