Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Benim saçlarım da kıvırcıkdı ama şuan İstanbul'un havası suyu, boya derken saçlarım artık dalgalı oldu. fakat 1 haftadır saçıma zeytinyağı sürüyorum uçlarına, bir bandanayla saçımı pinup modeli sarıp saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum. 1 2 saat öyle duruyorum bazen 30 dk, sonra duş alıp saçlarımı kendi haline bırakıyorum, öyle kuruyor. Şimdi eskisi gibi kıvır kıvır oluyor saçlarım, mükemmel şekilde parlıyor.

canım sonucta gene sıcak uyguluyosun ama. bnm saclarım bişi yapmasamda kırılıyo. o yuzden yapamam o modeli ama bnm saclarımda kabarmıyo zaten. ayrıca sıcak zeytin yagı tarifini uyguladım kırıklarımı göremiyorumm :21::KK1::KK1:yehhuuu :KK52: bi boyayım yarın bakalım nolcak yazarım gene. ayrıca ben 6. kürü bitirdim bugünn :KK9: 2 hafta sora araaa vericem inş :KK1::nazar:

Kızlar ben 2. turumda tarifin içine bemiks kokusunu gidermesi için kayısı yağı ekliyordum ama o yağdanmıdır bilmiyorum bu sefer pek etkili olmadı sanki kür. Kayısı yağı tarifi bozmuş olabilirmi acaba :26::26:

canım sonucta gene sıcak uyguluyosun ama. bnm saclarım bişi yapmasamda kırılıyo. o yuzden yapamam o modeli ama bnm saclarımda kabarmıyo zaten. ayrıca sıcak zeytin yagı tarifini uyguladım kırıklarımı göremiyorumm :21::KK1::KK1:yehhuuu :KK52: bi boyayım yarın bakalım nolcak yazarım gene. ayrıca ben 6. kürü bitirdim bugünn :KK9: 2 hafta sora araaa vericem inş :KK1::nazar:

Yok benimki de hiç bir zaman kabaran bir saç değil. Ama zeytinyağıyla yaptığımda daha belli oluyor dalgalar, daha kolay şekil alıyor saç. Parlatıyor olması bile yeter bana :KK70:

Kızlar ben 2. turumda tarifin içine bemiks kokusunu gidermesi için kayısı yağı ekliyordum ama o yağdanmıdır bilmiyorum bu sefer pek etkili olmadı sanki kür. Kayısı yağı tarifi bozmuş olabilirmi acaba :26::26:

eger etkili olmadğını düşünüyosan şampuanının içine kat

konuya cevap ver yazcagıma kötü bildiri bölümüne yazmışım msjı ve gndrdm bişi olmaz inş yaa :KK43: nese kontes boyadım canım saçımı güzel oldu dedgn gbi bozulma olmadı ama hafif tülerme oldu onuda badem yagı sürdüm 3 4 damla gecti. ama aklım o gönderdiğim msjda yaa bişi olmaz inş :KK43:

kızlar ben bir haftada 3 gün arayla iki kere yaptırmak zorunda kaldım seyehate çıkıyorum die 2 . uygulamayıda yaptım saçlarım dipten yeni boyalıydı bir buçuk hafta oldu 1 cm uzadı dipler çıktı 1 cm şuan araverdim daha baştan eve gidince yeniden başlayacağım düzenli bir şekilde sonuçları bildiririm ama boyadan dolayı yanmış saçlarım çok kötüydü epey düzeldi :) :KK34:

bu kür sac uclarına degil diplere sürülüyo. nası öle oldu anlamadım :26:
suç kürde değil
kullanımında bence canım

bana da öyle geldi. hiç böyle bi yorum okumamıştım çünkü.
gliserinli spreyden sık uçlarına iyi gelir..
ben de bu turda 7de bitirdim, minnak duymasın :KK4:
sabah hava cok soğuk oluyo, geceden yapıp yatmayı sabah yıkamayı göze alamadım :KK31:
kasım başı 3.tura başlıyorum inşşş :KK55:

bana da öyle geldi. hiç böyle bi yorum okumamıştım çünkü.
gliserinli spreyden sık uçlarına iyi gelir..
ben de bu turda 7de bitirdim, minnak duymasın :KK4:
sabah hava cok soğuk oluyo, geceden yapıp yatmayı sabah yıkamayı göze alamadım :KK31:
kasım başı 3.tura başlıyorum inşşş :KK55:

kız naaptın hergunmu yaptın :KK1: minnak duymasınn hee gel burayaa geeeelll güzeliiiimmm :KK4::KK22::KK47: :KK9: sinirim geçti :KK1: bende dün 5. kürümü yaptımmm işteeee son 3 kürüm kaldııı bensizz vuhuuw olmayaa koşanlaraaa duyurulur :KK9:

X