aslında anlatmak isdegim şu. ben 19 unda yaptım ve 2. bakım günü 25 i sabahı bitiyo. o yüzden 24 ü aksamı yapablrm. ve aradan 7 gün gecmio ama bişi olr mu sac derime tembelleşme gbi bişi
kızlar şu saçımıza sürdükten sonra streç filmle sarıp sıcak havlu koymak etkisini daha bi arttırıyo olsa gerek çünkü yağ bakımı yaptım geçen gün iyice sardım üstüne de sıcak havlu sardım o kadar yumuşak oldu ki saçlarım normalde bu kadar etkili olmuyodu
evet hatta yağı ısıtıp öyle sürenler var, ben havluyu ısıtmak için kurutma makinesi tutuyorum bi müddetevet hatta ben kurutma makinasıda tutuyorum yaglı sacıma. cünki yag sıcakda daha etki edyomuş
RuhPastasi canım harikasın. Daha 1 hafta biLe oLmadı ama saçLarım süper görünüyor.Daha canLı, parLak ve yumuşak oLduLar. Ayrıca bu kürün kokusu çok hoşuma gitti. 1 hafta bekLeyemedim, 2-3 günde bir uyguLuyorum. Uzamasına geLince tam oLarak emin değiLim ama uzadı gibi geLiyor bana. BeLki psikoLojiktir biLemiyorum ama gayet mutLuyum. GözLe görüLür bir sonuç aLdığımda arayı açarım artık. Bir de şampuanımın içine çamterebentin yağı ekLedim. O da uzamasına yardımcıymış sanırım. İnşaLLah eskisi gibi oLurLar bir an önce. Tekrar çok çok teşekkür ederim canım, sağoL
canım karanfil kürünü hiç kullanmadım o yüzden sinameki ile etkileşimi vs bilemiyorum ama dökülme problemi uzamasından daha önemlidir diye düşünüyorum.önce dökülme işini hallet sonra uzaması için bi şeylere başla bence
hg canımmKonstescimmmmm
Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım.
Kürünü daha önce kullanmıştım ve işe yaramıştı.
Şimdi tekrar başlıcam, çünkü saçımın bakıma ihtiyacı var.
Yazın kokusundan dolayı yapamıyordum
Ve deniz, kum, güneşti derken saçlar yıprandı.
Ve bu hafta sonunda kesin olarak başlıyorum.
Hafta sonu olmazsa hafta başı kesin
Konu almış başını gitmiş tek tek incelemem çok uzun zaman alır o yüzden,
rica etsem saçlarının son halinin fotoğrafını ekleyebilir misin?
Bu arada kürü hala kullanıyor musun?
Eğer kullanıyorsan ek olarak uyguladığın başka bir bakım daha var mı gliserin hariç?
Çok mu soru sordum ya?
Evet çok soru sordum.
Ve hala sormaya devam ediyorum.
O yüzden artık ben kaçıyorum tatlım.
Çok öpüldün
evet hatta yağı ısıtıp öyle sürenler var, ben havluyu ısıtmak için kurutma makinesi tutuyorum bi müddet
ben şubatla mayıs arası yapmıştım sonra araya yaz girdi felan bıraktım şimdi, ama 1 ay içinde tekrar başlicamonu denemedm canım ama denerim bi ara. sen kullanıyo musun bu kürü? nası var mı uzaman
ben şubatla mayıs arası yapmıştım sonra araya yaz girdi felan bıraktım şimdi, ama 1 ay içinde tekrar başlicam
elimde 1 ampul bepanthen kaldı, bemiksle karıştırıp katıyodum içine ama o bitince bepanthen almicam bi dahabaşla tabi mümkünse bepantende kır içine oda süper yapıo canım
Uzamayı bosverdım ben ,saclarım saglıklı ve uzun da su alt resımdekı sac rengı cok hoş,karamellerden hangısı ogrenebılır mıyım?
elimde 1 ampul bepanthen kaldı, bemiksle karıştırıp katıyodum içine ama o bitince bepanthen almicam bi daha
hg canımm
nikini hatırlayamadım,sen de mi değiştirdin yoksam
sorularına gelincee;
kürü yaklaşık 3 aydır kullanmıyorum
gliserin de kullanmıyorum
saç uçlarına ve saç boylarına sürdüğüm 2 ürünüm var,tigi marka saç bakım ürünleri
onları her yıkama sonrasında kullanıyorum
gliss saç bakım spreyim var bi de vazgeçemediğim
son halim de şudur;
8 hafta yapılıp 2 hafta ara veriliyor.. Bu soru daha kaç kez sorulucak yahu? kkontes cevaplamaktan yoruldu
Allah senden razı olsun canım
insanlar ilk mesajı bile okumaktan aciz olunca,böyle oluyor
Burdan hatırla canım :):)