Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar merhaba!
Bir yerde sarmısağı sütte kaynatıp daha sonra rendeleyip şampuana katınca kokusu kalmadığı yazıyordu.
1 ay önce yaptım kullanmaya başladım.
Biçok insan saçımın uzadığını söylüyor erkek arkadaşım dahil ki kendisi bu konularda dikkatsizdir :3:
Bu şekilde deneyin ben şahsen sarımsağı bırakmayacağım hiç :8:

rica ederim canım,ev halkına da sana da hayırlı uğurlu olsun.. :42::42::42:
uzak doğu yemekleri kokan banyoya elveda :10::10::10:

:9::9:

ehehehe iyi hatırlattın janım..eve gidince banyoyu da çamaşır suyuna bastıriyim..bir haftaya anca arınır :27:

Kızlar merhaba!
Bir yerde sarmısağı sütte kaynatıp daha sonra rendeleyip şampuana katınca kokusu kalmadığı yazıyordu.
1 ay önce yaptım kullanmaya başladım.
Biçok insan saçımın uzadığını söylüyor erkek arkadaşım dahil ki kendisi bu konularda dikkatsizdir :3:
Bu şekilde deneyin ben şahsen sarımsağı bırakmayacağım hiç :8:

pist sarımsaklı güzeller kaç diş sarımsağı kaç ml sütte kaç dakika kaynatıp kaç ml lik şampuana ne şekilde katıyosunuz bakalım?
ne çok sordum :1:

pist sarımsaklı güzeller kaç diş sarımsağı kaç ml sütte kaç dakika kaynatıp kaç ml lik şampuana ne şekilde katıyosunuz bakalım?
ne çok sordum :1:

seni gidi bilimsel barrroo :103:
büyüklüğüne göre 4-5 sarımsak oluyo. bazı sarımsaklar maşallah minnak minnak oluyo,onlardan olunca 7-8-9 u buluyo :121:
kücük cezve var ya ona sarımsakları koyuyorum üzerini geçecek kadr da süt koyuyorum,kaynamaya başladıktan sonra 5-6 dk tutuyorum
(söylemesi ayıp geçen sütü koymusum,sonra odaya çay içmeye gittim,sonra yattım tam uyuyacam ben bişey yapacaktım neydi die düşünüyorum :31: sonra birden :52::52::96: diye yataktan kalktım,süt taşmış ocagı söndürmüş Allahtan :131:)
sonra da 250 ml'lik şampiyonuma katıyorum :119::119:

büyüklüğüne göre 4-5 sarımsak oluyo. bazı sarımsaklar maşallah minnak minnak oluyo,onlardan olunca 7-8-9 u buluyo :121:
kücük cezve var ya ona sarımsakları koyuyorum üzerini geçecek kadr da süt koyuyorum,kaynamaya başladıktan sonra 5-6 dk tutuyorum
(söylemesi ayıp geçen sütü koymusum,sonra odaya çay içmeye gittim,sonra yattım tam uyuyacam ben bişey yapacaktım neydi die düşünüyorum :31: sonra birden :52::52::96: diye yataktan kalktım,süt taşmış ocagı söndürmüş Allahtan :131:)

minnak minnak :9: canım peki sütte kaynatınca sarımsağın etkisi azalıyor mu ? bilemedim :77: 250 ml lik sarımsaklı sampuanımı çöpe atmak zorunda kaldım , sarımsaklar felaket kokuyoooo , burnumun direği sarsıldı geçen banyoda :30:

minnak minnak :9: canım peki sütte kaynatınca sarımsağın etkisi azalıyor mu ? bilemedim :77: 250 ml lik sarımsaklı sampuanımı çöpe atmak zorunda kaldım , sarımsaklar felaket kokuyoooo , burnumun direği sarsıldı geçen banyoda :30:

ya etkisi aynı kalır kokusu gider demişti saraçoğlu sanırım yda saraç mı kim işte bilemedim tam...
ya zaten o süt çok güzel kokuyo pişerken sarımsak sarımsak :63:
sarımskları da doğrarken yada rendeelrken yine kokuyo gibi gelebilir ama şampiyona katınca kokmuyo...
3 yaşıdna yeğenim var,saçları biraz seyrek. dedik şampuana sarımsak koyalım. sanırım ablam az kaynatmıs,hala kokuyordu.
yavrum yıkarken "kokuyooo yıkamayın bunla" diye bağırıyodu :9:
hiç kaynatılmamış olanı düsünemiyorum :37::37:

Ben yarın tekrardan sinamekiye başlıycam ama bemiks ampulun kokusu çok iğrenç bide saçtan çıkmıyo uzun bir süre .Siz kokmaması için içine ayriyetten bi yağ fln katıyomusunuz ?

Ben yarın tekrardan sinamekiye başlıycam ama bemiks ampulun kokusu çok iğrenç bide saçtan çıkmıyo uzun bir süre .Siz kokmaması için içine ayriyetten bi yağ fln katıyomusunuz ?

işte ona bi çare bulamadım :63:
bemiks yoktu ben alırken ecz.de,ablam ecz.cı yok piyasada demişti.
ben de muadili evigenle devam ediyorum,bemiks kadar kokmuyo.
gerci gelmiş,kutu bitsin onu alırım herhalde...
ama çok fena kokuyo. çıktı zannediyorum yıkarken amaaa biraz terlesem kuzu postuna bürünen kurt misali çıkıveriyor ortaya o koku
:97::97:

aynen aynen uzunken hele azarlar dururdu bıktım senin metre metre saçlarından diye :1:

saç kremi kullanıyo musun yumuşatıyolar gibi gibi ama kılıç el atsın senin soruna en güzeli yanlış bi şey söylemeyeyim şimdi
evett tabii kullaniyorum saç kremini , ama dokulmeler cok var , haftaya doktor randevum var ! sizde de bu kùr dokùlme yapti mi ?ya dokulmesi hakkinda niye kimse bisey solemiyoo :( aglicemm! kiliç kim ? kiliiçç ses ver :)

işte ona bi çare bulamadım :63:
bemiks yoktu ben alırken ecz.de,ablam ecz.cı yok piyasada demişti.
ben de muadili evigenle devam ediyorum,bemiks kadar kokmuyo.
gerci gelmiş,kutu bitsin onu alırım herhalde...
ama çok fena kokuyo. çıktı zannediyorum yıkarken amaaa biraz terlesem kuzu postuna bürünen kurt misali çıkıveriyor ortaya o koku
:97::97:

kokmasa her şeklde devam edicem ama okulda kullanamıyorum çok kötü bi koku. İçine güzel kokan yağlardan eklesem kokmazmı acaba ? deneyen varmı ki :44:

net veriler lazım mazallah patlar matlar sanki deney karışımı gibi sordum ml ml :1:
eve geçince bi deneyelim bakalım nasıl olacak sarımsaklı şampuuu
teşekkürler şekerim :69:

slm :) herkese :) bende bu hafta başladım daha önce bu kürü yapmıştım fakat bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrar düzenli şekilde yapcam inşallah :) :)

Uzun zamandir ugramiyordum buraya, saclar ne durumda kizlar? :3:
Ben özel tarihleri dikkate alarak tam 4 kür uyguladim, 5.ciyi 28-29-30 bu tarihlerden birinde yapcam. Uzamaya gelince saclarimi actim boyadim baya yiprandi kesmek zorununda kaldim. 4 defa kestim, bazisini özel tarihlere göre kestim, bir 4-5 cm gittigi halde pek bi degisiklik yok uzunlugunda. Ayrica sürekli boyamama ragmen dipler cok cabuk geliyor. Baya hizlandi uzamasi... :66: Özel tarihler gercekten etkili, kürden sonuc almayanlar bi de özel tarihlere göre yapmayi denesinler... :34:

kokmasa her şeklde devam edicem ama okulda kullanamıyorum çok kötü bi koku. İçine güzel kokan yağlardan eklesem kokmazmı acaba ? deneyen varmı ki :44:

Canim bunu dene;

Yarım çay bardağı su
2 kapak gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı
10 damla sandal ağacı yağı(koku vermesi için)

Bu karisimi fisfisli bir siseye koy, banyodan cikinca sIk saclarina, kuruyken de istedigin zaman sIkabilirsin. Sandal agaci yagi yerine sevdigin güzel kokulu bir yag ekleyebilirsin cilek, menekse, yasemin vs. Hem saclarin rahat acilcak, tararken kirilmayacak hem de güzel kokacak... :116:

ya etkisi aynı kalır kokusu gider demişti saraçoğlu sanırım yda saraç mı kim işte bilemedim tam...
ya zaten o süt çok güzel kokuyo pişerken sarımsak sarımsak :63:
sarımskları da doğrarken yada rendeelrken yine kokuyo gibi gelebilir ama şampiyona katınca kokmuyo...
3 yaşıdna yeğenim var,saçları biraz seyrek. dedik şampuana sarımsak koyalım. sanırım ablam az kaynatmıs,hala kokuyordu.
yavrum yıkarken "kokuyooo yıkamayın bunla" diye bağırıyodu :9:
hiç kaynatılmamış olanı düsünemiyorum :37::37:

anoooooww yazık ya bebeye :9::9: o zaman bende kaynatıyorum bugün :21: sarımsak çok faydalı aslında , sarımsaksız yemek , kızartma düşünemiyorum.. birde kokmasa tam süper olacak :8:

Back