bu soruların hepsinin cevabını aldım ben zaten :)
Türkiyeden bemiksim geldi sonunda baslicam bende küre. sonuclari heyecanla bekliyorum. sarimsakli sampuana uzun ara vermistim ramazandan sonra ona tekrar baslamak istiyorum, belki önce de baslabilirim bakalim :)
Canim 7. kür demek, 7 hafta sonucu mu oluyor ?
3 ayda bu denli uzama ? :S ben pek inanamadımm
ben de kullanmayı düşünüyorum pahalımı acaba?
kaç tane başlıkta gördüm bu kürden çok memnun kalmışlarben de 15 ağustosta başlayacağım saçlarım şu an küt ve inşallah gelecek yaza kadar belime ya da göğsüme kadar uzarlar. bu kürü 15 ağustostan itibaren her hafta saçıma uygulayacağım. bu kadar fazla kullanmanın bir zararı olur mu?? sinemaki saçı döküyor diyorla ondan biraz tırsıyorum.:26:
Canim aramiza hosgeldin..
8 hafta kullanip 2 hafta ara verirsen bir sorun olmaz. 2 hafta saclar dinlensin diye ara veriyoruz biz, bazilarinda uzama o iki haftada oluyor ilk zamanlar uzamadi diye üzülme sakin.. Ilk basta döküyor eski saclari atip yerine yeni saclar cikariyor yani zararli bir dökülme degil yeni cikan bebek saclardan anlarsin bunu..
saol canım ben de aralıklar vererek yapayım o zaman=D şöyle bir tahmin yapsan sence 9 ayda boynumdaki saçlar belime yada göğüs hizama gelecek kadar uzar mı bu kürü düzenli kullansam??.d.d.d.d
kızlar bende 3 haftadır bu kürü uyguluyorum.sinamekinin içine ayrıca 1 bepanthane 1 de evigen koyuyorum.ilk kürü yaptıktan sonra saçlarımı uçlarından kestirdim.uçlarında boya vardı ve yıpranmıştı.şampuanımın içinede 1 bemix 1 evigen 1 de bepanthane koydum.ama saçlarım çok kötü oldu.aşırı derecede kurudu.uçlarıda yoluk yoluk oldu.çok fena.uzun zamandırda aynı şampuanı kullanıyorum.acaba şampuanımımı değiştirsem.önerilerinize ihtiyacım var gerçekten.saçlarım berbat durumda şu anda.
kızlaar tatıldeydım gene kacırdım gecen bakım gününübende yarın yapıcam aycangülün tarihlerine göree Slania'm eylülün ilk haftası futuraf eklıcem bakalım uzama nasıı olucaakk
benimde bu 5. kürüm..uzama gözle görülür şekilde var ama bununla beraber dökülmede var..sabrediorum yıpranmış saçlarım dökülüo yerine yenileri çıkıcak diye motive ediyorum kendimi (= ben badem yağı yerine mecitefendinin saç bakım yağını döküorum..sarımsak koyamıyorum çok kokuo dayanamıorum..birde saç uçları için gliseerinli bakımı kullanıorum..sonuçtan memnunum..(=
bir şey soracağım ben 2 kez yaptım çok da memnunum ama saçıma fısfıslı bir şişenin içinden sıkıyorum.biraz kür artıyor...onu tekrar kullanabilirmiyim ki?
kızlar bende 3 haftadır bu kürü uyguluyorum.sinamekinin içine ayrıca 1 bepanthane 1 de evigen koyuyorum.ilk kürü yaptıktan sonra saçlarımı uçlarından kestirdim.uçlarında boya vardı ve yıpranmıştı.şampuanımın içinede 1 bemix 1 evigen 1 de bepanthane koydum.ama saçlarım çok kötü oldu.aşırı derecede kurudu.uçlarıda yoluk yoluk oldu.çok fena.uzun zamandırda aynı şampuanı kullanıyorum.acaba şampuanımımı değiştirsem.önerilerinize ihtiyacım var gerçekten.saçlarım berbat durumda şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?