Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

$ee.jpg $ll.jpg $ğğ.jpg

bunlarda benimkiler

sağdaki ilk resim küre başlangıç ortadaki 1 ay sonrası ama ondan sonra uclarını aldırdım son fotoda 2 haftalık aranın sonunda çekildim yani bugün
resim sırası sağdan sola olucak yanlış koymuşum:))

ilk 1 ayda saçım çok güzel uzamış ki benim saçım çok zor uzar ondan 1.5 ay sonra saçlarımı uçlardan kestirdim yani uzayan kısmı kestirince eski haline döndü saçlar.. mayıs 15 gibi kestirmiştim ,1 ay olmuş.. bu son 1 ayda ne kadar uzadı bilmiyorum tabi

ilk 1 ayda saçım çok güzel uzamış ki benim saçım çok zor uzar ondan 1.5 ay sonra saçlarımı uçlardan kestirdim yani uzayan kısmı kestirince eski haline döndü saçlar.. mayıs 15 gibi kestirmiştim ,1 ay olmuş.. bu son 1 ayda ne kadar uzadı bilmiyorum tabi

keşke kestirdikten sonra da çekseydin anlardık hani kestirmeden sonra ne kadar uzamışş,yine de o bi aylık sürede baya uzamışş yaa..
:44:

küre kasım sonu, aralık gibi başladım ocak sonuna kadar düzenli, her cuma yaptım. fakat ondan sonra araya tembellik girdi, yine de yapabildiğim kadar yaptım, yaklaşık 15 kez yapmışımdır, 3 kutu bemiks bitti çünkü:)

saçlarımı sürekli kestirdim, uçlarından aldırdım ve ona rağmen omzumun azıcık aşağında olan saçlarım ilk ölçtüğümde 19-20 ocak gibi sütyen çizgime geliyordu, sonrasında ise şu anda belimden 4 parmak yukarıda. saçlarımın parlaklığı, canlılığı ve sağlığı da cabası:)

bu kadar bakımı başka yerime yapsam o da parıldardı haklı olarak:) bir de bakımı püskürtmüyor parmak uçlarımla sürüyordum, tırnaklarım da (tırnak yediğim için sağlıksız yumuşak ve kolay kırılıyordu) güçlendi, çabuk uzadı.

keşke bunu üni. zamanında bilseydim de o zamanlardan yapsaydım, ömrüm boyunca saç uzatmaya çalıştım, meğerse kolay yolu varmış:)

herkese tavsiye ediyorum. en azından 3 ay denesinler, kaybedecekleri bir şey yok. kontesciğe de teşekkür ediyorum:)

not: foto hiç çekmedim ama keşke çekseydim. hayatımda sahip olduğum en uzun ve sağlıklı saçlar:)

Eki Görüntüle 211440

Saçlarım jöleli olduğundan pek istediğim gibii durmaadı futurafta ama olsunn canlar bakın bakalım :8:

Sanada tebrikler canımm:65:
Yalnız bir şey soracağım.Sen küre ilk ocak ayında başlamıştın sanırım öyle hatırlıyorum.Neyse o zamandan bu yana hiç kestirdin mi saçlarını?Epey bir uzama olmuşta.:49:

Eki Görüntüle 211440

Saçlarım jöleli olduğundan pek istediğim gibii durmaadı futurafta ama olsunn canlar bakın bakalım :8:

ay inanmıyorum yha.. ben bunları görmemişiimm! :52:
o koyu renk kalan kısım bakımda uzayan kısım mı yoksaa :53::52:
ne kadar coook uzamışş maşş yaaaa.... kestirmedin mi hiç,sanırım hiç boya fln da yapmayınca cok belli olmuş yha!
ama maş saçların da gür senin....:62:

Sanada tebrikler canımm:65:
Yalnız bir şey soracağım.Sen küre ilk ocak ayında başlamıştın sanırım öyle hatırlıyorum.Neyse o zamandan bu yana hiç kestirdin mi saçlarını?Epey bir uzama olmuşta.:49:

kestirdim canım hatta her kesim gününde minicikte olsa kestirdim ilk fotoda aslında v şeklindeydi saçım şimdi yanlarda yaklaştı o sert v şeklide yok düzleşti alt taraf düzken daha belirgin gözüküyo. bundan sonra kesmek yok bakalım 2. aramdayım temmuz ortasına dogru tekrar başlıcam.

ay inanmıyorum yha.. ben bunları görmemişiimm! :52:
o koyu renk kalan kısım bakımda uzayan kısım mı yoksaa :53::52:
ne kadar coook uzamışş maşş yaaaa.... kestirmedin mi hiç,sanırım hiç boya fln da yapmayınca cok belli olmuş yha!
ama maş saçların da gür senin....:62:

evett o koyu kısım uzayan kısım , gerıye kalanlar o dönemdeki bal köpüğü kısım, uçlardaki sarılarda kesilerek gittiler Koala'cıım :9: kesim yukardada sölediğim gibi yaptım baya bi keşke yapmasaymışım demiyorum çünkü uçlarım baya kötüydü ohh iyiki yapmışım :27:

Kızlar ben kürü ortalama 2,5-3 saat tutuyorum kafamda çünkü ıslaklıgı kuruyor ozamana kadar. Sizler ortalama kac dakıka tutuyorsunuz?

evett o koyu kısım uzayan kısım , gerıye kalanlar o dönemdeki bal köpüğü kısım, uçlardaki sarılarda kesilerek gittiler Koala'cıım :9: kesim yukardada sölediğim gibi yaptım baya bi keşke yapmasaymışım demiyorum çünkü uçlarım baya kötüydü ohh iyiki yapmışım :27:

yaaaaaaaaaa :53::53: ne süper uzamışş yaa hem de kestirmene rağmen... iyiki sarıymış saçların da o kadr belli oluyor...
kaç ayda uzadıki bu kadaaaaarr
:10:

Merhaba arkadaşlar.
Sırf bu saç uzaması için üye oldum, aklıma takılanları sorayım dedim :1:.
Bende bu kürü 1 kere kullandım, kokusu dışında herşey iyiydi.
Fakat birkaç sorum olacak.
Neredeyse bütün başlığı dolaştım ama bunların cevabını bulamadım.
Gözden kaçırdıysam da affola.
1 Özel günler demişsiniz acaba kkontes arkadaşımız bu günlere bakarak mı uyguladı, yani bu özel günlerin bir faydası var mı ? Bu özel günlerde yapmasakta uzar mı saçlarımız ?
2 Ben çam terebentini ve değişik birkaç yağı kullanıyorum bu kürle beraber bir zararı olur mu ?
3 Bu konuyla alakalı değil ama çam terebentini sadece tek şampuanla mı kullansam yararlı olur yoksa birkaç yağ da yanında olsa zararı olur mu ?
Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim :80:.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
1 Özel günler demişsiniz acaba kkontes arkadaşımız bu günlere bakarak mı uyguladı, yani bu özel günlerin bir faydası var mı ? Bu özel günlerde yapmasakta uzar mı saçlarımız ?
2 Ben çam terebentini ve değişik birkaç yağı kullanıyorum bu kürle beraber bir zararı olur mu ?
3 Bu konuyla alakalı değil ama çam terebentini sadece tek şampuanla mı kullansam yararlı olur yoksa birkaç yağ da yanında olsa zararı olur mu ?

Merhaba canım. Kontesimiz büyük ihtimal özel günlere göre yapmıştı kürü.İstersen özel günlerde yapma kürü ama özel günlerde yapanlar da daha fazla uzama oluyor bende dahil.Hiç bir zararı olmaz bende çam terebentin,buğday,çörekotu,susam vs. yağlar koyarak yapıyorum.Ama kontes küre sadık kalmıştı.Herhangi bir yağ katmamıştı küre.Çam terebentini şampuana katınca baya etkisi oluyor uzamaya ama başka yağlarla denemedim o konuda bir şey diyemeyeceğim sana canım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

bütün başlığı dolaşmamışsınız bence bu sorular devamlı tekrarlandı durdu çünkü.
kontess yaparken tarihlerden haberi yoktu düzenli olarak haftada belirlediği günlerde yapmıştı.
içine karıştırılan şeylerle ya da içeriktekileri değiştirerek istenen sonucu alamadı çoğu kişi içeriğe sadık kalmakta fayda var.
çam terabentini uçucu yağ şampuana koymamak gerek diye biliyorum.

kestirdim canım hatta her kesim gününde minicikte olsa kestirdim ilk fotoda aslında v şeklindeydi saçım şimdi yanlarda yaklaştı o sert v şeklide yok düzleşti alt taraf düzken daha belirgin gözüküyo. bundan sonra kesmek yok bakalım 2. aramdayım temmuz ortasına dogru tekrar başlıcam.

ne kadar sürede uzadı o kadar?

Estrella39 : Teşekkürler cevabın için ama aklıma karıştı barro arkadaşımız bakmadı özel tarihlere demiş.Yine de ilgilediğin için çoook teşekkür ederim canım :).
barro Baktım ama kaç sayfa var bu sorduklarımın cevabına rastlamadım.Eğer var ise de affola dedim zaten.Çam terebentini şampuana koyup kullanıyorum diyenleri gördüm burda fakat beraberinde başka yağ kullansam şampuanda fark olur mu diye sormak istedim.Herneyse ilgilendiğin için teşekkür ederim :).

Back