kızlar birşey soracağım size.ben sinamekiyi suda kaynattım içine badem yağını falan ekleyeceğim ama bu sinamekili suyu süzücekmiyiz? içinde sinameki yaprakları var yoksa onlarla birliktemi sürüyoruz saça ?:26:
saç ne kadar temizse etkisi o kadar artıyor bildiğim kadarıyla
Süzeceksin cnm yaprakları at gitsin
Kızlaaar bugün babam nöbetten dönerken bana bemiks, bepanthen ve evigen almak için eczaneye girmiş. Eczacı babama özel karışımından vermiş bemiks kokar diye. Ben sinamekiye ara verip bu karışımı kullanmayı düşünüyoruumm :)
İnşallah güzel güzel uzar saçlarımız
ya bn markettn bı paket sınemakı aldm bahart çeşitlerı yazıyo ustnde yanı kurutulmuş şeklınden onu kaynatsamdan aynı etkıyı gorormuyum acaba ? yarn uygulycm oylyse
kızlar bemiks evigen bepanthene ampüllerin fiyatı ne kadar???
roaccutane kullanıyorum saçlarım felaket dökülüyo sarımsak yağlı şampuan kullanıyorum ama artık fayda etmiyo bi formül buldum hemen onu denicem bu yazılan formüle benziyo biraz
sevindim teşekkür ederim şimdi uygulycm umarm işe yarar :)bizim aldıklarımız da kurutulmuşu zaten
sarımsak yağı uçucudur etki etmez zaten ama sarımsak dökülmeye fayda için değil uzama ve saç gürleşmesi için kullanılıyor.
dökülme için mayalı kürler uygun forumda karanfilli ve lavantalı kürler de var dökülmelerle alakalı araştırıp uygulayabilirsin kafana yatanı
ampullerin fiyatları da en fazla 5'er liradır bunu geçeceğini sanmam, kolay gelsin
bizim aldıklarımız da kurutulmuşu zaten
sarımsak yağı uçucudur etki etmez zaten ama sarımsak dökülmeye fayda için değil uzama ve saç gürleşmesi için kullanılıyor.
dökülme için mayalı kürler uygun forumda karanfilli ve lavantalı kürler de var dökülmelerle alakalı araştırıp uygulayabilirsin kafana yatanı
ampullerin fiyatları da en fazla 5'er liradır bunu geçeceğini sanmam, kolay gelsin
sevindim teşekkür ederim şimdi uygulycm umarm işe yarar :)
saç gürleşmesi demek saç çıkması demek olmuyomu ben öle anlamıştım.dökülmeyi önlemiyomu şimdibende kaç aydır kullanıyorum niye dökülüyosa diyorum
tmm canm tşk ederim bakıyım bi o kürleri umarım işe yarar bişe bulurum
sarı saçı olup bu formülü uygulayan var mı???
renk değişikliğine sebep oldu mu sarı saçta???:26::26::26:
kızlar hazır satılan sarımsaklı şampuanları kullanan var mı?? Ben geçen markette otacının sarımsaklı şampuanını gördüm,alsam mı emin olamadım..o da işe yarar mı ,ben şampuanıma rendeleyerek yapmak istemiyorum..
Saç bakımı için uygun denen günlerde de yapabiliriz değil mi sinamekili kürü ?? yoksa illa yağ bakımı mı demesi lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?