Malesef yaa Allahtan yaz geldi ve düzleştiriciyi boşver açık saç bile çekilmiyo bu sıcaktaa
yazın en kötü tarafıı
annem de kızıp duruyo uzatmak için uğraşıp duruyosun saçını açmıyosun diye
bari kışa kadar kırıksız uzatabilicez iyi tarafıda bu
benim anneannem diyoo sanki uzun olduğunda yazın çekiliyo saç kes gitsin diyo, sanki sadece yaz ayı vardaha uzun olsa örgüyle güzel duruyoo ama şuanda sadecee topuz yapabiliyoorumm seneye yaza bol bol örgü yapıcam ama
ben kapalıyım zaten bi evde saç meydanda yani ondan kızıyo
kes gitsin diyolar zaten yaz geldikçe geçen senenin yazında sanırım belimdeki saçı gittim kestirdim işte uzat dur şimdi
Özel günleride denedin mi canımm? Bide düzleştirici falan yapıyo musun? Belki uzuyodur ama kırıldığından belli olmuyodur :26:
yok yahu..fön makinası dahil hiçbişey kullanmam..fırça bile dokundurmam saçıma..zati dümdüz saçlarım..ama işte ırsi sanıyorum..özel günleri de denedim..ne yazık ki inatçı saçlarım ortalamadan fazla uzamıyor :) ama olsun kürden beri çok sağlıklı görünüyorlar..devam edicem :))
Her derde deva kürümüz uzatmıyosa sağlık veriyo önemli olan uzun olması değil zaten sağlıklı görünmedikten sona 3 tel saç uzun olsa nolcak
Küre 15 ocakta başladım canlarım
inanamıyorum yaa..ben bir yıl filan olmuştur diyodum yaa....
süpeer
benim 4. kür bitti hsonu... inş seninki gibi uzar benim de... beyaz saçlarım var,onlardan anlıyorum sanki uzuyo ama 3.kürden sonra foto çekmiştim,ağustos başına kadar sürem var arayla beraber. o zamana kadar çekmicem, inşşş inşşş inşş senin gibi uzarrr :13::13:
salıncada heryerde saçların var diye bıdı bıdı yeriz canım yaa her şekilde bize ve saçlarımıza karşılar
ne zamandir takip ediyorum bu yazilanlari , 1 ay oldu bu kùrù kullanali , ama saclarim cok asiri dokulmeye basladi ..tuhaf olan da kullanmaktan vazgecmiyorum :) doktora gittim , dokulmesine karsi serum yazdi, ve bebek sampuani , ve saçlarim cok sert . ama cok guzel uzuyo , fakat dedigim gibi sert oldugu icin hemen kopuyo ve dokuluyo ? yardim , ne yapmam lazim??, yumusacik olsun istiyorum...
:86::86: Kontes yazın ara veriyodu sarımsaklı şampuana canım kışın kullanıyodu sene öle yap istersen kokarca gibi olma :86::86:yav yazın çok kötü kokuyo bu sarmısaklı şampuan..burnum düşecek yemin ederim...kafamda eskort sinekleriyle geziyomuşum gibi geliyor..o değil duştan sonra banyo sanki uzakdoğu yemeği pişirilmiş gibi buram buram sarmısak kokuyor,en sonunda pırıl pırıl saçlı fakat evsiz bir insan olucam o olucak.. :))
yav yazın çok kötü kokuyo bu sarmısaklı şampuan..burnum düşecek yemin ederim...kafamda eskort sinekleriyle geziyomuşum gibi geliyor..o değil duştan sonra banyo sanki uzakdoğu yemeği pişirilmiş gibi buram buram sarmısak kokuyor,en sonunda pırıl pırıl saçlı fakat evsiz bir insan olucam o olucak.. :))
:86::86: Kontes yazın ara veriyodu sarımsaklı şampuana canım kışın kullanıyodu sene öle yap istersen kokarca gibi olma :86::86:
saraçoğlu'ydu sanırım, bu bitkilerle ugrasanlardan birisi.
sarımsagı sütte kaynatıp kullanabilirsiniz,etkisini kaybetmez hem de kokmaz demşti...
ben de öyle yapıyorum hiç sarımsak kokmuyor.
evsiz de sarımsaklı şampuansız da kalma :13:
hımm..evet bunu da değerlendiriyim dişi koala :)) umarım sarmısaklı muhallebi gibi kokmam...neyse bi deniyeyim hele..teşekkürler kızlar
ben kullanıyorum canım emin olabilirsin kokmuyor.
kücük cezveye azcık süt koy sarımsakları,kaynat biraz.
kesip şampuana koyarken kokuyo gibi gelebilir sana ama kullanırken kokmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?