Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yazın en kötü tarafıı:D

bari kışa kadar kırıksız uzatabilicez iyi tarafıda bu :9:

annem de kızıp duruyo uzatmak için uğraşıp duruyosun saçını açmıyosun diye :63:

benim anneannem diyoo sanki uzun olduğunda yazın çekiliyo saç kes gitsin diyo, sanki sadece yaz ayı var :63: daha uzun olsa örgüyle güzel duruyoo ama şuanda sadecee topuz yapabiliyoorumm seneye yaza bol bol örgü yapıcam ama :9:

bari kışa kadar kırıksız uzatabilicez iyi tarafıda bu :9:

benim anneannem diyoo sanki uzun olduğunda yazın çekiliyo saç kes gitsin diyo, sanki sadece yaz ayı var :63: daha uzun olsa örgüyle güzel duruyoo ama şuanda sadecee topuz yapabiliyoorumm seneye yaza bol bol örgü yapıcam ama :9:

ben kapalıyım zaten bi evde saç meydanda yani ondan kızıyo :1:
kes gitsin diyolar zaten yaz geldikçe geçen senenin yazında sanırım belimdeki saçı gittim kestirdim işte uzat dur şimdi :63:

ben kapalıyım zaten bi evde saç meydanda yani ondan kızıyo :1:
kes gitsin diyolar zaten yaz geldikçe geçen senenin yazında sanırım belimdeki saçı gittim kestirdim işte uzat dur şimdi :63:

salıncada heryerde saçların var diye bıdı bıdı yeriz canım yaa her şekilde bize ve saçlarımıza karşılar :9::9:

Özel günleride denedin mi canımm? Bide düzleştirici falan yapıyo musun? Belki uzuyodur ama kırıldığından belli olmuyodur :26:

yok yahu..fön makinası dahil hiçbişey kullanmam..fırça bile dokundurmam saçıma..zati dümdüz saçlarım..ama işte ırsi sanıyorum..özel günleri de denedim..ne yazık ki inatçı saçlarım ortalamadan fazla uzamıyor :) ama olsun kürden beri çok sağlıklı görünüyorlar..devam edicem :))

yok yahu..fön makinası dahil hiçbişey kullanmam..fırça bile dokundurmam saçıma..zati dümdüz saçlarım..ama işte ırsi sanıyorum..özel günleri de denedim..ne yazık ki inatçı saçlarım ortalamadan fazla uzamıyor :) ama olsun kürden beri çok sağlıklı görünüyorlar..devam edicem :))

Her derde deva kürümüz uzatmıyosa sağlık veriyo önemli olan uzun olması değil zaten sağlıklı görünmedikten sona 3 tel saç uzun olsa nolcak:37:

ne zamandir takip ediyorum bu yazilanlari , 1 ay oldu bu kùrù kullanali , ama saclarim cok asiri dokulmeye basladi ..tuhaf olan da kullanmaktan vazgecmiyorum :) doktora gittim , dokulmesine karsi serum yazdi, ve bebek sampuani , ve saçlarim cok sert . ama cok guzel uzuyo , fakat dedigim gibi sert oldugu icin hemen kopuyo ve dokuluyo ? yardim , ne yapmam lazim :( ??, yumusacik olsun istiyorum...

Küre 15 ocakta başladım canlarım

inanamıyorum yaa..ben bir yıl filan olmuştur diyodum yaa....:52::52:
süpeer :10::10:
benim 4. kür bitti hsonu... inş seninki gibi uzar benim de... beyaz saçlarım var,onlardan anlıyorum sanki uzuyo ama 3.kürden sonra foto çekmiştim,ağustos başına kadar sürem var arayla beraber. o zamana kadar çekmicem, inşşş inşşş inşş senin gibi uzarrr :13::13:

inanamıyorum yaa..ben bir yıl filan olmuştur diyodum yaa....:52::52:
süpeer :10::10:
benim 4. kür bitti hsonu... inş seninki gibi uzar benim de... beyaz saçlarım var,onlardan anlıyorum sanki uzuyo ama 3.kürden sonra foto çekmiştim,ağustos başına kadar sürem var arayla beraber. o zamana kadar çekmicem, inşşş inşşş inşş senin gibi uzarrr :13::13:

innşallah uzar canımm bende temmuz ortasında başlıcam tekrardan agustosta askerım gelıcekk bıraz daha uzasa ne güzel olurr :21:

salıncada heryerde saçların var diye bıdı bıdı yeriz canım yaa her şekilde bize ve saçlarımıza karşılar :9::9:

aynen aynen uzunken hele azarlar dururdu bıktım senin metre metre saçlarından diye :1:

ne zamandir takip ediyorum bu yazilanlari , 1 ay oldu bu kùrù kullanali , ama saclarim cok asiri dokulmeye basladi ..tuhaf olan da kullanmaktan vazgecmiyorum :) doktora gittim , dokulmesine karsi serum yazdi, ve bebek sampuani , ve saçlarim cok sert . ama cok guzel uzuyo , fakat dedigim gibi sert oldugu icin hemen kopuyo ve dokuluyo ? yardim , ne yapmam lazim :( ??, yumusacik olsun istiyorum...

saç kremi kullanıyo musun yumuşatıyolar gibi gibi ama kılıç el atsın senin soruna en güzeli yanlış bi şey söylemeyeyim şimdi

2 gün gecikmeli olsada 2. kürü yaptım sabah sarımsaklı şampuanımla yıkayacağım hanımlar saygılar:71:

yav yazın çok kötü kokuyo bu sarmısaklı şampuan..burnum düşecek yemin ederim...kafamda eskort sinekleriyle geziyomuşum gibi geliyor..o değil duştan sonra banyo sanki uzakdoğu yemeği pişirilmiş gibi buram buram sarmısak kokuyor,en sonunda pırıl pırıl saçlı fakat evsiz bir insan olucam o olucak.. :))

yav yazın çok kötü kokuyo bu sarmısaklı şampuan..burnum düşecek yemin ederim...kafamda eskort sinekleriyle geziyomuşum gibi geliyor..o değil duştan sonra banyo sanki uzakdoğu yemeği pişirilmiş gibi buram buram sarmısak kokuyor,en sonunda pırıl pırıl saçlı fakat evsiz bir insan olucam o olucak.. :))
:86::86: Kontes yazın ara veriyodu sarımsaklı şampuana canım kışın kullanıyodu sene öle yap istersen kokarca gibi olma :86::86:

saraçoğlu'ydu sanırım, bu bitkilerle ugrasanlardan birisi.
sarımsagı sütte kaynatıp kullanabilirsiniz,etkisini kaybetmez hem de kokmaz demşti...
ben de öyle yapıyorum hiç sarımsak kokmuyor.
evsiz de sarımsaklı şampuansız da kalma :13:

saraçoğlu'ydu sanırım, bu bitkilerle ugrasanlardan birisi.
sarımsagı sütte kaynatıp kullanabilirsiniz,etkisini kaybetmez hem de kokmaz demşti...
ben de öyle yapıyorum hiç sarımsak kokmuyor.
evsiz de sarımsaklı şampuansız da kalma :13:

hımm..evet bunu da değerlendiriyim dişi koala :)) umarım sarmısaklı muhallebi gibi kokmam...neyse bi deniyeyim hele..teşekkürler kızlar :42:

hımm..evet bunu da değerlendiriyim dişi koala :)) umarım sarmısaklı muhallebi gibi kokmam...neyse bi deniyeyim hele..teşekkürler kızlar :42:

ben kullanıyorum canım emin olabilirsin kokmuyor.
kücük cezveye azcık süt koy sarımsakları,kaynat biraz.
kesip şampuana koyarken kokuyo gibi gelebilir sana ama kullanırken kokmuyor...

ben kullanıyorum canım emin olabilirsin kokmuyor.
kücük cezveye azcık süt koy sarımsakları,kaynat biraz.
kesip şampuana koyarken kokuyo gibi gelebilir sana ama kullanırken kokmuyor...

tamamdır hemen eve gidince deniyim..en çok ev halkı sevinicek valla..sütü geçtim sarmısak kokmasın diye inek istesem alır anneciğim o kadar yani..tekrar teşekkürler paytak_paytak_kosan_koala..:37:

Back