Aynen dvm bende inşallah düğünüme kadar benimde uzar onun için ugrasıyorum.
yılmak yok canım sabırlı devam etmek şart upuzun olur inş düğüne kadarr
:)) çok iyi uzamış canımm :) süperler :)
teşekkürler tatlişkoomm
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen dvm bende inşallah düğünüme kadar benimde uzar onun için ugrasıyorum.
:)) çok iyi uzamış canımm :) süperler :)
sağdaki ilk resim küre başlangıç ortadaki 1 ay sonrası ama ondan sonra uclarını aldırdım son fotoda 2 haftalık aranın sonunda çekildim yani bugün
resim sırası sağdan sola olucak yanlış koymuşum:))
ilk 1 ayda saçım çok güzel uzamış ki benim saçım çok zor uzar ondan 1.5 ay sonra saçlarımı uçlardan kestirdim yani uzayan kısmı kestirince eski haline döndü saçlar.. mayıs 15 gibi kestirmiştim ,1 ay olmuş.. bu son 1 ayda ne kadar uzadı bilmiyorum tabi
Eki Görüntüle 211440
Saçlarım jöleli olduğundan pek istediğim gibii durmaadı futurafta ama olsunn canlar bakın bakalım![]()
Eki Görüntüle 211440
Saçlarım jöleli olduğundan pek istediğim gibii durmaadı futurafta ama olsunn canlar bakın bakalım![]()
Sanada tebrikler canımm
Yalnız bir şey soracağım.Sen küre ilk ocak ayında başlamıştın sanırım öyle hatırlıyorum.Neyse o zamandan bu yana hiç kestirdin mi saçlarını?Epey bir uzama olmuşta.![]()
ay inanmıyorum yha.. ben bunları görmemişiimm!
o koyu renk kalan kısım bakımda uzayan kısım mı yoksaa
ne kadar coook uzamışş maşş yaaaa.... kestirmedin mi hiç,sanırım hiç boya fln da yapmayınca cok belli olmuş yha!
ama maş saçların da gür senin....
Kızlar ben kürü ortalama 2,5-3 saat tutuyorum kafamda çünkü ıslaklıgı kuruyor ozamana kadar. Sizler ortalama kac dakıka tutuyorsunuz?
evett o koyu kısım uzayan kısım , gerıye kalanlar o dönemdeki bal köpüğü kısım, uçlardaki sarılarda kesilerek gittiler Koala'cıımkesim yukardada sölediğim gibi yaptım baya bi keşke yapmasaymışım demiyorum çünkü uçlarım baya kötüydü ohh iyiki yapmışım
![]()
Merhaba arkadaşlar.
Sırf bu saç uzaması için üye oldum, aklıma takılanları sorayım dedim.
Bende bu kürü 1 kere kullandım, kokusu dışında herşey iyiydi.
Fakat birkaç sorum olacak.
Neredeyse bütün başlığı dolaştım ama bunların cevabını bulamadım.
Gözden kaçırdıysam da affola.
1 Özel günler demişsiniz acaba kkontes arkadaşımız bu günlere bakarak mı uyguladı, yani bu özel günlerin bir faydası var mı ? Bu özel günlerde yapmasakta uzar mı saçlarımız ?
2 Ben çam terebentini ve değişik birkaç yağı kullanıyorum bu kürle beraber bir zararı olur mu ?
3 Bu konuyla alakalı değil ama çam terebentini sadece tek şampuanla mı kullansam yararlı olur yoksa birkaç yağ da yanında olsa zararı olur mu ?
Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim :80:.
Merhaba arkadaşlar.
Sırf bu saç uzaması için üye oldum, aklıma takılanları sorayım dedim.
Bende bu kürü 1 kere kullandım, kokusu dışında herşey iyiydi.
Fakat birkaç sorum olacak.
Neredeyse bütün başlığı dolaştım ama bunların cevabını bulamadım.
Gözden kaçırdıysam da affola.
1 Özel günler demişsiniz acaba kkontes arkadaşımız bu günlere bakarak mı uyguladı, yani bu özel günlerin bir faydası var mı ? Bu özel günlerde yapmasakta uzar mı saçlarımız ?
2 Ben çam terebentini ve değişik birkaç yağı kullanıyorum bu kürle beraber bir zararı olur mu ?
3 Bu konuyla alakalı değil ama çam terebentini sadece tek şampuanla mı kullansam yararlı olur yoksa birkaç yağ da yanında olsa zararı olur mu ?
Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim :80:.
kestirdim canım hatta her kesim gününde minicikte olsa kestirdim ilk fotoda aslında v şeklindeydi saçım şimdi yanlarda yaklaştı o sert v şeklide yok düzleşti alt taraf düzken daha belirgin gözüküyo. bundan sonra kesmek yok bakalım 2. aramdayım temmuz ortasına dogru tekrar başlıcam.
evett o koyu kısım uzayan kısım , gerıye kalanlar o dönemdeki bal köpüğü kısım, uçlardaki sarılarda kesilerek gittiler Koala'cıımkesim yukardada sölediğim gibi yaptım baya bi keşke yapmasaymışım demiyorum çünkü uçlarım baya kötüydü ohh iyiki yapmışım
![]()