Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bende kullanıyorum ama syoss un sadece ince telli ve zayıf saçlar olanında silikon yok diğer bütün serisinde var bilginize

ohh sinamekimide yaptııımm 2 tane bemiksim elimden düşüp kırıldıı:59: o yüzden suanda 2. turumun son kürü başımda artık ara verme zamanı temmuz gibi başlarım gene artık bian evel uzasınlar az kaldı askerimin gelmesineee :16:

Kizlar sonuclari merakla bekliyorum, umarim 5er santim santim uzasinlar emiii

Kontesscime üzüldüm niye banlandi ki ? Bende diyorum ne zamandir göremedim paylasimlarini :(

Kızlar benim saçım sarı dolayısıyla oryal oldugundan her şampuan olmuyor sert sert yapıyor saçlarımı. Ben elseve kullanıyorum bunlarda öyle yumusak yaparmı acaba? Bide fiyatları nedir?

Malesefki bu şampuanlar yani bitkisel olanlar boyalı saçları oldukça sertleştiriyor,kremle halledersin olmazsa.Ben eczaneden 3 lü kutuda adlım kampanya vardı 82 yerine 55 e düşmüştü.Bu arada benimde saçlarımn uçlarında röfle var oralar sert ama kendi saçlarım parlak,kaygan ve yumuşak oluyor.

ben de haftasonu yaptım 3.kürü... bekliyorum... 3.kürden önce kestirdim biraz,uçları kırık olunca bakım işe yaramaz gibi geldi... :44:
3.kürden sonra da fotografımı cektim,üzerimde çizgili bi bluzla (bi arkadas koymustu,ondan esinlenerek...) 8 hafta dolduktan snra aynı bluzla tekrar çekicem fotograf,çizgileri sayıcam...
bakalım sonuç ne olacak... :82:

ben de haftasonu yaptım 3.kürü... bekliyorum... 3.kürden önce kestirdim biraz,uçları kırık olunca bakım işe yaramaz gibi geldi... :44:
3.kürden sonra da fotografımı cektim,üzerimde çizgili bi bluzla (bi arkadas koymustu,ondan esinlenerek...) 8 hafta dolduktan snra aynı bluzla tekrar çekicem fotograf,çizgileri sayıcam...

ayy bayıldım nick ine ne tatlı yaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ben de bugün gördüm syoss marka şampuanlardan. memnun musun syoss tan? ben de almayı düşünüyorum da :26:[/QUOT

ben çok memnunum canım..hatta syoss la ilgili konu da açtım ordada anlattım..saçlarım ince telli ve zayıf.. aynı zamanda çok kuru,bu yüzden pantenin bakım kremlerinden sürüyorum uçlarına ama bu seferde salar ağırlaşıyor ve yapışıyor..syoss u kullandıığımdan beri saç uçlarına ne sürersem süreyim banamısın demiyor..hiç yapışma ağırlaşma yok saçlarım inanılmaz hacimlendi çok mutluyum içinde silikonda yok daha ne olsun :66::66::66::66::66::66:

ben de bugün gördüm syoss marka şampuanlardan. memnun musun syoss tan? ben de almayı düşünüyorum da :26:[/QUOT

ben çok memnunum canım..hatta syoss la ilgili konu da açtım ordada anlattım..saçlarım ince telli ve zayıf.. aynı zamanda çok kuru,bu yüzden pantenin bakım kremlerinden sürüyorum uçlarına ama bu seferde salar ağırlaşıyor ve yapışıyor..syoss u kullandıığımdan beri saç uçlarına ne sürersem süreyim banamısın demiyor..hiç yapışma ağırlaşma yok saçlarım inanılmaz hacimlendi çok mutluyum içinde silikonda yok daha ne olsun :66::66::66::66::66::66:

ayy süpermiş o zamann çok teşekkür ederim canım :54: ben de pantene in yumuşatıcısını kullanıyordum saçlarımı çok ağırlaştırıyordu bıraktım.. holley syoss alıyorum o zaman kesinn :66: :66: :66:

yalnız şunu belirteyim canım syoss un sadece ince telli ve zayıf saçlar olanında silikon yok diğerlerinde var bir de ben hem şampuan hem de saç kremini aldım saç kremindede silikon yok haberin olsun:;)

bu aklıma gelmemişti bak bende öyle giyinip çekeyim fotoğrafı bakalım kaçıncı çizgiye gelecek :1:

ewet bu çizgili bluz olayı gerçekten mantıklı bende fotolarımı çizgili bluzla çektirdim çizgilerde ne kadar uzadığı çok belirgin yarın bir resim daha çekicem verdiğim 2 haftalık ara doluyor buraya koyucam fotoları

saçlarım uzamış gibi görünüyor bakalım foto çekmiştim 4. haftadayım şu an tekrar çekicem bugün eklerim kızlar umarım uzamıştır :97:

$melikeeee.jpg
uzamamış dimi :S neyse daha erken zaten üzülmicem :D kuş kadardı saçım geçen yıl bu zamanlar oryel yakmıştı ama toparladılar

Back