Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

turpu nasıl bulamadın? pazara baksana var kırmızı turp bn buldum .
turplu su faydalımıymış bari ?? :44:

pazarda hiç görmedim marketlerde de yoktu hatta eşim satın almacı oda araştırdı hiçbiyerde bulmadı.Turplu su diye bi topik var kullananlar memnun kalmış ama zor iş karanfil daha kolay geldi bana ben gürleştirmek istiyorum bu kür gürleştirirse onu da denerim ama birisi de gürleştirir dese bana

unutulmamak adına son halini sizlerle paylaşmamı rica etti kızlar

1 ay sonra aranıza dönecekmiş

Eki Görüntüle 228309

maşallaaahhhhhh Kontesimizeeee, çok özlediğimizi iletir misin sende canım? bekliyoruz onsuz tadı tuzu yok topiğin

vayy bee çokk güzel olmuş saçlarıınnn :76:
5 ayda mı bukadar uzadı?
ayda kaç cm uzar ki? :44:

ocagın ortasında başladım küre canım 4 ayda uzadı bu kadar kesimde yaptırdım arada minik minik.

teşekkür ederim tatlım hazır yazın uzama hızı daha fazlayken başla derim canım ben bidahakı fotomu eylül sonunda koyucam bakalım ne kadar farketmiş olcak:101:

tamam bende beklicem inşallahh çookk uzarr bnde sinamekiye başlıcam turplu suyu bırakıyım mı birlikte zararlı olur mu??

ay canm haklsın ya bebek saç dediğin kısa demi saçlar uzamıyoda sanki. 5 6 aydır kullanıyorum bu sarımsak yağını hep kısa kısa saçlar çıkyıo bende dedim ilaçtanmı ne oluyo demekki yağdanmış bidaha kullanmıyım en iyisi çünkü alnıma yakın kısımlardada çıktı hep

hı hı yeni çıkan minik saçlar
saçının gürleşip hızlı uzamasını istiyorsan sinamekiyi kullanabilirsin ama dökülmeyi engellemez bu da hatta ilk seferde saç dökülmesi de olabiliyor

meraba :)bende 2 gün önce uyguladım bu kürü saçıma..1 yıldır uzatmaya calısıyorum ama kırıldığı için kestirdiğimden hep aynı yerdeym :44: 2-3 aydr her ay kestiriyorum sacımı ayda 1 cm uzuyorsa yarım cm kesiyor böylece kırık olmuyor mecburen böyle devam edicem ama bu kürüde uygulayacağm tabii. hiç işlem görmediği halde kırılıyodu saçlarım sadece makine ile kurutuyorum ama krem kulanmaya basladıktan sonra daha az kırıldığını farkettm artık hem şampuandan sonra durulanan krem kullanıyorum hemde gün içinde saçlarıma durulanmayan koruyucu ve sekllenrici krem kullanıyorum ama bu kürden dolayı ümitliyim uzayacak

şu sarımsak kokusunu engellemek için metal sabunlar var ya acaba saçtada işe yararmı bende denemek istiyorum bu şampuanı ama malum yaz ayları sarımsak kokusuyla gezilmez

benim saçlarımda sarımsak kokmuyo hiç..sampuandan sonra krem sürüyorum ve bide kuruyunca durulanmayan krem sürüyorum kokmuyo hiç sürmesemde kokmuyo ama o zaman terleynce haff koku oluyo ama benm saçlarım cok hacimsizlesti sarımsaktan sonra ama olsun sarımsağın saça faydasına inananlardanım

Son düzenleme:
oof foruma uğramayalı cok olmus
benim bu hafta 8.haftam kızlar,bugün yarın son kürümü yapıcam inş.
size bi sorum olacak; hani 2 hafta ara veriyoruz ya bu 2 hafta boyunca hiç bakım yapmıyor musunuz yoksa sinameki dışında bakım yapıyor musunuz?
sanırım uzama oldu bende ama foto çekmediğim için bilemiyorum. 2 hafta aradan sonra çekicem inş.

yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum:)yeni başladım uygulamaya..ilk uygulamada yumuşacık oldu..uygulamaya devam edeceğim

Uzun zaman oldu bu topiğe yazmayalı.. Küre devam ediyorum ama sadece özel tarihlerde yapıyorum. 7. kürümü yaptım bi kür daha yapıp bırakcam. İlk kürde fotoğraf çekmedim ama eski fotolardan birini bulup son kürde çekeceğim fotoğrafla karşılaştıracağım bakalım özel tarihlerin bana ne gibi bir etkisi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…