Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kuşum entele deme bana tüylerim diken diken oluyo cildimi mahvettiii o enteleee, dikatli kullan sende canım yüzüne gözüne akıtmaa

Amiin canıııımmmm suandada aslında kotu bı durumda değilim ama ben ılk basladıgımız donemdeki gibi olmak istiyoruumm şaşırsın beni görüünncee yıllar eskitememiş Minnakımı desiiin En çok şaşırıcaa saç olucak ama kuşkusuz bu kadar bile uzatamadım hiç ya hep kestirdim bi ara çıtçıt kullandım çok beğeniyodu ozaman o çıtçıt kadar doğal saçım olsa şok olur Şimdi kamera falan açtığımda hep saçım bağlı göstermiyorum boyunu geldiğinde görsün uzun saçlarımı

bence de göstertttme sürprüz olsun, madem çıtçıtlı halini seviyodu,onun için böyle bakımlarla uzattıgını ögrenince cok sevincekk
Allah mesud etsin,düğününü de görelim inş

Barroo ve sarımsaklı şamppuu kullanan diğer hatunlar terleyince falan gelmiyo dimi koku. bende başliim diye düşünüyooruuummm 28indede sinamekimi 3. turuna başlıyooruuumm

gecikmeli cevabım için özür dileyerek sözlerime başlıyorum...
akşamın 9 unda sinameki için etkili tarihler olduğunu görüp yağlanmamdan ötürü 1 sularında saçlarımı yıkadım o saatte de yazmadım
saç kurutma makinasıyla kurutmama rağmen zerre kadar sarımsak kokusu yok
bemiksin rayihası bastırdıysa bilemiyorum
bemiksi de sütte mi kaynatsam ne yapsam bilemedim zaten
sinamekiyi sütte kaynatıp içine bemiks atsak olmaz mı ki

Kızlar dodex diye birsey duydum..o da ampulmüşş.. B12 vitamini varmış içinde,ondan da atsak mı küre?? B12 saça faydalı diye biliyorum..bemixin içinde yok..

bence de göstertttme sürprüz olsun, madem çıtçıtlı halini seviyodu,onun için böyle bakımlarla uzattıgını ögrenince cok sevincekk
Allah mesud etsin,düğününü de görelim inş

Ahhh İnş tatlııımmm beniimm ağzundan ball damliiiğğğğ

ozamannn gelsiin sarımsaklı şamppuuğğğ kafaayaaa vuhuuuwww

Ahhh İnş tatlııımmm beniimm ağzundan ball damliiiğğğğ

sarımsakları sütte kaynatmayı unutma kız

ah senin bu eşsiz,benzersiz,orjinal buluşların
sen bi kaynat sütte bakalım ne olcak,sonra biz yapalım
ama o ilginc evicap hatıramdan sonra haftaya bemiks... aman Rabbim,yıkadıkca geliyor kokusu,terledikce geliyor

ay minnakım cok sevindim,Allah kavustursun inş sizi
tamamen bi değişim diyosun,seni en son nasıl gördü,25 ağustostaki halin diye, öncesi sonrası fotograflasana
inş yazın çok çok uzar da yaptıgımız bakımların karsılıgını alırız canımm

bana neden gelmiiyoo bu bemiksin kokusuuu hatunlar yaa, bi yaptığımda kokuyoo ama yıkayınca koku falan kalmıyoo krem falan kullanıyorum ondan olabilir mii acebaaa şekertolar :44: siz saç kremi kullanıyo musunuz?

yap yap kardeşimin şampuanı da sarımsaklıyoruz bugün

ama napalım çare üretmek türetmek lazım gerçi ben şaka yoluyla ortaya atıyorum milletin kafasını karıştırma diye dövmese bari beni kılıçla kontes :78:

sinamekiyi sütte kaynatıp içine bemiks atsak olmaz mı ki
bak benim gibi düşünüyo işte o daaaaaaaaaaa

bana neden gelmiiyoo bu bemiksin kokusuuu hatunlar yaa, bi yaptığımda kokuyoo ama yıkayınca koku falan kalmıyoo krem falan kullanıyorum ondan olabilir mii acebaaa şekertolar :44: siz saç kremi kullanıyo musunuz?

beni rahatsız etmiyo aslında bemiks kokusu ama annemle kardeşim devamlı laf ediyolar
krem sprey kullanıyorum hepsini
biri bana özelden şu gliserinli saç fısfısı tarifini atabilir mi lütfen özel mesajlarımda vardı da silmişim

aaaaa canım fısfıslı bi şişede kullansaydın keşke şükür henüz bi kaza yaşamadım ben bitsin diye kullanıyorum
nedense o zehir durumu çok itici geldi bana düzenli yapamadım ama kuaförüm saçların çok kuvvetli geliyor dipten demişti ara ara yapmaya devam edeceğim

ahh keşşkee canımm yaa o zaman küçüktüm akıl edemedimki hiiçç hala izleri var minik minik delikçikler uzatıyo ama gerçektenn, hoş ben nerdeyse uzattığı kadarını kesmek zorunda kalmıştım yanık yanık olmuştu saçlarım sona cildimin derdine düşünce bırakmıştım yağlı bakımları gözümde korkmuştu. sinamekide öle yapar diye korktum ama çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadııımm

yaşasııın sarımsaklı şampuuu kardeşliğğiii kuşum kontesin tarifini arıyosan ilk sayfadan alıntı yaparak yardımcı olmaya çalışiim

GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz....

Kılıçbalığımızda biraz geliştirmişti bide yanlış hatırlamıyosam ama malesef aklımda değil :44:

bişi sorucam sultanım..bebe yağı da aktardan mı alınıyo yoksa şu her yerde atılan nivea nın johnson's ın filan mı?? bi de gözle görülür fark oluyor mu yaw? saç uçlarım gerçekten çok kırık, ince telli olduğu için ne kadar özensem de yine de kırılıyor ömrümde fırça kullanmadım,bir defa bile fön çektirmedim saçıma..ama yine kırık yine kırık..sinameki çok parlak yapıyo biraz da kırıklarım azalsa başka bişi istemiyorum..varsın uzamasın inatçı saçlarım

bebiim tarif benim kullandığım bi tarif değil açıkcası Kontesimizin tarifi ama normal bebe yağıdır kanımca

değiştirmişti baya bi farklıydı bundan ama neydi hatırlamıyorum işte
:44:
teşekkür ederim canım

jojoba yağı
fındık yağı
sandal ağacı yağı

eklemişti ama miktarlarını anımsamıyorum canım...

evrekaaa buldum buldum...defterime not etmişim aklımı seveyim yaa

1 çay bardağı su
1 kapak gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı
bir kaç damla da hoş kokulu yağ (sandal ağacı olabilir) ben yasemin düşünmüştüm ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…