Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Barroo ve sarımsaklı şamppuu kullanan diğer hatunlar terleyince falan gelmiyo dimi koku. bende başliim diye düşünüyooruuummm 28indede sinamekimi 3. turuna başlıyooruuumm

olur öle..gelince yaz ayları, gevşer kafa yayları..benim de aklım kafamdan bi karış tepede duruyor..haftalar torbaya mı girdi..küre devam..bemiksle tabii

ay ne güldüm ya
özel mesaj atıyorum şimdi sana bi bakar mısın lütfen

ama gülme banaaağğğ
:78::78:
msj yazzdım canım dün akşam sadece bu şaşkınlıgımı paylaşmak ve bi hataya meydan vermeyip başkasının da kürlerini yakmamak için hemen girmiş cıkmıstım forumdan... kusura bakma olur mu..

kıyaaamaaammm yaa.. Olsun bakımın boşa gitmişii yok bakım bakımdır diyelim, bundan sonra bemiksle devam edersin kolacııkk sıkma tatlı cancazınıı

sağol minnağım, inş boşa gitmemiştir... uzuyo gibi geliyodu bana,piisssikolocik miydi görcem artık ağustos başında... :44:

Barroo ve sarımsaklı şamppuu kullanan diğer hatunlar terleyince falan gelmiyo dimi koku. bende başliim diye düşünüyooruuummm 28indede sinamekimi 3. turuna başlıyooruuumm

yok tatlım kokmuyor... ben coktandır bu şekilde kullanıyorum... no sarımsak kokusu

olur öle..gelince yaz ayları, gevşer kafa yayları..benim de aklım kafamdan bi karış tepede duruyor..haftalar torbaya mı girdi..küre devam..bemiksle tabii

galüba benimkiler de gevşemiş
evet son 3 kür bemiksle... toplamda 4te 4 olacak.... inş yine de bi işe yaramıştır... sağol canım...

yav konu açılmışken bu evigen şampuan bi işe yarıyo mu ki...pff.. ev şampuan deposu gibi oldu şöle saçımı pırıl pırıl yapan bi şampuan bulamadım yahu..:44: haftada bir sinasmeki yapınca parıldıyor işte..

Evigende bakımda iyidir tatlışım sıkma sen canınıı kokmuyoo mademm sinamekimle beraber bende başliim sarımsaklıya Koalaaammmm gellsiiiinn upuzunnn saçlarr ağustosun 26sına kadaarr :86:

Bitkisel bişi istemiyosan elidorun pembesini tavsiye ederim canım ben onu kullanıyorum

tek kullanmadığım şampuanı söyledin minnaksultan.. tebrik etmekle mükellefim :)) onu da deniyim bakalım..teşekkürler.. :))

tek kullanmadığım şampuanı söyledin minnaksultan.. tebrik etmekle mükellefim :)) onu da deniyim bakalım..teşekkürler.. :))

Hissiiyaatt işte tatlım Ben pembişi kullandığımdan beri herkes saçların ne güzel parlıyo der valla inş sende beğenirsiinn

Evigende bakımda iyidir tatlışım sıkma sen canınıı kokmuyoo mademm sinamekimle beraber bende başliim sarımsaklıya Koalaaammmm gellsiiiinn upuzunnn saçlarr ağustosun 26sına kadaarr :86:

inşş canım... benim 3 kür kaldı, arayla beraber ağustos başına kadar süre verdim kendime, hiç fotoğraf filan çekmicem.. bakalım 3.kürde giydiğim cizgili badinin neresine gelecek saçlarım...
senin mehmetcik mi geliyodu kız 26 ağustosta

eveett Koaalaammm büyük hasret bitiiyooo sonnda Minnakını farklı görsüün istiyoorumm :78: Yarın başlıyorum tekrar sinamekiyee diyetede başşlaadım

Yazın saçlar zaten hızlı uzuyo bebeim bakımlarla çok daha hızlandırmış oluyooruz oohh sefamız olsuuunnn

2 hafta aradan sonra da bıraktım. yine başlıcam ama... tek problem saç boyamı akıtması.. bu durum çok kötü olor yafff bu nedenle de başlamak istemiorum..

'o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz,işte cevabı' isimli topik canım konu shibi Aycangül

olmuyo canım kuruyunca uçup gidiyor gliss kullanıyorum saçın nemini aldıktan sonra
birde bi önerim var şampuanın kapağını açık bırakın kızlar koku epey hafifliyor

Son düzenleme:
olmuyo canım kuruyunca uçup gidiyor gliss kullanıyorum saçın nemini aldıktan sonra
birde bi önerim var şampuanın kapağını açık bırakın kızlar koku epey hafifliyor

timam ozaman yarın sarımsaklı şampuancığıda hazırliimm bunca bakıma bi depar atsın artık saççıklarımız

timam ozaman yarın sarımsaklı şampuancığıda hazırliimm bunca bakıma bi depar atsın artık saççıklarımız
inşallah bunca bakım karşılıksız kalmayacak
bakalım şimdide entele karışımım vardı biraz onuda bitireyim diye uyguladım bi yandan sınav çalışıyorum öğlen yıkarım çıkarım

ay minnakım cok sevindim,Allah kavustursun inş sizi
tamamen bi değişim diyosun,seni en son nasıl gördü,25 ağustostaki halin diye, öncesi sonrası fotograflasana
inş yazın çok çok uzar da yaptıgımız bakımların karsılıgını alırız canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…