Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim saçım sarı dolayısıyla oryal oldugundan her şampuan olmuyor sert sert yapıyor saçlarımı. Ben elseve kullanıyorum bunlarda öyle yumusak yaparmı acaba? Bide fiyatları nedir?
Neden banlandı peki?Kontes banlandı canım 3 ay boyunca yok![]()
Neden banlandı peki?
ben 1 ay 2haftadır yapıyorum 1cm uzadı. Ama konu başlığına göre 1 haftada uzuyor.![]()
bende kullanıyorum ama syoss un sadece ince telli ve zayıf saçlar olanında silikon yok diğer bütün serisinde var bilginize
ben de haftasonu yaptım 3.kürü... bekliyorum... 3.kürden önce kestirdim biraz,uçları kırık olunca bakım işe yaramaz gibi geldi... :44:
3.kürden sonra da fotografımı cektim,üzerimde çizgili bi bluzla (bi arkadas koymustu,ondan esinlenerek...) 8 hafta dolduktan snra aynı bluzla tekrar çekicem fotograf,çizgileri sayıcam...
bakalım sonuç ne olacak... :82:
ben de bugün gördüm syoss marka şampuanlardan. memnun musun syoss tan? ben de almayı düşünüyorum da :26:[/QUOT
ben çok memnunum canım..hatta syoss la ilgili konu da açtım ordada anlattım..saçlarım ince telli ve zayıf.. aynı zamanda çok kuru,bu yüzden pantenin bakım kremlerinden sürüyorum uçlarına ama bu seferde salar ağırlaşıyor ve yapışıyor..syoss u kullandıığımdan beri saç uçlarına ne sürersem süreyim banamısın demiyor..hiç yapışma ağırlaşma yok saçlarım inanılmaz hacimlendi çok mutluyum içinde silikonda yok daha ne olsun![]()
ben de bugün gördüm syoss marka şampuanlardan. memnun musun syoss tan? ben de almayı düşünüyorum da :26:[/QUOT
ben çok memnunum canım..hatta syoss la ilgili konu da açtım ordada anlattım..saçlarım ince telli ve zayıf.. aynı zamanda çok kuru,bu yüzden pantenin bakım kremlerinden sürüyorum uçlarına ama bu seferde salar ağırlaşıyor ve yapışıyor..syoss u kullandıığımdan beri saç uçlarına ne sürersem süreyim banamısın demiyor..hiç yapışma ağırlaşma yok saçlarım inanılmaz hacimlendi çok mutluyum içinde silikonda yok daha ne olsun![]()
ayy süpermiş o zamann çok teşekkür ederim canımben de pantene in yumuşatıcısını kullanıyordum saçlarımı çok ağırlaştırıyordu bıraktım.. holley syoss alıyorum o zaman kesinn
![]()
![]()
![]()
ben de haftasonu yaptım 3.kürü... bekliyorum... 3.kürden önce kestirdim biraz,uçları kırık olunca bakım işe yaramaz gibi geldi... :44:
3.kürden sonra da fotografımı cektim,üzerimde çizgili bi bluzla (bi arkadas koymustu,ondan esinlenerek...) 8 hafta dolduktan snra aynı bluzla tekrar çekicem fotograf,çizgileri sayıcam...
bakalım sonuç ne olacak... :82: