Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ciddimisin?? çook sağol yaa :3: :D ama kür nasıl oluyo?? zahmet olmassa biraz anlatabilirmisin??

hoşbuldukk canımm :34: evet yazın kara turp bulunmuoda kırmızı kullanıorum ben :) ama bi değişiklik yok yani ayrıca çok döküyo. ama kokması saçı yıkadıktan sonra geçiyo ya. peki sinemaki nasıl bişey ? kırıklarım vardı benim geçen gün kestirdim çok kısalttı akşama kadar ağladım. ve okulların açılmasına 2 ay var ozmana kadar biraz uzatmak istiyorum okula böyle gitmek istemiyorum. sinameki 2 ayda fayda yapar mı canım yaa?? :44:

2 aya kadar uzatmam lazım azda olsa.uzatır mı?

hımm 2 ayda ne kadar uzatır mesela ?
:44:

hangisini istiyosun? :1:

sen neye başlıcaksın ?

İlk sayfaya bir bak istersen...

oof foruma uğramayalı cok olmus :17:
benim bu hafta 8.haftam kızlar,bugün yarın son kürümü yapıcam inş.
size bi sorum olacak; hani 2 hafta ara veriyoruz ya bu 2 hafta boyunca hiç bakım yapmıyor musunuz yoksa sinameki dışında bakım yapıyor musunuz?
sanırım uzama oldu bende ama foto çekmediğim için bilemiyorum. 2 hafta aradan sonra çekicem inş.

Tamamen senin seçimin, istersen tamamen dinlenmeye alırsın saçlarını istersen başka bakımlar yapıp iki hafta sonra sinamekiye başlarsın.
Benim o kadar çok bebek saçım oldu ki ne bone tutabiliyor ne eşarp aradan çıkıp duruyorlar bu sıcaklarda bir de onlarla uğraşmak istemiyorum artık sanırım sıcak havalar geçene kadar sinameki yapmayacağım artık...

Tamamen senin seçimin, istersen tamamen dinlenmeye alırsın saçlarını istersen başka bakımlar yapıp iki hafta sonra sinamekiye başlarsın.
Benim o kadar çok bebek saçım oldu ki ne bone tutabiliyor ne eşarp aradan çıkıp duruyorlar bu sıcaklarda bir de onlarla uğraşmak istemiyorum artık sanırım sıcak havalar geçene kadar sinameki yapmayacağım artık...

yaa acaba benim de bebek sacım oldu çok, ama neden olduğunu bilmiyorum ki. bi ara çörekotu sürdüm, sinameki zaten düzenli, sarımsaklı şampuan.... bonenin kenarlaarından fırlayan saçlarım sarımsaktan mı kaynaklı yani canımcıımm :16::16:
ben sanki çörekotu da etki etti zannediyorum, belki ara verince çörekotuna devam ederim ramazan da gelio malum, keyfime bağlı artık :24:
sağol bitki uzmanım :16:

oof foruma uğramayalı cok olmus :17:
benim bu hafta 8.haftam kızlar,bugün yarın son kürümü yapıcam inş.
size bi sorum olacak; hani 2 hafta ara veriyoruz ya bu 2 hafta boyunca hiç bakım yapmıyor musunuz yoksa sinameki dışında bakım yapıyor musunuz?
sanırım uzama oldu bende ama foto çekmediğim için bilemiyorum. 2 hafta aradan sonra çekicem inş.

herkese göre değişir sanırım dadlusu ama ben hiç bakım yapmadığım arada daha fazla uzadığını hissettim:44:

Uzun zaman oldu bu topiğe yazmayalı.. Küre devam ediyorum ama sadece özel tarihlerde yapıyorum. 7. kürümü yaptım bi kür daha yapıp bırakcam. İlk kürde fotoğraf çekmedim ama eski fotolardan birini bulup son kürde çekeceğim fotoğrafla karşılaştıracağım bakalım özel tarihlerin bana ne gibi bir etkisi olacak... :51:

Türkiyeden bemiksim geldi sonunda baslicam bende küre. sonuclari heyecanla bekliyorum. sarimsakli sampuana uzun ara vermistim ramazandan sonra ona tekrar baslamak istiyorum, belki önce de baslabilirim bakalim :)

Canim 7. kür demek, 7 hafta sonucu mu oluyor ?

yaa acaba benim de bebek sacım oldu çok, ama neden olduğunu bilmiyorum ki. bi ara çörekotu sürdüm, sinameki zaten düzenli, sarımsaklı şampuan.... bonenin kenarlaarından fırlayan saçlarım sarımsaktan mı kaynaklı yani canımcıımm :16::16:
ben sanki çörekotu da etki etti zannediyorum, belki ara verince çörekotuna devam ederim ramazan da gelio malum, keyfime bağlı artık :24:
:16:

o boneden çıkıp duran saçlar beni sinirlendiriyor işte, gözlük kullanıyorum da ben zaten gözlük çıkarıyor saçları bir de bebecikler alıp başını gidince durmadan eşarbı düzeltmem gerekiyor.
sinamekiden dolayı çıkıyor benim zaten ama sarımsakla da etkiyi epey artırdık sanırım :1:

Türkiyeden bemiksim geldi sonunda baslicam bende küre. sonuclari heyecanla bekliyorum. sarimsakli sampuana uzun ara vermistim ramazandan sonra ona tekrar baslamak istiyorum, belki önce de baslabilirim bakalim :)

Canim 7. kür demek, 7 hafta sonucu mu oluyor ?

7. kez yapılması evet kolay gelsin sana da hayırlı olsun ampüllerin :69:

slm arkadaslar bu kürü denemeyi düşünüyorum bende ama uzamasından ziyade bakım için saçlarım çok kırık düzleştirmekten ve boyadan oldu sanırım bu kür kırıklara iyi gelir mi acaba ya çatur çutur dökülüyo saçlarım anlamadım gitti yardım edermi kullananlar :14::14::14:lütfen

2 ay önce bu kürü sadece 2 kere uyguladım ve yaklaşık bir ay boyunca saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkadım ve kokudan dolayı bıraktım.
2 ay geçmesine rağmen saçlarım hala bemiks ve sarımsak kokuyor. bu koku özellikle terleyince çekilmez hale geliyor. çevremdekiler bile bu kokudan rahatsız.

bu kokudan kurtulmak için ne yapabilirim? elma sirkesi denesem bu seferde sirke kokmak istemiyorum:14:
benim tenimden dolayı mı bu koku kaldı? yoksa bırakan arkadaşlarda da koku aylarca kalıyor mu?
acil cvb bekliyorumm

slm arkadaslar bu kürü denemeyi düşünüyorum bende ama uzamasından ziyade bakım için saçlarım çok kırık düzleştirmekten ve boyadan oldu sanırım bu kür kırıklara iyi gelir mi acaba ya çatur çutur dökülüyo saçlarım anlamadım gitti yardım edermi kullananlar :14::14::14:lütfen

canım aynı dertten muzdaribiz sanırım. ben yaz başında öldürdüm saçlarımı:(1 hafta önce bemix i uygulamaya başladım.
ama ilk denememde sonuç almayı bekleyemeden gittim kestirdim saçlarımı... şimdi daha az dökülüyor haliyle kırılıp kopacak kadar uzun değil çünkü... Dedim pasaklı pasaklı uzayacağına keseyim hepsi güzelce uzasın... şimdi beklemedeyim.... ama sanki 1 haftada bile fark etti saçımın uzaması... Siyaha boyamıştım enson... Dipten cıkan kendi saçımı takibediyorum uzamasını görmek için.. 2hafta olmasına rağmen epey cıktı diplerim...dur bi ölçeyim geleyim...
geldim geldim 2 cm uzamış saçım:52: yanı 3 cm ama hadi 1 cm kısıp söyledim önceden de biraz uzamışlığı varsa falan diyeeee:21: uzasın yaaaaaa rapunzel olmak istiyorum:84:

yok öyle uzamıyo filan deme hiç bakım yapılmamış saçla yapılmış saç arasında mutlaka fark olur herkeste aynı ölçüde sonuç vermeyebilir ama mutlaka sonuç verir bende bu hafta 9. uygulamamı yapıcam bendede bayağı uzama oldu kontes kadar olmasada fark etti en önemlisi benim saçlarım cok seyrekti şimdi diplerden bayağı saç çıkmaya başlamış tabi sarımsaklı şampuanında etkisini çok gördüm saç çıkarma konusundaopuyorumn

2 ay önce bu kürü sadece 2 kere uyguladım ve yaklaşık bir ay boyunca saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkadım ve kokudan dolayı bıraktım.
2 ay geçmesine rağmen saçlarım hala bemiks ve sarımsak kokuyor. bu koku özellikle terleyince çekilmez hale geliyor. çevremdekiler bile bu kokudan rahatsız.

bu kokudan kurtulmak için ne yapabilirim? elma sirkesi denesem bu seferde sirke kokmak istemiyorum:14:
benim tenimden dolayı mı bu koku kaldı? yoksa bırakan arkadaşlarda da koku aylarca kalıyor mu?
acil cvb bekliyorumm

Canım herkes de kalıyor bemixin ve sarımsağın kokusu..yalnız değilsin yani..ben sarımsaklı şampuan kullanmadım ama bemixin kokusu aynı şekilde buram buram gelirdi saçımdan ...otacının şampuanını kullandım ilk seferden itibaren bemixin kokusu kalmadı :46: ben lily-kremli olanını kullanıyorum yoğun bir çiçek kokusu bırakıyor,terleyince bile çiçek kokusu geliyor:52:denemeye değer ,bir dene istersen..

Kızlar ben bu bemixli bakımı yapıyorum 5 haftadır 3 santim falan bi uzama var ama sadece badem yağı kullanmıyorum, badem yağı,seytin yagı, hint yagı,susam yagı ve yılan yagı karışımıyla kullanıyorum iyi mi yapıyorum yoksa sakıncalı mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim

benim bi arkadaşım yaptı ve gözlerimle gördüm uzamayı yaz tatili dünüşü omzundaki saçları beline inmişti

o boneden çıkıp duran saçlar beni sinirlendiriyor işte, gözlük kullanıyorum da ben zaten gözlük çıkarıyor saçları bir de bebecikler alıp başını gidince durmadan eşarbı düzeltmem gerekiyor.
sinamekiden dolayı çıkıyor benim zaten ama sarımsakla da etkiyi epey artırdık sanırım :1:

7. kez yapılması evet kolay gelsin sana da hayırlı olsun ampüllerin :69:

sagol :) bugün ilk kürümü yapmis oluyorum o zaman. icine azcik cam terebentin ve susam yagi da attim. sarimsakli sampuani önce kullanmaya baslamistim ama simdilik ramazan sonrasina erteledim, bayram sonrasi iyice baslarim artik :37:

Canım herkes de kalıyor bemixin ve sarımsağın kokusu..yalnız değilsin yani..ben sarımsaklı şampuan kullanmadım ama bemixin kokusu aynı şekilde buram buram gelirdi saçımdan ...otacının şampuanını kullandım ilk seferden itibaren bemixin kokusu kalmadı :46: ben lily-kremli olanını kullanıyorum yoğun bir çiçek kokusu bırakıyor,terleyince bile çiçek kokusu geliyor:52:denemeye değer ,bir dene istersen..

cnm çok saol tavsiyen için :71:
bemiks bir hafta kokabilirde 2 ay geçmesine rağmen hala kokuyor olması sinirlerime dokundu:14:
cnm bir ara otacının şampuanını kullanmıştım.saçlarımı keçe gibi yapmıştı. sende bu sorunu yaşıyormusun?

Back