turplu su işe yaramaz mı??:44:
onunda ayrı bi topiği var canım, olumlu olumsuz paylaşımları ordan okuyabilirsin
hayatım ama ben bu siteye yeni üye oldum pek bi bilgim yok.
Sadece bende bişeyler öğrenmek istiyorum oyüzden madem saçlar hakkında konuşuluyo bnde soruyim dedim :44: Ayrıca baktım turplu su hakkında olan konulara ama 2008 de falan yazılmış hepsi cevap alamadım bi türlü umarım anlatabilmişimdir derdimi :s
canım turba falan hıc gerek yok kokutma sacınıı bosuna ben bu kürü yapıorum bır aydr en az 4 cm uzadı ve parlıo gürleşti yapıcaksan bunu yap yada hiç yapma gerek yok
hayatım ama ben bu siteye yeni üye oldum pek bi bilgim yok.
sadece bende bişeyler öğrenmek istiyorum oyüzden madem saçlar hakkında konuşuluyo bnde soruyim dedim :44: ayrıca baktım turplu su hakkında olan konulara ama 2008 de falan yazılmış hepsi cevap alamadım bi türlü umarım anlatabilmişimdir derdimi :S
ciddimisin?? çook sağol yaa:d ama kür nasıl oluyo?? Zahmet olmassa biraz anlatabilirmisin??
hoşgeldin ozaman sitemizedeeher bakım herkesde aynı etkiyi vermiyo ben turpuda denedim sadecee yumuşattı ama uzamam değişmedi sinamekiyi dene istersen şimdi, yazın kara turp bulunmuyo diye biliyorum yanlış bilgi vermimde. kışın dilersen onada geçersin ve cidden çok kötüü kokuyoooo
tabi canım ne zahmetı bi tutam sinamekiyi kaynatıosun demelemeye bırakıosun souyunca içine bi bemiks ampul kırıosun (ilac bu eczaneden alıosun 4 tl falan ) sonra ıcıne bı tatlı kasıı tatlı badem yağı koy bı tatlı kaşııda çörek otu yagı bunlarda 5 tl falan karıstır fısfıslı bi şişeye koy sık kafana gece yatmadan once yap sabah kalk yıka daha etkılı olur
7-8 cm falan uzar
bende tuplu su yapıcaktım ama turp bulamadım karanfile başladım gürleşsin diye işe yarar mı bilmem bu kür uzatmakla beraber gürleştiriyo mu peki
hoşbuldukk canımmevet yazın kara turp bulunmuoda kırmızı kullanıorum ben :) ama bi değişiklik yok yani ayrıca çok döküyo. ama kokması saçı yıkadıktan sonra geçiyo ya. peki sinemaki nasıl bişey ? kırıklarım vardı benim geçen gün kestirdim çok kısalttı akşama kadar ağladım. ve okulların açılmasına 2 ay var ozmana kadar biraz uzatmak istiyorum okula böyle gitmek istemiyorum. sinameki 2 ayda fayda yapar mı canım yaa?? :44:
tatlım ben baya faydasını gördüm sinamekinin
Eki Görüntüle 228308 ocakta
Eki Görüntüle 228307 mayısta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?