- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
rica ederim canım,ev halkına da sana da hayırlı uğurlu olsun..
uzak doğu yemekleri kokan banyoya elveda
![]()
ehehehe iyi hatırlattın janım..eve gidince banyoyu da çamaşır suyuna bastıriyim..bir haftaya anca arınır
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
ehehehe iyi hatırlattın janım..eve gidince banyoyu da çamaşır suyuna bastıriyim..bir haftaya anca arınır![]()
Kızlar merhaba!
Bir yerde sarmısağı sütte kaynatıp daha sonra rendeleyip şampuana katınca kokusu kalmadığı yazıyordu.
1 ay önce yaptım kullanmaya başladım.
Biçok insan saçımın uzadığını söylüyor erkek arkadaşım dahil ki kendisi bu konularda dikkatsizdir
Bu şekilde deneyin ben şahsen sarımsağı bırakmayacağım hiç![]()
pist sarımsaklı güzeller kaç diş sarımsağı kaç ml sütte kaç dakika kaynatıp kaç ml lik şampuana ne şekilde katıyosunuz bakalım?
ne çok sordum![]()
seni gidi bilimsel barrroo :103:
büyüklüğüne göre 4-5 sarımsak oluyo. bazı sarımsaklar maşallah minnak minnak oluyo,onlardan olunca 7-8-9 u buluyo :121:
kücük cezve var ya ona sarımsakları koyuyorum üzerini geçecek kadr da süt koyuyorum,kaynamaya başladıktan sonra 5-6 dk tutuyorum
(söylemesi ayıp geçen sütü koymusum,sonra odaya çay içmeye gittim,sonra yattım tam uyuyacam ben bişey yapacaktım neydi die düşünüyorumsonra birden
:96: diye yataktan kalktım,süt taşmış ocagı söndürmüş Allahtan :131:)
sonra da 250 ml'lik şampiyonuma katıyorum :119::119:
minnak minnakcanım peki sütte kaynatınca sarımsağın etkisi azalıyor mu ? bilemedim
250 ml lik sarımsaklı sampuanımı çöpe atmak zorunda kaldım , sarımsaklar felaket kokuyoooo , burnumun direği sarsıldı geçen banyoda
![]()
Ben yarın tekrardan sinamekiye başlıycam ama bemiks ampulun kokusu çok iğrenç bide saçtan çıkmıyo uzun bir süre .Siz kokmaması için içine ayriyetten bi yağ fln katıyomusunuz ?
evett tabii kullaniyorum saç kremini , ama dokulmeler cok var , haftaya doktor randevum var ! sizde de bu kùr dokùlme yapti mi ?ya dokulmesi hakkinda niye kimse bisey solemiyooaynen aynen uzunken hele azarlar dururdu bıktım senin metre metre saçlarından diye
saç kremi kullanıyo musun yumuşatıyolar gibi gibi ama kılıç el atsın senin soruna en güzeli yanlış bi şey söylemeyeyim şimdi
işte ona bi çare bulamadım
bemiks yoktu ben alırken ecz.de,ablam ecz.cı yok piyasada demişti.
ben de muadili evigenle devam ediyorum,bemiks kadar kokmuyo.
gerci gelmiş,kutu bitsin onu alırım herhalde...
ama çok fena kokuyo. çıktı zannediyorum yıkarken amaaa biraz terlesem kuzu postuna bürünen kurt misali çıkıveriyor ortaya o koku :97::97:
seni gidi bilimsel barrroo :103:
büyüklüğüne göre 4-5 sarımsak oluyo. bazı sarımsaklar maşallah minnak minnak oluyo,onlardan olunca 7-8-9 u buluyo :121:
kücük cezve var ya ona sarımsakları koyuyorum üzerini geçecek kadr da süt koyuyorum,kaynamaya başladıktan sonra 5-6 dk tutuyorum
(söylemesi ayıp geçen sütü koymusum,sonra odaya çay içmeye gittim,sonra yattım tam uyuyacam ben bişey yapacaktım neydi die düşünüyorumsonra birden
:96: diye yataktan kalktım,süt taşmış ocagı söndürmüş Allahtan :131:)
sonra da 250 ml'lik şampiyonuma katıyorum :119::119:
kokmasa her şeklde devam edicem ama okulda kullanamıyorum çok kötü bi koku. İçine güzel kokan yağlardan eklesem kokmazmı acaba ? deneyen varmı ki :44:
ya etkisi aynı kalır kokusu gider demişti saraçoğlu sanırım yda saraç mı kim işte bilemedim tam...
ya zaten o süt çok güzel kokuyo pişerken sarımsak sarımsak
sarımskları da doğrarken yada rendeelrken yine kokuyo gibi gelebilir ama şampiyona katınca kokmuyo...
3 yaşıdna yeğenim var,saçları biraz seyrek. dedik şampuana sarımsak koyalım. sanırım ablam az kaynatmıs,hala kokuyordu.
yavrum yıkarken "kokuyooo yıkamayın bunla" diye bağırıyodu
hiç kaynatılmamış olanı düsünemiyorum![]()
net veriler lazım mazallah patlar matlar sanki deney karışımı gibi sordum ml ml
eve geçince bi deneyelim bakalım nasıl olacak sarımsaklı şampuuu
teşekkürler şekerim![]()
anoooooww yazık ya bebeyeo zaman bende kaynatıyorum bugün
sarımsak çok faydalı aslında , sarımsaksız yemek , kızartma düşünemiyorum.. birde kokmasa tam süper olacak
![]()