- 16 Ağustos 2011
- 94
- 0
kızlar bişe sorucam benim saçlarım boyalı bende bu küre başlıcam.saç rengi fln açıyo deniliyo çok mu açıyo acaba
saçtan saça degişio o canım. ama benimkiler acıldı ecicik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişe sorucam benim saçlarım boyalı bende bu küre başlıcam.saç rengi fln açıyo deniliyo çok mu açıyo acaba
Benim saçlarım da kıvırcıkdı ama şuan İstanbul'un havası suyu, boya derken saçlarım artık dalgalı oldu. fakat 1 haftadır saçıma zeytinyağı sürüyorum uçlarına, bir bandanayla saçımı pinup modeli sarıp saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum. 1 2 saat öyle duruyorum bazen 30 dk, sonra duş alıp saçlarımı kendi haline bırakıyorum, öyle kuruyor. Şimdi eskisi gibi kıvır kıvır oluyor saçlarım, mükemmel şekilde parlıyor.
canım sonucta gene sıcak uyguluyosun ama. bnm saclarım bişi yapmasamda kırılıyo. o yuzden yapamam o modeli ama bnm saclarımda kabarmıyo zaten. ayrıca sıcak zeytin yagı tarifini uyguladım kırıklarımı göremiyorumm yehhuuu bi boyayım yarın bakalım nolcak yazarım gene. ayrıca ben 6. kürü bitirdim bugünn 2 hafta sora araaa vericem inş
Yok benimki de hiç bir zaman kabaran bir saç değil. Ama zeytinyağıyla yaptığımda daha belli oluyor dalgalar, daha kolay şekil alıyor saç. Parlatıyor olması bile yeter bana
Kızlar ben 2. turumda tarifin içine bemiks kokusunu gidermesi için kayısı yağı ekliyordum ama o yağdanmıdır bilmiyorum bu sefer pek etkili olmadı sanki kür. Kayısı yağı tarifi bozmuş olabilirmi acaba :26::26:
eger etkili olmadğını düşünüyosan şampuanının içine kat
Hangisini şampuana katayım canım? :26:
kontes sacımı boyıcam ya. sinemaki etkisi azalır mı
uzama bakımından etkisi azalmaz ama boyanı akıtabilir
ayhhh bu kür bnm sacımı mavhettii süpürge gibi yaptı uclarını......:18:
ayhhh bu kür bnm sacımı mavhettii süpürge gibi yaptı uclarını......:18:
bu kür sac uclarına degil diplere sürülüyo. nası öle oldu anlamadım :26:
suç kürde değil
kullanımında bence canım
bana da öyle geldi. hiç böyle bi yorum okumamıştım çünkü.
gliserinli spreyden sık uçlarına iyi gelir..
ben de bu turda 7de bitirdim, minnak duymasın
sabah hava cok soğuk oluyo, geceden yapıp yatmayı sabah yıkamayı göze alamadım
kasım başı 3.tura başlıyorum inşşş