Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes arkadaş olarak eklediğin için saol cnım. saçlarına bayıldım ya:nazar: maşallah...
canım saçlarının sarı halide güzelmiş. nasıl sarı yapıldı. röfle filan mı vardı. anlatsana
orjinal rengimin üzerine (kumral)oryal ile röfle yaptırmıştım canım.zamanla karıştı tabi,öyle bi renk oldu :hulya:

ilk denememi bugun yaptım. 1 çay baradğı suya 1 tutam sinameki ekleyerek kaynamaya başladığında altını kapatıp ılık hale geldiğinde bir kaseye süzdüm içine 1 bemix ampul ve 1 kapak badem yağı ekledim. doğruuuu banyoya koştum saçlarım küt olduğundan komple saç boyası diplerinden başlayıp gibi sürmeyi tercih ettim.
ama sanki bana diplerine sürememişim gibi geldi hep. size de oyle oldumu diplerine parmaklarımla masaj yaptım inş olmuştur. sonrada saçlarımı tülbentle sardım tam 4 saat bekledim ve 2 kez şampuan yaptım.
biraz zor tarandı eskiye gore ama şuan kurumalarını bekliyorum bakalım parlak olacakmı. inş saçlarım uzar ya sıkıldım kısa saçtan ama tahammulsuz ve sabırsız olduğumdan sürekli gidip kestiriyorum çabucak uzasa harika olacak.
tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum bi yerde bi yanlışlık yapmışmıyım kafamçokkarıştı birde siz saç diplerine nasıl yediriyorsunuz farklı bir yöntem var mı
doğru yapmışsın canım ama ben yarım çay bardağı su kullanıyorum.tek fark bu:hulya:

bide hayatguzeldir2 canım bir kapak badem yağı derken 1 çorba kaşığı olmalı die biliyorum miktarı...
kızlar nasipse bende bugün başlıcam artıkın kaydirigubbakcemile3 2 hafta önce yaptım ama sonra dedim kestireyim başlayayım geçen pazar kırıklarımı aldırdım nihayet başlıcam bu hafta.bide eczaneden evigen , bepanthen aldım..onları da katıcam...ekstradan gül yağıda azcık damlatıyorum..çok faydalı biliyosunuz :)bilmiyorum yapcam bişiler :)

bide hayatguzeldir2 canım bir kapak badem yağı derken 1 çorba kaşığı olmalı die biliyorum miktarı...
kızlar nasipse bende bugün başlıcam artıkın kaydirigubbakcemile3 2 hafta önce yaptım ama sonra dedim kestireyim başlayayım geçen pazar kırıklarımı aldırdım nihayet başlıcam bu hafta.bide eczaneden evigen , bepanthen aldım..onları da katıcam...ekstradan gül yağıda azcık damlatıyorum..çok faydalı biliyosunuz :)bilmiyorum yapcam bişiler :)
1çorba kaşığı 1 kapağa denk geliyor canım.aynı şey ikisi de boshayallersmile

doğru yapmışsın canım ama ben yarım çay bardağı su kullanıyorum.tek fark bu:hulya:

işte canım ben de bi fark var gibi geldi diyorum CADIARZU meğer yarım çay bardağıymış. çünkü çok sulu oldu karışım ve ben diplerine sürdükçe akmaya başladı. saçlarım baya ıslandı. zaten kısa da olunca tüm saçım ıslanmış oldu. demekki yarım çay bardağı ile yaparsam daha kıvamlı olur en azından diplerinde kalır akmaz. çok sağol canım yerimseniben

benimkini de biraz fazla kesti ama çok cansız olmuş uçlarm:sinifsinif:

nezamandan beri uzatıodun ben banyo yapmadan önce arada çokk az kesiorum ama ışıkta bakınca hala kırıklarımın olduğunu görüorum deli oluorumm :1no2: en son kuaförde saç kestireli 6 ay oldu

nezamandan beri uzatıodun ben banyo yapmadan önce arada çokk az kesiorum ama ışıkta bakınca hala kırıklarımın olduğunu görüorum deli oluorumm :1no2: en son kuaförde saç kestireli 6 ay oldu
oo çok olmuş.ben 2-3 ayda bi kestiriyorum ama boyadan sonra birden gittii sanki uçlarım.2-3 cm lik kopmalar filan oldu taradıkça.ondan temizlettim

ya arkadaşlar acil bana cevap verebilirmisiniz bu kür saçı koyuşlaştırıyormu ya su an kafama sürdüm de kararmaya başladı acaba diorum yıkaynca düzelrmi saçlarım boyalı sarı.. karartırmı bu kür ya acil cevap plss :KK43:

ya arkadaşlar acil bana cevap verebilirmisiniz bu kür saçı koyuşlaştırıyormu ya su an kafama sürdüm de kararmaya başladı acaba diorum yıkaynca düzelrmi saçlarım boyalı sarı.. karartırmı bu kür ya acil cevap plss :KK43:
şuan saçın yağlı ve nemli tabiki de rengi koyu görüncek kuşum kaydirigubbakcemile3 boya mı ayol bu öyle sürdüğün anda koyu yapsın saçıkaydirigubbakcemile3 sakinleş kaydirigubbakcemile2

kontesciim ben bugün 3te sürdüm kafama bu kürü, 7 saattir kafamda. yıkamaya öyle üşeniyorum ki =D yatıp yarın sabah mı yıkasam pöf karar veremedim..

üşengeçlik başa bela anacım =D

kontesciim ben bugün 3te sürdüm kafama bu kürü, 7 saattir kafamda. yıkamaya öyle üşeniyorum ki =D yatıp yarın sabah mı yıkasam pöf karar veremedim..

üşengeçlik başa bela anacım =D
çok da bekletme kuşum.yıka hadi kaldır popoyu kaydirigubbakcemile3

X