Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar şu saçımıza sürdükten sonra streç filmle sarıp sıcak havlu koymak etkisini daha bi arttırıyo olsa gerek çünkü yağ bakımı yaptım geçen gün iyice sardım üstüne de sıcak havlu sardım o kadar yumuşak oldu ki saçlarım normalde bu kadar etkili olmuyodu :KK34:

kızlar şu saçımıza sürdükten sonra streç filmle sarıp sıcak havlu koymak etkisini daha bi arttırıyo olsa gerek çünkü yağ bakımı yaptım geçen gün iyice sardım üstüne de sıcak havlu sardım o kadar yumuşak oldu ki saçlarım normalde bu kadar etkili olmuyodu :KK34:

evet hatta ben kurutma makinasıda tutuyorum yaglı sacıma. cünki yag sıcakda daha etki edyomuş

RuhPastasi canım harikasın. Daha 1 hafta biLe oLmadı ama saçLarım süper görünüyor.:KK64: Daha canLı, parLak ve yumuşak oLduLar. Ayrıca bu kürün kokusu çok hoşuma gitti. 1 hafta bekLeyemedim, 2-3 günde bir uyguLuyorum. :KK1:Uzamasına geLince tam oLarak emin değiLim ama uzadı gibi geLiyor bana. BeLki psikoLojiktir biLemiyorum ama gayet mutLuyum. GözLe görüLür bir sonuç aLdığımda arayı açarım artık. :KK61: Bir de şampuanımın içine çamterebentin yağı ekLedim. O da uzamasına yardımcıymış sanırım. İnşaLLah eskisi gibi oLurLar bir an önce. Tekrar çok çok teşekkür ederim canım, sağoL :KK16::KK16::KK71::KK9:

RuhPastasi canım harikasın. Daha 1 hafta biLe oLmadı ama saçLarım süper görünüyor.:KK64: Daha canLı, parLak ve yumuşak oLduLar. Ayrıca bu kürün kokusu çok hoşuma gitti. 1 hafta bekLeyemedim, 2-3 günde bir uyguLuyorum. :KK1:Uzamasına geLince tam oLarak emin değiLim ama uzadı gibi geLiyor bana. BeLki psikoLojiktir biLemiyorum ama gayet mutLuyum. GözLe görüLür bir sonuç aLdığımda arayı açarım artık. :KK61: Bir de şampuanımın içine çamterebentin yağı ekLedim. O da uzamasına yardımcıymış sanırım. İnşaLLah eskisi gibi oLurLar bir an önce. Tekrar çok çok teşekkür ederim canım, sağoL :KK16::KK16::KK71::KK9:

ahaa! bunu diyen ilk insan:KK53:

çok sık uygulaman geri tepebilir ama kuzum,aman dikkat:KK69:

canım karanfil kürünü hiç kullanmadım o yüzden sinameki ile etkileşimi vs bilemiyorum ama dökülme problemi uzamasından daha önemlidir diye düşünüyorum.önce dökülme işini hallet sonra uzaması için bi şeylere başla bence

çok doğru insanın saçı döküldü mü hele de kadınların isterse ayak bileklerine kadar uzun olsun mutlu olamıyor insan. hatta saçım dökülmesin kısa saça razıyım bile dedirtiyor uzun saç sevdalısı kişilere. :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: ilk önce saçının dökülmesini önlemeye yoğunlaş bence de :KK31:

Konstescimmmmm :KK69:
Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım.:nazar:

Kürünü daha önce kullanmıştım ve işe yaramıştı.
Şimdi tekrar başlıcam, çünkü saçımın bakıma ihtiyacı var.
Yazın kokusundan dolayı yapamıyordum:KK50:
Ve deniz, kum, güneşti derken saçlar yıprandı.:KK59:
Ve bu hafta sonunda kesin olarak başlıyorum.
Hafta sonu olmazsa hafta başı kesin :KK52:

Konu almış başını gitmiş tek tek incelemem çok uzun zaman alır o yüzden,
rica etsem saçlarının son halinin fotoğrafını ekleyebilir misin?:KK71:

Bu arada kürü hala kullanıyor musun?
Eğer kullanıyorsan ek olarak uyguladığın başka bir bakım daha var mı gliserin hariç?

Çok mu soru sordum ya?
Evet çok soru sordum.
Ve hala sormaya devam ediyorum. :KK52:
O yüzden artık ben kaçıyorum tatlım.
Çok öpüldün:KK70:

Son düzenleme:
Konstescimmmmm :KK69:
Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım.:nazar:

Kürünü daha önce kullanmıştım ve işe yaramıştı.
Şimdi tekrar başlıcam, çünkü saçımın bakıma ihtiyacı var.
Yazın kokusundan dolayı yapamıyordum:KK50:
Ve deniz, kum, güneşti derken saçlar yıprandı.:KK59:
Ve bu hafta sonunda kesin olarak başlıyorum.
Hafta sonu olmazsa hafta başı kesin :KK52:

Konu almış başını gitmiş tek tek incelemem çok uzun zaman alır o yüzden,
rica etsem saçlarının son halinin fotoğrafını ekleyebilir misin?:KK71:

Bu arada kürü hala kullanıyor musun?
Eğer kullanıyorsan ek olarak uyguladığın başka bir bakım daha var mı gliserin hariç?

Çok mu soru sordum ya?
Evet çok soru sordum.
Ve hala sormaya devam ediyorum. :KK52:
O yüzden artık ben kaçıyorum tatlım.
Çok öpüldün:KK70:
hg canımm
nikini hatırlayamadım,sen de mi değiştirdin yoksam:KK75:

sorularına gelincee;

kürü yaklaşık 3 aydır kullanmıyorum
gliserin de kullanmıyorum
saç uçlarına ve saç boylarına sürdüğüm 2 ürünüm var,tigi marka saç bakım ürünleri
onları her yıkama sonrasında kullanıyorum
gliss saç bakım spreyim var bi de vazgeçemediğim:KK69:
son halim de şudur;

sinemakimm kafamda :)) mutluyum :)) cünki 4. 5. kürüm oldu :)) bi bukadar daa dayanmalıyımm :KK70: kupaya yaklasıyorum kontess hazrla kupamı :)

Son düzenleme:
Uzamayı bosverdım ben ,saclarım saglıklı ve uzun da su alt resımdekı sac rengı cok hoş,karamellerden hangısı ogrenebılır mıyım?

hg canımm
nikini hatırlayamadım,sen de mi değiştirdin yoksam:KK75:

sorularına gelincee;

kürü yaklaşık 3 aydır kullanmıyorum
gliserin de kullanmıyorum
saç uçlarına ve saç boylarına sürdüğüm 2 ürünüm var,tigi marka saç bakım ürünleri
onları her yıkama sonrasında kullanıyorum
gliss saç bakım spreyim var bi de vazgeçemediğim:KK69:
son halim de şudur;

Dailys'ti :)

Yeni saç rengin çok yakışmış canım :)
Bakalım ben bi başlayamadım hala küre, üşeniyorum :44:

X