Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

dur dur eksik yazdım
tarihlerden haberi olduktan sonra tarihlere göre yaptı kontess de
zaten tarihlere göre yaptığında etkisini çok yoğun göreceksin
nasıl olsa kürü yapacaksın tarihlere göre yap bi kere en çok etkiyi gör
şampuan kısmını anlamadım şimdi
şampuanına yağ katmaktan mı bahsediyorsun ki?
önceki yazdığında sinameki kürüne de çam terabentini katacaksın anlamıştım da ben

Canım benim aklımda niyeyse özel günlere göre yaptı diye kalmış.Ama yapıcaksan özel günlerde yap bence uzamaya etkisi oluyor

benim şampuanın içinde hem sarımsak hem çamterebentin var walla...
bi ara saçlarım cok pullandı böyle,kepek bile denmez ona.
ablam eczacı,napcam ben diye sordum da şampuanıma bi kapak koymamı söylemişti.
gerçekten 2.yıkamada hiçbişey kalmadı kafamda pullardan.....
hem de güzel kokuyor,banyodan cıkınca sanki saç derimin nefes aldıgını hissediyorum.
sinameki kürüyle bi alakası yok yani şampuanına katmanın,BENCE :82:

hım demek ablan eczacı e çam terabentini uçucu değil mi ki ama yahu nasıl etki ediyo anlamadım ben :44:

Tamam şimdi tam cevabı almış ve anlaşılmış oldum galiba :).
İlk kürü Cuma günü yapmıştım bu hafta Cuma 2.yi yaparım diye düşünüyordum tarihlere göre yapayım en iyisi teşekkür ederim :).

Estrella39 : Öyle yapıcam canım teşekkür ederim :87:.
paytak_paytak_kosan_koala : Sana da teşekkür ederim, benim şampuanımda çam terebentin, badem yağı, susam yağı ve yılan yağı var hepsini koydum zararı olur mu diye de sormak istedim.Daha fazla etkili olsun diye hepsinden koydum da ben umarım bişeycik olmaz :90:.

o şampuan saçı temizliyo mu ki çorba yapmışsın
gerçi bende bal katıyorum şampuana bi de vitamin ampüllerinden

o şampuan saçı temizliyo mu ki çorba yapmışsın
gerçi bende bal katıyorum şampuana bi de vitamin ampüllerinden

Sadece onu kullansam temizlemez tabi kullandığım şampuandan iki tane aldım birinde bu dediklerim var diğerinde yok .
İkisini beraber kullanıyorum ve her zaman da onunla yıkamıyorum tabi ki.

Kızklar bugun 6. kurumu yapıyorum. mayıs 28de saclarıma dip yapmıstım saclarım sarı uzagıdı daha net bellı olacak demıstım. Şimdi 3 hafta oldu tam. 3 haftada ne kadar uzadgını görmeniz açısından fotoğraf yülicem ama nasıl???

cevap yazdığın yerde üst tarafta ataç şeklindeki yerden yükleyeceksin canım

Kızlar, nihayet işlerimi yoluna koyup döndüm...Foruma ve küre devam...Herkese selamlar...

Kızlar, nihayet işlerimi yoluna koyup döndüm...Foruma ve küre devam...Herkese selamlar...

Mesaj atıcaktım bugün sana nerelerdesin özlediik diye, sende gidince iyice sahipsiz kaldık Kılıçbalığım.. neyseki geldin aramızaa yenideen, hoşşgeldiiinnn sefaa geldiiinnn

valla herkeslerin saçları uzadı benimkiler hariç..ilk 8 kürü tamamladım ara verdim ikinci 8 i yarıladım..bi santim fazla uzamaz mı yahu..hep aynı hep aynı..saçımı yumuşacık yaptığı için devam edicem ama.. :)

Özel günleride denedin mi canımm? Bide düzleştirici falan yapıyo musun? Belki uzuyodur ama kırıldığından belli olmuyodur :26:

prof. i. saracoğluyu dınledım ısı uygulanan sac diplerden tekrar gelmedıkce sac ozellıgını canlı ozellıgını kaybeder diyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…