Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

şuan saçın yağlı ve nemli tabiki de rengi koyu görüncek kuşum kaydirigubbakcemile3 boya mı ayol bu öyle sürdüğün anda koyu
yapsın saçıkaydirigubbakcemile3 sakinleş kaydirigubbakcemile2

doğru tabi cnm haklısın mantıksız normalde ama nasıl ki papatya suyu saçı açıyorsa bunun da rengi koyu dedim acaba buda koyulaştırıyomu kaydirigubbakcemile3:hulya: doğanın mucizelerine aklımsır ermyo walla :KK70: zemuszemus

Son düzenleme:
doğru tabi cnm haklısın mantıksız normalde ama nasıl ki papatya suyu saçı açıyorsa bunun da rengi koyu dedim acaba buda koyulaştırıyomu kaydirigubbakcemile3:hulya: doğanın mucizelerine aklımsır ermyo walla :KK70: zemuszemus
yok bebem korkmakaydirigubbakcemile3 bazı arkilerimizn saç rengini deiştrdi ama 1aylık uygulamadan snra ... sn de ona göre gözlemlersin,değişim olursa bırakırsın

yok bebem korkmakaydirigubbakcemile3 bazı arkilerimizn saç rengini deiştrdi ama 1aylık uygulamadan snra ... sn de ona göre gözlemlersin,değişim olursa bırakırsın

CADIARZU hmm böle bir olanağı var yani.. doğru thminde bulunmşum yinede.. neyse uzasında sorun değil :) yeniden boya yparız artıkın bayanssulusmile hihoyyyt

sarımsaklı şampuanı yaptığımdan beri saçlarımın yıkandıktan sonra ıslakken taradığımda falan döküldüğünü farkettim daha sonra pek dökülmüyo, fakat saçımda azalma yok ve 4. ye yaptım bemiksi uzattığını farkedebiliorm.acaba dökülen saçlar güçsüzlermi??sizde böyle bişey oluyomu

günaydınlarrr
ben saçımı yeni kestirdiğim için 10 yapışım olucaktı uzattığım saçlarımla ama 1.yapmış olaraktan baştan başladım.resmide çekildi saçımın 1 ay sonra resim koyucam benim uzamıyor gibi gözüküyor 1.5 ayın sonunda gözle görülür fark oluyordu bakalım bu sefer nasıl olucak...bıkmadan usanmadan yola devammmmm

somnambulist canım merak ettiim. dökülen saçların kısa mı? yani kısa olan ve yeni çıkan saçların mı dökülüyr. bende çok fazla diil ama baktım yeni çıkan 4-5 cm lik saçlarım dökülüyr. normalde saçlarım omuzlarıma yakın onlar dökülmüyr. ama kısa olanlar dökülüyooo galiba

sarımsaklı şampuan banada yaramadı arkadaşlar ve bıraktım eğer yaramıyorsa fzala zorlamayın..sinemakiye devammmmm

canlar ya okudukca daha da ıyı oluyorum cunku ben sarımsaklı sampuanı yapamayacagım sadece sınamekılı bakımı yapacagım ınsallah :)) upuzun saclarım bı olsun dıle benden ne dılersen kkontess:)))

Bana sarımsaklı şampuanın ne bi etkisi oldu ne bi zararı oldu ama daha 3.uygulamamı yaptım sarımsaklı şampuan konusunda.Sadece dökülmem biraz azaldı gibi geliyo önceden felaket dökülüydu.Ama hergün düzleştirici yapıyodum 2haftadır düzleştirici sürmüyorum saçıma sadece haftada 1 kere fön çektiriyorum.Yaza kadar çok mecbur kalmadıkça da düzleştirici yapmiycam.sinamekili kürü de bugn 4.kez yaptım azck kendine geldi sanki saçım bi etkisi oldu gibi ama daha erken yinede bişe demek için boshayallersmile

Bana sarımsaklı şampuanın ne bi etkisi oldu ne bi zararı oldu ama daha 3.uygulamamı yaptım sarımsaklı şampuan konusunda.Sadece dökülmem biraz azaldı gibi geliyo önceden felaket dökülüydu.Ama hergün düzleştirici yapıyodum 2haftadır düzleştirici sürmüyorum saçıma sadece haftada 1 kere fön çektiriyorum.Yaza kadar çok mecbur kalmadıkça da düzleştirici yapmiycam.sinamekili kürü de bugn 4.kez yaptım azck kendine geldi sanki saçım bi etkisi oldu gibi ama daha erken yinede bişe demek için boshayallersmile
3. uygulama mı aklinialirimsmile yawrum çok acelecisin ki ama sen,ben eylülde mi ne başlamıştım sarımsaklı şampuanakaydirigubbakcemile2

evet kontesscim ya saçım kokuyoo :1no2:
hayatım durulama suyuna sirke ekleyebilirsin ,gliss saç bakım spreyi kullanabilirsin.o da olmadı aktardan sarımsaklı şampuan alabilirsin.onlarda koku olmuyormuş ama ben hiç kullanmadım,etkisini bilemiyorum:sinifsinif:

canlar ya okudukca daha da ıyı oluyorum cunku ben sarımsaklı sampuanı yapamayacagım sadece sınamekılı bakımı yapacagım ınsallah :)) upuzun saclarım bı olsun dıle benden ne dılersen kkontess:)))
hımmm ne dilesem ki acep sempatiksalakcinni

canım benım Allaha sukur ne dokulme var ne de seyrek saclarım bayaa bı gür hatta sac cıkmasını ıstedıgım bı yer de yok o yuzden sarımsak yapmayacagım ama uzamasını cok cok ıstıyorum ben daha bugun ılk defa baslayacagım ınsallah 5 haftadan sonra 1 hafta ara verıp yıne 5 hafta daha ınsallah hadı bakalım kaydirigubbakcemile

hımmm ne dilesem ki acep sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan Şeniz

Selam kızlarr :) Saçlarımı ölçtüm yarım cm daha uzamış ayyy cidden sevinçten çıldırcam kaydirigubbakcemile2

Kontescim sana bişi sorucam ilk sayfaya eklediğin birinci resimden sonra ikinci resme gelene kadar saçlarını hiç kestirdin mi? çünkü birinci resimde saçlarının hepsi aynı boyda ama ikinci resimde altlar üstlkere göre bayağı uzun :S annemde bana diyorki perçemlerin hiç uzamıyor hep saçlarının en alt katları uzuyor diyor :) şaştım valla öyle bir şey olamaz değil mi kaydirigubbakcemile3

birde seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen çok sevinirim :)

Selam kızlarr :) Saçlarımı ölçtüm yarım cm daha uzamış ayyy cidden sevinçten çıldırcam kaydirigubbakcemile2

Kontescim sana bişi sorucam ilk sayfaya eklediğin birinci resimden sonra ikinci resme gelene kadar saçlarını hiç kestirdin mi? çünkü birinci resimde saçlarının hepsi aynı boyda ama ikinci resimde altlar üstlkere göre bayağı uzun :S annemde bana diyorki perçemlerin hiç uzamıyor hep saçlarının en alt katları uzuyor diyor :) şaştım valla öyle bir şey olamaz değil mi kaydirigubbakcemile3

birde seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen çok sevinirim :)
kestirdim canım.hem de 2 kere kaydirigubbakcemile2 ama şu da var,saçın her yeri aynı derecede uzamıyor,perçemler bende de çok uzamadı,çenemin 5 cm altında kalakaldılar mesela ama boydan bele kdr indiler.annen bu konuda haklı.sebebini bilemedik ama bi kaç kişide daha bu oldu.kabul ediyorum hemen opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kontescım sorum yok ama senın topıgıne cok yazasım var yaa:))) o kadar gaza getırıyor kı su topıgın ınsanı :)) neyse ben de soruyum o zaman bılıyorum aslında ama nasıl yapıyorduk bu kürü hehehhe:) saka canım saka da ben bugun suruyum artık ılk gunum saat 2 gıbı sursem acaba yatmadan once yıkamalı mıyım yoksa sabah mı yıksam olur o da cok mu olur acaba ???

slm kizlar..Ben bemix bulamadigim icin kürü bemix siz uyguluycam..saclarimm seyrek ama kivircik sarimsakli sampuan iyi gelirmi acaba??

slm kizlar..Ben bemix bulamadigim icin kürü bemix siz uyguluycam..saclarimm seyrek ama kivircik sarimsakli sampuan iyi gelirmi acaba??

canım bemiks cok onemlı bemiks yoksa bepanten ampullere baksaydın ama bence bıraz daha aramaya calıs yıne kontess yardımcı olur kaydirigubbakcemile5

X